Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Ono to taky nechutné občas bylo, když přišel chlap kolem 50ti let, chtěl vylízat zadek, naštěstí před každým sexem se šlo s klientem do sprchového boxu.
Proto je pro mě ta šlapka dno společnosti, protože ojíždí vše, co se připlazí… Je mi jedno, zda je to špinavá šlapka, která bere drogy, má 3 zuby a myje si frndu po různých záchodech, či,,sexy" šťáva z lepšího bordelu, kde má samostatnou koupelnu s vířivkou… vesměs všichni mí kamarádi, kteří byli v bordelu, či strip clubu, tak řekli nic moc a že čekali víc.
@Klopotkova píše:
Ono to taky nechutné občas bylo, když přišel chlap kolem 50ti let, chtěl vylízat zadek, naštěstí před každým sexem se šlo s klientem do sprchového boxu.
Vždyť v minulé diskuzi ses tomu smála a zvesela vzpomínala, jak jsi starým dědkům strkala do řiti nos. Nazývala jsi to veselými vzpomínkami
@terien píše:
Vždyť v minulé diskuzi ses tomu smála a zvesela vzpomínala, jak jsi starým dědkům strkala do řiti nos. Nazývala jsi to veselými vzpomínkami
Ono se nějak vylučuje, že to není veselé? Tady píšu o lízání zadku, pro mě bylo vyloženě legrační strkat chlapům do řítí rypák.
@terien píše:
Ono se nějak vylučuje, že to není veselé? Tady píšu o lízání zadku, pro mě bylo vyloženě legrační strkat chlapům do říti rypák.
@Klopotkova píše:
Ono se nějak vylučuje, že to není veselé? Tady píšu o lízání zadku, pro mě bylo vyloženě legrační strkat chlapům do řítí rypák.
Tak pokud teď píšeš, že to bylo nechutné, tak vylučuje.
@terien píše:
Tak pokud teď píšeš, že to bylo nechutné, tak vylučuje.
Tak hlavně jsem psala, že tenkrát, ale ty prachy za to stály, dnes mi to přijde velmi legrační a strkat rypák do p.dele mě bavilo vždy. Víc ti k tomu už opravdu nemám co říct. ![]()
@Klopotkova píše:
Tak hlavně jsem psala, že tenkrát, ale ty prachy za to stály, dnes mi to přijde velmi legrační a strkat rypák do p.dele mě bavilo vždy. Víc ti k tomu už opravdu nemám co říct.
Ani nemusíš. Už to není ani vtipné, ani nechutné, jen ubohé. Je mi tě líto.
@terien píše:
Ani nemusíš. Už to není ani vtipné, ani nechutné, jen ubohé. Je mi tě líto.
Mě tebe taky, takže to máš jedno. Narozdíl od tebe nelezu do tvých témat a nevyhledávám tě. ![]()
@Klopotkova píše:
Mě tebe taky, takže to máš jedno. Narozdíl od tebe nelezu do tvých témat a nevyhledávám tě.
To se nedivím. Nevím, o čem bychom my dvě mohly tak asi diskutovat.
@terien píše:
To se nedivím. Nevím, o čem bychom my dvě mohly tak asi diskutovat.
Ty potřebu se mnou diskutovat máš, ukazujes to v tomto tématu, taky vyliž někomu zadek, doporučuji a neotravuj. ![]()
@Klopotkova píše:
Ty potřebu se mnou diskutovat máš, ukazujes to v tomto tématu, taky vyliž někomu zadek, doporučuji a neotravuj.
Tohle neni diskuze, spíš politovani. A děkuju za doporučení, ja se netřesu na řitní mázek jako ty, zůstanu u své klasiky ![]()
@terien píše:
Tohle neni diskuze, spíš politovani. A děkuju za doporučení, ja se netřesu na řitní mázek jako ty, zůstanu u své klasiky
Zůstaň si u své klasiky, vždyť je to tvoje volba a máš na ni právo, vůbec nevím, proč mě o tom informuješ, mě litovat nemusíš. ![]()
@Klopotkova píše:
Zůstaň si u své klasiky, vždyť je to tvoje volba a máš na ni právo, vůbec nevím, proč mě o tom informuješ, mě litovat nemusíš.
Jsi chuděra