Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyy jo fakt 40tis?? To je dost teda.....ale je fakt ze ten porad je hodne sledovanej a asi se tam silene lidi hlasi…
Je to celkem dost, když si vezmeš, že ve Výměně manželek byla výhra 50.000Kč na 10 dní..ale tam zase byly peníze jisté, že je dostaneš ![]()
Dice píše:
Tyy jo fakt 40tis?? To je dost teda.....ale je fakt ze ten porad je hodne sledovanej a asi se tam silene lidi hlasi…
Já bych spíše řekla, že už se tam nikdo nehlásí a proto zvyšují výhru, aby nalákali lidi. ![]()
noi,hjolky-popravde-ja bych si tam asi netrouifla jit..nevim nevim no..sice me vsici chvali,ze varit umim dobre,ale neverim si..a hlavne-bala bych se toho,ze tam natrefuim an nejakeho s prominutim magora-jako treba ta Evicka…
![]()
Ty brdo tak to je slušná suma.Ani jsem to nevěděla,že to zvýšili.Tak to by stálo zato tam jít.
Tak dnes se budu možná dívat.Uvidíme.
J-Zicek píše:
Ty brdo tak to je slušná suma.Ani jsem to nevěděla,že to zvýšili.Tak to by stálo zato tam jít.
Tak dnes se budu možná dívat.Uvidíme.
dneska to bude zajimavy,ptz jidlo vyleje do wc..nejspis to nejak pokazi..tak jsem moooc zvedava,jak zaimprovizuje
![]()
Já mám dnes opět smůlu,protože je hokej.Takže zase nic.Já to snad tento týden neuvidím.
ja to rpepinala o reklamy vzdycky:)))takze jsem stihla to i to…je fakt,ze jsem etda ebnvidela cely hokej,jen zacatk,prostredek a konec uz nee-jen jsem stihla hymnu nu..ale jinak hokej suepr proste…!!!
jinak k tomu prostreno…no,holky ja myslim teda,ze ta Martina je sikovna..ta tortilka vypadala moc hezky.-mnam mnam..a k tomu halvnimu hodu(jak vylila ty lisky do wc)-nechapu,proc si to aspon ejndou nezkusila uvarit…jasny,kazdy neco dela v zivote poprve,ale tak kdyz jdu do souteze,tak s ena to pripravim ne??-ale tak s temi zampiony sueor volba,mozna i lepsi,jak ty lisky…nu,jsem zvedava na to hodnoceni..zatim ji docela kritizujou nu
![]()
To jo kritizovaly, ale je zatím podle bodů ve vedení..Ale ta sauna nebyla špatná
![]()
kometa32 píše:
To jo kritizovaly, ale je zatím podle bodů ve vedení..Ale ta sauna nebyla špatná![]()
no,me se to jeji menu libiloa vypadalo to mooc dobre..ale tak kazdy ma jiny chute nu…jj,zatim vede,ale 30bodu enni nic moc nu..i kdyz na druhou stranu si myslim,ze nejak moc penize nepotrebujevzdyt vsechno maji a hlavne to maji hezke,moderni..zarizene vsechno-takze evidentne prasujky nejak moc nepotrebuje,z tohoto duvodu ybch to prala nekomu jinemu..ale jinak to jidlo co delala-od predkrmu az po zakusek=manm,mnam jako!!
![]()
kometa32 píše:
Tak ten dnešní předkrm byl hóóódně zajimavý
jj,vypadal dobre…!!!jinak teda koukam u,ze ma vic bodu nez ta vecrejsi-tusimze MAtrtina se jemnovala ta vecra-to vcerejsi menu se mi libiklo vic… ![]()
tyjo,na 40tisKc ju?tak to uz mozna stoji za ty nervy tam…