PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11326
17.4.07 17:34

Ahoj holky,

dneska jsem konecne zasla k doktorce, tak pripojuju i metriky. Na UZ bylo videt i srdicko, ale mimi vypada pry skoro o 2 tydny mladsi nez by podle MS melo byt. Moc se mi to nezda, protoze to by se muselo zadarit az presne v den ocekavane MS 8O 8O. No, snad to bude v poradku.

Pristi kontrolu mam 22.5., takze na jednu stranu jsem rada (minule me tam doktorka od zacatku honila do 3 tydnech), ale zase se asi budu do te doby nervovat, jestli je vse v pohode.

Zdravim a at je vsem fajn.

Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.4.07 18:28

Inge,
moc gratuluju k potvrzení. To,že mimi vypadá na jiný „věk“ se může stát. Já jsem třeba už 2× počala mimčo hned po skončení menstruace. Teď se ještě ukáže kdy tentokrát. :) Kamarádka zase přesně předpisově mezi 12 a 14 dnem od menstr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
18.4.07 10:45

Inge moc gratuluji k srdíčku :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.4.07 10:46

taky gratuluji, je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
18.4.07 11:12

Ahojte, neviem či je to tými homeopatikami, ale dnes je to trochu lepšie. Zajtra idem k lekárke a aj na UZV. Už sa teším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.4.07 12:01

Ahoj maminy.
Dnes jsem byla s dcerou u doktorky,má zánět spojivek a už nějakou dobu si stěžuje,že ji bolí bříško. Kvůli tomu bříšku jsme nafasovaly zkumavky a sklíčka. Do těch zkumavek mám odebírat vzorky stolice. To je něco na můj žaludek. :lol: Ale i to k životu patří. :wink:

Už se to blíží....... v pátek jedeme na kontrolu :D :D :D
Normálně jsem zjistila,že se tentokrát ani tak netěším na určování pohlaví (i když je ještě brzy),jako na to ,až uvidím od prcka obličej. A na to ještě taky brzy. Ale stejně se strašně těším. :wink: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
18.4.07 14:07

Inge nejsi náhodou taky z deníčku červenčátka 2005? :D Já tam přispívám hrozně málo,ale čtu pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
18.4.07 16:28

prosinec 2007

Ahoj hoky,
jsem take stastne tehotna, posledni MS jsem mela 7.3 a jsem moc rada, ze se mohu zapojit do vasi diskuse. Vsem vam preji at se nase budouci miminka narodi zdrave a at to vsechno zvladneme az do konce v pohode.
Mate nekdo pocit, ze to vase miminko tam neni? Je velke tak 2-3 mm ja vim, ale stejne mam strach, aby tam jeste bylo. Za 2 tydny jdu na ultrazvuk a pry uz uslysi srdce, to je neco.
Jinak mne spatne neni, ale cekam to kazdym dnem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
18.4.07 17:32

ahojte..... :D

VITAM NOVE TEHULKY...... :wink: :D

inak mne este stale nie je spatne......
ale brusko uz mam nafuknute.......rifle ledva zapnem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.4.07 19:22

no já to ještě před kontrolou testla, ale na ultrazvuku bylo. jinak kromě nafouklého břicha u mě také nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
18.4.07 19:38

Ahoj těhulky!

Konečně jsem trochu v poho, abych mohla zase s Váma „vyměnit rozumy“ :lol:

Včera jsem byla na odběru krve kvůli štítné žláze, nechápu, kdo vymyslel odběry nalačno :evil: Raději než půl hodiny se kodrcat autobusem jsem jela ráno s manžou když jel do práce, ale to zase znamelo čekat se skupinkou důchodců, až v šest hodin otevřou dům zdraví a pak ještě další hodinu než sestřička začala odebírat ....... no zážitek zase na dlouhou dobu!
Po odběru jsem se téměr rozběhla do bufetu pro jídlo, ale měli zavřeno 8O , tak jsem to musela vydržet s lízátkem proti nevolnosti v tom autobusu zpět, joooo, až příště pojedu na krev, tak jsem Milanovi nařídila, že si bere dovolenou a veze mě tam i zpět autem :wink:

Inge , gratuluji k srdíčku! Tak to budeme na kontrolu čekat svorně spolu, taky jdu až 22.5. a taky z toho mám trochu obavy, že to jako nemám pod kontrolou, jestli se miminku dobře daří :? , když jsem chodila do práce, brala jsem si hCG každý týden, abych věděla, jak nám to hezky stoupá :oops: :lol:

Martino , to že Ti není špatně Ti jen závidím :lol: , ty chvíle, když se cítím dobře jsou nádherně pohodové…

Radko , vítám novou těhulku! :lol:

Holky, už by to pomalu chtělo seznámek, no ne? Říkala jsem si, že když jsem doma, tak - pokud se teda toho nechcete některá ujmout - že bych ho stvořila. Co Vy na to?

Jirobobes , tak hodně štěstí a hlavně silný žaludek při odebírání vzorků :wink: Chudák malá, ten zánět spojivek jí nezávidím.....

Zabulienka , hodně štěstí zítra na UZ! Hned se přijď pochlubit, jak se miminku dobře daří !

Kitty , jak si psala o tom čaji, to je nějaký spešl, nebo těhu čaj? Já mám čaj pro těhotné od Apotheke a docela dobrý.

Moniko , taky bych potřebovala míň jíst :wink:

Jejda, jsem se zase rozepsala .......

Ale ještě Vám musím napsat, že za dnešní překonané nevolnosti (vezla jsem mamču k zubařovi a pak ještě s babičkou po obchodech a celý den mi bylo docela blbě…) jsem se odměnila prima sukní od Cherokee - dlouhou až ke kotníkům a nahoře s žabičkováním, takže se tam vejde i rostoucí bříško a to až do závratných rozměrů :lol: A jde použít i jako šaty, ale na tento model se opravdu necítím :D
Tak se těším, až se tam bude rýsovat bříško, teď by se tam taky něco rýsovalo, ale nic k chlubení :wink: :lol:

Tak už fakt končím, zítra zase ahoooj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
18.4.07 19:42

Moniko , koukám dobře, máš dnes narozeniny?!
Jestli ano, tak všechno nejlepší, hlavně pohodové těhotenství :lol: - a jestli ne, tak Ti to přeju i tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.4.07 08:14

Ahojte........... :D

tak mne rano bolo psatne,ale nezvracala som......
v robote som sa s nadejou najedla ze ma tie nevolnosti prejdu,ale to som sa mylila,je mi spatne i nadalej.....ale co som chcela tak to mam… :D hura… :D len neviem ako to zvladnem v robote ked mi je zle… :roll: :)

Ivca ja suhlasim s tebou,mozes spravit seznamek...........ako to maju v:,–(e holky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.4.07 09:04

KalinkaIvča
Jééé to budeš moc hodná s tím seznámkem.Sice jsem taky doma,ale nestíhám. Stačí,že poslední dny sabotuju vaření. Zatím mi to i prochází.Manža tvrdí,že je mu to jedno a dokonce nějakou rychlovku ukuchtí i pro malou. :) Ale to nejde se odbývat věčně.
Co se týče odběrů na lačno, si myslím,že můžeš např.suchý rohlík. Ale to se raději poptej. Já na gyn.dojíždím busem 40 min. a k obvoďákovi cca 30 min. a vždycky něco malého sním. Jinak bych tu cestu nedala. :) A i zítra to bude moc zajímavé. No co,budu mít u sebe sáček jako malá holka :lol: .Doufám,že ho nebudu muset použít. :wink:
K nové sukni gratuluji.Je fajn si udělat aspoň někdy něčím radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.4.07 10:41

ahoj holčiny, moc vás dneska zdravím. dneska jsem špatně spala, tak nevím, zda se mimču nelíbilo, že jsem si včera dala k obědu čočku nebo co.

jinak čaj mám zase z bylinkářství, namíchaný - je tam kontryhel, který je prý dobrý pro udržení mimi a proti krvácení. docela mi to chutná, tak si dávám dva denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí