Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ester13 píše:Silwinka87 píše:Erteple jsou kobzole, že?
A my tady zase máme erteple,no?
Krampolovi erteple vypadaly dobře..![]()
![]()
![]()
Ester13 píše:M-a-j-a píše:A cibul? Prý čecháčciMUFICE píše:No jo čecháčciKPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
No, játru tedy uvařit neumím. Takhle játra, to bych snad zvládla, ale játru nee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a pak ještě sejra ![]()
erteple se u nás taky říkají VČ no spíš Podkrkonoší.
Já nesnáším žlička ![]()
MUFICE píše:Ester13 píše:a pak ještě sejraM-a-j-a píše:A cibul? Prý čecháčciMUFICE píše:No jo čecháčciKPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
No, játru tedy uvařit neumím. Takhle játra, to bych snad zvládla, ale játru nee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jo a taky volej, co
![]()
Hodaka píše:
Tak jsem to zkoukla, a nevím růžový ponožky v růžových kozačkách s otevřenou špičkou
Paní Krampolová, no tak buď něco zobe, nebo byla nalitápřijde mi hrozně zabržděná
Krampol je protiva, ale snažil se to se musí nechat, jídlo, bramboty a dezert jo, hl. jídlo nee, nesnáším rozinky a maso s ovocem.
Ale jinak myslím že se všichni bavili.
Krampolka je fakt děsná, nechala celé vaření na něm. Líbil se mi ten dezert, někdy ho zkusím udělat.
Koukala jsem i na Prostřeno od 18h a líbilo se mi celé menu. Nejvíce předkrm a hlavní chod. Tak jsem zvědavá na zítra, jak ta blondýna uvaří.
Hodaka píše:
Tak jsem to zkoukla, a nevím růžový ponožky v růžových kozačkách s otevřenou špičkou
Paní Krampolová, no tak buď něco zobe, nebo byla nalitápřijde mi hrozně zabržděná
Krampol je protiva, ale snažil se to se musí nechat, jídlo, bramboty a dezert jo, hl. jídlo nee, nesnáším rozinky a maso s ovocem.
Ale jinak myslím že se všichni bavili.
Taky tak na mě působila..Už i včera..Pink lady ![]()
Ty kozačky,to bylo fakt něco ![]()
Mě úplně přišlo,že se pink lady nezamlouvala Veronice Žilkové
Trošku do ní sem tam rýpla.. ![]()
Jinak,zítra to vypadá na dobrou zábavu..Žilková a Stropnický.. ![]()
M-a-j-a píše:MUFICE píše:jo a taky volej, coEster13 píše:a pak ještě sejraM-a-j-a píše:A cibul? Prý čecháčciMUFICE píše:No jo čecháčciKPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to říkám normálně
a ještě tátoj, bráchoj, strejdoj ![]()
Hodaka píše:M-a-j-a píše:to říkám normálněMUFICE píše:jo a taky volej, coEster13 píše:a pak ještě sejraM-a-j-a píše:A cibul? Prý čecháčciMUFICE píše:No jo čecháčciKPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ještě tátoj, bráchoj, strejdoj
A to je co za kraj? ![]()
Silwinka87 píše:Hodaka píše:
Ale jinak myslím že se všichni bavili.Taky tak na mě působila..Už i včera..Pink lady
Jinak,zítra to vypadá na dobrou zábavu..Žilková a Stropnický..
Ty kozačky,to bylo fakt něco
Mě úplně přišlo,že se pink lady nezamlouvala Veronice ŽilkovéTrošku do ní sem tam rýpla..
taky mi to přišlo, jednu chvilku Žilková něco říkala o Haničce takovým tonem
uvidíme, ale co jsem čučela jak se k sobě mají Stropnický s Žilkovou, to bylo hezký ![]()
Silwinka87 píše:Hodaka píše:A to je co za kraj?M-a-j-a píše:to říkám normálněMUFICE píše:jo a taky volej, coEster13 píše:a pak ještě sejraM-a-j-a píše:A cibul? Prý čecháčciMUFICE píše:No jo čecháčciKPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No vyrostla jsem u Dvora Králové ![]()
Hodaka píše:M-a-j-a píše:to říkám normálněMUFICE píše:jo a taky volej, coEster13 píše:a pak ještě sejraM-a-j-a píše:A cibul? Prý čecháčciMUFICE píše:No jo čecháčciKPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzarunka píše:
mně přijde že si Žilková dělá z Krampolky pěkně prdelky![]()
jj a ty se jí divíš
![]()
MUFICE píše:KPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
teda holky, možná jsem mimo mísu, ale co máte proti játře a okurkám ???
![]()