Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
dneska jsem konecne zasla k doktorce, tak pripojuju i metriky. Na UZ bylo videt i srdicko, ale mimi vypada pry skoro o 2 tydny mladsi nez by podle MS melo byt. Moc se mi to nezda, protoze to by se muselo zadarit az presne v den ocekavane MS
. No, snad to bude v poradku.
Pristi kontrolu mam 22.5., takze na jednu stranu jsem rada (minule me tam doktorka od zacatku honila do 3 tydnech), ale zase se asi budu do te doby nervovat, jestli je vse v pohode.
Zdravim a at je vsem fajn.
Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:40
Inge,
moc gratuluju k potvrzení. To,že mimi vypadá na jiný „věk“ se může stát. Já jsem třeba už 2× počala mimčo hned po skončení menstruace. Teď se ještě ukáže kdy tentokrát.
Kamarádka zase přesně předpisově mezi 12 a 14 dnem od menstr.
Ahojte, neviem či je to tými homeopatikami, ale dnes je to trochu lepšie. Zajtra idem k lekárke a aj na UZV. Už sa teším
Ahoj maminy.
Dnes jsem byla s dcerou u doktorky,má zánět spojivek a už nějakou dobu si stěžuje,že ji bolí bříško. Kvůli tomu bříšku jsme nafasovaly zkumavky a sklíčka. Do těch zkumavek mám odebírat vzorky stolice. To je něco na můj žaludek.
Ale i to k životu patří. ![]()
Už se to blíží....... v pátek jedeme na kontrolu
![]()
Normálně jsem zjistila,že se tentokrát ani tak netěším na určování pohlaví (i když je ještě brzy),jako na to ,až uvidím od prcka obličej. A na to ještě taky brzy. Ale stejně se strašně těším.
![]()
Inge nejsi náhodou taky z deníčku červenčátka 2005?
Já tam přispívám hrozně málo,ale čtu pořád ![]()
Ahoj hoky,
jsem take stastne tehotna, posledni MS jsem mela 7.3 a jsem moc rada, ze se mohu zapojit do vasi diskuse. Vsem vam preji at se nase budouci miminka narodi zdrave a at to vsechno zvladneme az do konce v pohode.
Mate nekdo pocit, ze to vase miminko tam neni? Je velke tak 2-3 mm ja vim, ale stejne mam strach, aby tam jeste bylo. Za 2 tydny jdu na ultrazvuk a pry uz uslysi srdce, to je neco.
Jinak mne spatne neni, ale cekam to kazdym dnem:-)
ahojte..... ![]()
VITAM NOVE TEHULKY......
![]()
inak mne este stale nie je spatne......
ale brusko uz mam nafuknute.......rifle ledva zapnem.....
no já to ještě před kontrolou testla, ale na ultrazvuku bylo. jinak kromě nafouklého břicha u mě také nic.
Ahoj těhulky!
Konečně jsem trochu v poho, abych mohla zase s Váma „vyměnit rozumy“ ![]()
Včera jsem byla na odběru krve kvůli štítné žláze, nechápu, kdo vymyslel odběry nalačno
Raději než půl hodiny se kodrcat autobusem jsem jela ráno s manžou když jel do práce, ale to zase znamelo čekat se skupinkou důchodců, až v šest hodin otevřou dům zdraví a pak ještě další hodinu než sestřička začala odebírat ....... no zážitek zase na dlouhou dobu!
Po odběru jsem se téměr rozběhla do bufetu pro jídlo, ale měli zavřeno
, tak jsem to musela vydržet s lízátkem proti nevolnosti v tom autobusu zpět, joooo, až příště pojedu na krev, tak jsem Milanovi nařídila, že si bere dovolenou a veze mě tam i zpět autem ![]()
Inge , gratuluji k srdíčku! Tak to budeme na kontrolu čekat svorně spolu, taky jdu až 22.5. a taky z toho mám trochu obavy, že to jako nemám pod kontrolou, jestli se miminku dobře daří
, když jsem chodila do práce, brala jsem si hCG každý týden, abych věděla, jak nám to hezky stoupá
![]()
Martino , to že Ti není špatně Ti jen závidím
, ty chvíle, když se cítím dobře jsou nádherně pohodové…
Radko , vítám novou těhulku! ![]()
Holky, už by to pomalu chtělo seznámek, no ne? Říkala jsem si, že když jsem doma, tak - pokud se teda toho nechcete některá ujmout - že bych ho stvořila. Co Vy na to?
Jirobobes , tak hodně štěstí a hlavně silný žaludek při odebírání vzorků
Chudák malá, ten zánět spojivek jí nezávidím.....
Zabulienka , hodně štěstí zítra na UZ! Hned se přijď pochlubit, jak se miminku dobře daří !
Kitty , jak si psala o tom čaji, to je nějaký spešl, nebo těhu čaj? Já mám čaj pro těhotné od Apotheke a docela dobrý.
Moniko , taky bych potřebovala míň jíst ![]()
Jejda, jsem se zase rozepsala .......
Ale ještě Vám musím napsat, že za dnešní překonané nevolnosti (vezla jsem mamču k zubařovi a pak ještě s babičkou po obchodech a celý den mi bylo docela blbě…) jsem se odměnila prima sukní od Cherokee - dlouhou až ke kotníkům a nahoře s žabičkováním, takže se tam vejde i rostoucí bříško a to až do závratných rozměrů
A jde použít i jako šaty, ale na tento model se opravdu necítím ![]()
Tak se těším, až se tam bude rýsovat bříško, teď by se tam taky něco rýsovalo, ale nic k chlubení
![]()
Tak už fakt končím, zítra zase ahoooj I.
Moniko , koukám dobře, máš dnes narozeniny?!
Jestli ano, tak všechno nejlepší, hlavně pohodové těhotenství
- a jestli ne, tak Ti to přeju i tak ![]()
Ahojte........... ![]()
tak mne rano bolo psatne,ale nezvracala som......
v robote som sa s nadejou najedla ze ma tie nevolnosti prejdu,ale to som sa mylila,je mi spatne i nadalej.....ale co som chcela tak to mam…
hura…
len neviem ako to zvladnem v robote ked mi je zle…
![]()
Ivca ja suhlasim s tebou,mozes spravit seznamek...........ako to maju v:,–(e holky… ![]()
KalinkaIvča
Jééé to budeš moc hodná s tím seznámkem.Sice jsem taky doma,ale nestíhám. Stačí,že poslední dny sabotuju vaření. Zatím mi to i prochází.Manža tvrdí,že je mu to jedno a dokonce nějakou rychlovku ukuchtí i pro malou.
Ale to nejde se odbývat věčně.
Co se týče odběrů na lačno, si myslím,že můžeš např.suchý rohlík. Ale to se raději poptej. Já na gyn.dojíždím busem 40 min. a k obvoďákovi cca 30 min. a vždycky něco malého sním. Jinak bych tu cestu nedala.
A i zítra to bude moc zajímavé. No co,budu mít u sebe sáček jako malá holka
.Doufám,že ho nebudu muset použít. ![]()
K nové sukni gratuluji.Je fajn si udělat aspoň někdy něčím radost.
ahoj holčiny, moc vás dneska zdravím. dneska jsem špatně spala, tak nevím, zda se mimču nelíbilo, že jsem si včera dala k obědu čočku nebo co.
jinak čaj mám zase z bylinkářství, namíchaný - je tam kontryhel, který je prý dobrý pro udržení mimi a proti krvácení. docela mi to chutná, tak si dávám dva denně.