Poradna duly
Jana Čurdová
nicky88 píše:
Ty máš v metříku 4+4 a já 7+0 .. to je bez 4 dnů 3týdny.. nebo neukazuje mi to špatně? nezasekl se ten můj? Ale to je jedno! Tak se pak objednej! Budu držet palečkyUrčitě bude všechno v pohodě!
Jojo,říkáš to dobře,rozdíl je 17 dní, i podle TP,jen na zbývajících dnech ukazuje metřík tobě 219 dní a mně 230 a to mě zmátlo..No,první porod jsem stejně měla přesně 2 týdny před termínem,takže kdoví jak to bude tentokrát,ale na tyhle slova je zatím hoodně brzo:-)
A jaktože tě dr. vlastně objednal tak brzo znovu?pro jistotu?ja jsem až do 8.měsíce chodila po 4 týdnech,ale ted mám jiného dr.tak uvidíme ![]()
ha, tak se mi tam podarilo i ten metrik soupnout.. toz si tam dam jeste i dcerunku..
a ja s ni prenasela 5 dni..
fram píše:
ha, tak se mi tam podarilo i ten metrik soupnout.. toz si tam dam jeste i dcerunku..
a ja s ni prenasela 5 dni..
No tak te´d jsem z toho úplně mimo..divný bude asi ten můj metřík.Ty jsi „těhotnější“ a přitom ti to ukazuje více dní do porodu..zkusím si tam hodit nějaký nový ![]()
No ono to vychází že budu 7+5 a pak půjdu až na screening ve 12tt a to vychází po čtyřech týdnech kdybych nešla teď 7+5, tak by mezi potvrzením těhu a screeningem bylo skoro 7 týdnů,… a tady je to tak normální,.. 1.je potvrzení těhu, pak srdeční akce a pak 12tt a screening a navíc se musíme domluvit na genetiku…
![]()
nee to bude prostě metříkama,.. fram je ode mě týden a zbývající dny mají rozdíl 18 dní…
![]()
tak u meho prvniho tehotenstvi jsem byla v 8.tt prvne kouknout na srdicko, tyden na to jsem byla na krvi a pro prukazku a ve 12. na NT screeningu..
a koukam, ze metriky se povedly oba..
hele nicky88, ono to lilypie vi vic nez my..
zkratka budes rodit o ty 2-3 tydny driv a basta..
![]()
Jojo,je to nějaký divný
,ale dny a týdny to ukazuje správně,tak aspoň něco
haha,přidalo mi to jeden den,tak to zkusím ještě párkrát změnit a už to bude ok
![]()
fram píše:
hele nicky88, ono to lilypie vi vic nez my..zkratka budes rodit o ty 2-3 tydny driv a basta..
![]()
![]()
Jasně že ne,kašlu na to…Naše těla a mimina si stejně všechno rozhodnou po svým,metříky nemetříky, tak uvidíme,jak nám to nakonec dopadne ![]()
Tak dobře to má akorát fram!! Ta je těhu 6+1tt,.. to je 43 dní a 280 (délka těhu) mínus tě 43 je 237… takže ta to má dobře!
![]()
Skymaggie: 4+4.. 32,.. 280-32=248
A já : 7+0.. 49,.. 280-40=231
![]()
a z toho vyplyva, ze jedina fram umi pocitat..
![]()
Příspěvek upraven 14.04.11 v 10:54
Ahoj vsichni!
Nicky - vim presny datum poceti - 10.3.
![]()
nicky88 píše:
Ahojky, vítám tě a gratuluji![]()
![]()
![]()
Jinak já mám termín taky 1.12.
![]()
![]()
Víš kdy byla ovulka?
Nairol píše:
Ahoj, muzu se k vam taky pridat?Termin mam take 1.12.