Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky,
taky se přidávám do kroužku
Prostřeno mě baví, jen teda někdy nechápu ty lidi a úplně se rozčiluju
Třeba včera ta závistivka 6 bodu za takovou super véču. Jasně, nemuselo jí to chutnat, ale určitě to bylo víc jak na 6 bodu. navíc už jen za tu kreativitu by to chtělo Martyho ocenit
A pak mě štvou lidi co tam vaří uplně obyč jídla. To mě štve, a nebo mě ještě vadí, když se tam přihlási někdo kdo nejí ryby, nemá rád tučné, nejí sladké a podobně! Tak proč se tam hlásí?
Ale jinak super pořad!
![]()
proč se hlásí? potože mu jde o prachy a je tak naivní, že si myslí že vyhraje…
to máš jako do superstar! někteří z lidí co pak vévodí hvězdné pěchotě… to je další příklad šíleného sebevědomí či hlouposti!
![]()
Martyn vařil opravdu dobře.. měl zvláštní jídla nebo něčím zvláštní…
já se chystám na receptíky o víkendu paní Andrey… chci zkusit špízy, krtka i punč!
![]()
jo jo Eva je taktik.. mě včera štvala Kateřina jak ofrňovala u moučníku ani pomalu neochutnala…
a sama když vařila ten knedlík… a olizovala tu vařečku přímo v záběru! kurňa… to mi teda eklovalo… přitom knedlík by se jí povedl, kdyby si dala tu práci a vypracovala ho! protože dobrá kuchařka a možná i začátečnice ví, že nestačí smíchat suroviny.. že i to, že se to musí propracovat je potřeba… ![]()
Macík74 píše:
to máš jako do superstar! někteří z lidí co pak vévodí hvězdné pěchotě… to je další příklad šíleného sebevědomí či hlouposti!![]()
![]()
já se chystám na receptíky o víkendu paní Andrey… chci zkusit špízy, krtka i punč!![]()
![]()
Tak dej pak vědět jak se ti to povedlo.Ten špíz musí být výborný.
Ta Kateřina říkala,že nejí sladké,ale při těle je.Tak nevím z čeho.To se mi vždycky líbí jak to říkají ti,na kterých to jde nejvíc vidět.
Macík74 píše:
to máš jako do superstar! někteří z lidí co pak vévodí hvězdné pěchotě… to je další příklad šíleného sebevědomí či hlouposti!![]()
![]()
já se chystám na receptíky o víkendu paní Andrey… chci zkusit špízy, krtka i punč!![]()
![]()
Jojo v superstar jsou někteří taky na
hihi
Ty špízy nevím…nebudou asi špatné, ale nějak mě to nezaujalo. a jak říkal Martyn, myslím, že tím, že to dusila v tom víně, tak ty masa ztratily osobitou chuť a pak všechny chutnaly stejně…no nevím, možná že ne ![]()
J-Zicek píše:
Ta Kateřina říkala,že nejí sladké,ale při těle je.Tak nevím z čeho.To se mi vždycky líbí jak to říkají ti,na kterých to jde nejvíc vidět.
No myslím, že to jen tak říka… páč když se zapomene, tak zblajzne skoro celý dezert (toho Krtka myslím, že dost snědla
)
Holky, tak já prostřeno sleduji také ![]()
nelíbí se mi taky kritizování jak kdo bydlí, ale myslím, že kvůli zajímavosti pořadu to mají účinkující nařízené
říct svůj názor......
Dneska se mi ale díl velmi líbil a hlavně to, jak se výherkyně dokázala rovným dílem podělit se všemi zúčastněnými
ode mě teda klobouk dolů ![]()
já to včera neviděla, takže vyhrála Karolína? Co měla za jídlo? Snad zvládnu v pondělí reprízu ![]()
Karolína vyhrála, rozdělila se se všema o výhru.Takže každej dostal 5 tisíc. ![]()
tak punč je naprosto mňam! a ten krtek taky!!! fakt lahůdka i když dost finančně nákladná - je tam šlehačka, dvě zakysané, asi 5 banánů a tvaroh… ale fakt mňamka!
podařila se!
zítra budou špízy.. no uvidíme.. zkusím podlít částečně tím vínem.. mám děti.. tak aby to nebylo moc kyselé.. ![]()
Karolína byla fakt dobrá! a myslím, že se ještě nikdo o výhru nepodělil! což je fakt obdivuhodné!
jinak na menu by u mě vyhrála Andrejka spolu s Martym.. měli stejně bodů!
protože až tak skvělé Karolíny menu nebylo! pršut jen nandala se zeleninou na talíř… pak ty kostičky na pánvi s tou smetanou.. nooooo podle mě nic moc… velmi jednoduché jídlo.. a štrůdl.. obyč..
myslím, že Martyn a Andrea si s jídlem víc vyhráli… a měli s tím víc práce…
ale vyhrála tím, že byla vážně sympatická… a milá! ![]()
Tak tenhle týden to bude teda zase síla.Z tý pětky je mi sympatická jen dnešní hostitelka a ta starší paní.Hrozná je ta barmanka, bych jí asi vyhodila od stolu.
Deminka píše:
Tak tenhle týden to bude teda zase síla.Z tý pětky je mi sympatická jen dnešní hostitelka a ta starší paní.Hrozná je ta barmanka, bych jí asi vyhodila od stolu.
To teda jo, ta barmanka, to zas bude případ…no dnes vaří, tak jsem na ní zvědavá jak se předvede. Páč řečí teda měla hafec a do všeho jen dloubla ![]()
Tu barmanku bych poslala někam..těma řečma mi je dost proti srsti..jsem na ní zvědavá na hvězdu..Docela mi přišlo blbý jak řekla že doma jim ukáže v kuchařce jak se děla bramboračka..každy ji přece dělá jinak…No uvidíme jaks e to vyvrbí… ![]()