Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bývá spíš na kraji, než někde bůh ví kde hluboko, prsty to protrhnout jde a asi se to stalo ![]()
@radkka
Myslíte, že první sex bude tedy méně bolestivý? Když už jakoby není?
Hele a záleží vůbec na tom? Pro vás oba to bude poprvý, uděláte si to hezký a budete na to do smrti vzpomínat. Jsou holky, který blánu mají protrženou už od přírody a ani o tom neví. Neřeš to - užij si to. ![]()
@IvePr
To nějak souvisí s mým dotazem? Jen jsem nezkušená ohledně této tématiky..
@IvePr píše:Brzo budou prázdniny, co?
Ty jsi v pubertě všechno věděla, vid? ![]()
@Anonymní píše:
@radkka
Myslíte, že první sex bude tedy méně bolestivý? Když už jakoby není?
Může být, mně to nebolelo nikdy, ono to bolet totiž nemusí a fakt žádné „rupnutí“ cítit taky není. Neděs se…
Já třeba čekala že po odpanění budu potřebovat minimálně transfuzi krve a ibáč a ono prd, 3 tmavý kapky a hotovo, bolest žádná ![]()
Takže se neboj ![]()
Panenská blána není blána v pravém slova smyslu, takže nic nelupne a krvácet můžeš a nemusíš. Takže pravděpodobně už nejsi „panna“.
Panenská blána je prstenec, je v ní otvor, kterým odtéká menstruační krev a dá se jí zavádět tampon. Jestli došlo k jejímu natržení, nic to nemění na tom, že jsi stále panna, buď v klidu a moc to nehroť.
Me to teda napoprvé bolelo, a pak celý měsíc jsem při tom vzdy trpela
A trochu krve bylo na posteli. Je možný že ti ji trochu roztrhl ale úplně podle mě zmizí až po sexu.
@Russet Tazatelka je panna až do prvního pohlavního styku, stav blány na tom nic nemění.
@milada987 píše:
@Russet Tazatelka je panna až do prvního pohlavního styku, stav blány na tom nic nemění.
Hm, takže on jí tam může dát ruku až po loket a slečinka bude stále panna? To asi nee.
Mě se třeba blána protrhla v těláku v 8.třídě při skoku přes kozu. Trocha krve, ale menses to nebyl, páč jsem to doopravdy dostala až o rok později.
Ahoj,
ale nevím jak jinak ) a jednou, strčil prsty opravdu hluboko a následně ( poté co je vyndal ) ze mě vytekla várka krve ( žádná bolest, ani jsem necítila “protrhnutí” nebo tak ), myslela jsem, že jsem to dostala, protože jsem měla. Vzala jsem si vložku, ale následující dva dny, nic, žádná krev. Až ten třetí den, jsem to normálně dostala a měla 5 dní jako vždy. Myslíte, že mohlo dojít k protrhnutí? Jak hluboko bývá blána? Moc děkuji za rady..
s přítelem jsme něco přes půl roku a ještě jsme spolu nespali, pro oba to má být poprvé, takže jsme zcela nezkušení. Chtěla jsem se ale zeptat, přítel mi několikrát…udělal dobře prsty ( je mi opravdu blbé to tu psát