Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
No a v reklame jsou ty lidi od providentu tak fajn a s dluzniky jsou kamaradi
.
Jo, jak je tu psáno, tak nezaplacením ani první splátky by se to jako úmysl podvodu dalo brát. děti Vám neseberou, otázkou je, jak asi žijete, když nemáte na splátku první půjčky u providentu, to půjčujou nějak 5000,– ne ![]()
@Gorlami píše:
No a v reklame jsou ty lidi od providentu tak fajn a s dluzniky jsou kamaradi.
@Natálka26 tak určitě by se měli snažit splátky platit řádně a včas, ale pro mě zase není k pochopení zavolat a říct nemám, dala jsem jinam. tak když to opravdu nevyjde a na tu splátku není, tak dát aspoň to, co můžu a ne nedat vůbec nic ![]()
Já sem na to neměla včera, ozvala sem až v 9 večer, vypadlo mi to z hlavy. zajedem k ní tedy dneska, abych měla klidný spaní.
Pro mě je nepochopitelnej i ten Provident, ale budiž. To taky nechápu a nebo jednoduše může zavolat a říct, zaplatím vám zítra/pozítří a ne dělat mrtvýho brouka.
@Natálka26 píše:
Vysvětlí mi někdo prosím, jak je možný, že v dnešní době si lidé berou půjčky od společností jako je Provident, Cofidis a jiné nebankovní společnosti?![]()
To rovnou můžou jít k lichváři.
Mimo jiné nezaplatit hned první splátku je taky kumšt.
Tak oni šli k lichvari.
A ze v dnešní době si berou od takových? A od koho, když jim nikdo jiný nepůjčí. Ti lidé jsou zřejmě v situaci, o které se nám nezdá ani v nejhorších snech.
@Natálka26 píše:
@wandilek @sad 1Já teda nevím, ale když si půjčím musím mít na splácení no ne? Takže jenom tak tam položit třeba 500 aby byli zticha mi nepřijde jako úplně normální chování.A pak se jí nebudou ty splátky hromadit, že na ně nebude mít? Fakt tohle chování nepochopím.
samozřejmě že je normální platit, ale když už nastane nenadálá situace, taks e snažit aspoŇ co můžu. Snaha se taky cení. Takhle když nedá hned od první splátky nic, tak fakt by to mohlo svědčit pro úvěrový podvod
Situaci zakladatelky nehodnotím, to nám nepřísluší. Sama jsem v minulosti byla v situaci, kdy jsme prodávala kdejaké zařízení domácnosti, abych měla na jídlo, takže ať si půjčují kde chtěj, ale splácet prostě musí.
@Natálka26 píše:
@wandilekPro mě je nepochopitelnej i ten Provident, ale budiž. To taky nechápu a nebo jednoduše může zavolat a říct, zaplatím vám zítra/pozítří a ne dělat mrtvýho brouka.
My jí to ale volali a omluvili se..
@Anonymní píše:
My jí to ale volali a omluvili se..
To si trochu protiřečíš ne? O pár příspěvků výše píšeš, že ti to vypadlo z hlavy a volala ti v 9 večer.
@sad 1 přesně tak na rodičovské dovolené se člověk snadno dostane na sociální dno. Je to hrozne. Chápu že je to hned ale takhle je ta cesta dolů ještě rychlejší ![]()
A jak říkám, volala v 9 večer, bydlíme v díře malé kde není bankomat, a včera jsem poslední hotovost vysypala jinde, omluvili jsme se jí, zda by to nešlo v pondělí ona ok, a vzápětí volal šef. Obyčejný dotaz, a hned vidíte podvod. Děkuji za reakce.
@Natálka26 píše:
To si trochu protiřečíš ne? O pár příspěvků výše píšeš, že ti to vypadlo z hlavy a volala ti v 9 večer.
proč se chytáš každýho slova, prostě jsme spolu mluvili, my se ji omluvili, řekli jsme jak to je ona souhlasila. Nikdo mrtvýho brouka nedělal.
@Virginia píše:
Tak oni šli k lichvari.
A ze v dnešní době si berou od takových? A od koho, když jim nikdo jiný nepůjčí. Ti lidé jsou zřejmě v situaci, o které se nám nezdá ani v nejhorších snech.
No a proč jim nikdo jiný nepůjčí? Protože aspoň v těch bankách mají rozum. A pokud sem v tak strašný finanční situaci tak si jí přece nezhorším tím, že půjdu k Providentnu. Tyhle lidi nic neomlouvá, asi jsem zlá, ale i když jsem byla úplně bez peněz tak jsem nikdy nešla a npůjčila si u nebankovní společnosti a to se v reklamě můžou usmívat jak chtějí.