Provident vyhrožuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.11.14 19:38
@j.a.n.i1 píše:
Tu 100,– za pobyt, ono to zas v součtu nemusí být tak málo pro lidi bez rezerv.

Kor kdyz je tam dite hodne dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
29.11.14 19:38
@MilijonDolarBejby píše:
hm, ale pobyt v nemocnici pojistovna nehradila, leky taky ne atd. Mam proste takovou zkusenost a tecka. Dalwse o tom bavit nebudu

Pobyt pojišťovna nehradila? No to je zajímavý. Dělám ve státní nemocnici a pobyt se hradí všem tak teda nevím.

@j.a.n.i1
Promiň, že je pro mě solidnější banka než Provident. A přiznávám, že pro mě je Provident zlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.11.14 19:40
@j.a.n.i1 píše:
Tu 100,– za pobyt, ono to zas v součtu nemusí být tak málo pro lidi bez rezerv.

Dítě pobyt v nemocnici přeci neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101781
29.11.14 19:42

@Natálka26 Tak pro mě je taky banka solidnější než Provident, ale pak jsou nebankovní společnosti, které jsou pro mě solidnější než banka a štve mi, když se všechny přirovnávají k tomu Providentu a to s nima fakt nemám nic společného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101781
29.11.14 19:42
@hanka.br. píše:

No, ale to platí od letoška… resp. od letoška neplatí nikdo, do konce roku 2013 platilo i dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 19:44
@Natálka26 píše:
Pobyt pojišťovna nehradila? No to je zajímavý. Dělám ve státní nemocnici a pobyt se hradí všem tak teda nevím.@j.a.n.i1
Promiň, že je pro mě solidnější banka než Provident. A přiznávám, že pro mě je Provident zlem.
@hanka.br. píše:

No vidite, my platili. Neplati se az od novyho roku, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 19:46
@j.a.n.i1 píše:
No, ale to platí od letoška… resp. od letoška neplatí nikdo, do konce roku 2013 platilo i dítě.

Ano, to je moje zkusenost. Ptali se me, zda nejsem poplatku zbavena, jako nektere socialni pripady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
29.11.14 19:49

@j.a.n.i1

ale já fajt mluvila jenom o Providentu/Cetelemu a myslím Cofidisu (ale ten prý není špatný tady psala anonymní) Pokud jsem se dotkla někoho omlouvám se. Provident je fakt zlo.

@MilijonDolarBejby

V době kdy já dělala se za dítě neplatilo. Pak se chvíli platilo a pak to zase zrušili, ale nevěřím že si zakladatelka půjčila kvůli děcku v nemocnici, to by ta debata vypadala úplně jinak. Navíc peníze v nemocnci neplatíš hned, ale můžeš si je nechat na fakturu a se 14ti denní splatností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.11.14 19:49
@MilijonDolarBejby píše:
Ano, to je moje zkusenost. Ptali se me, zda nejsem poplatku zbavena, jako nektere socialni pripady

Jo, to je možný, to se nebudu hádat. Letos jme neplatili, dřív asi jo. Ale je pravda, že pokud byla rodina sociálně slabá, poplatku byla zbavena, půjčovat si na pobyt v nemocnici tedy nebylo nutné ani dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101781
29.11.14 19:53

@hanka.br. Loni se platilo, to vím jistě a jinak ona ta sociálně slabá rodina musela být v hmotné nouzi, což většina lidí nesplní, třeba když žijí ve vlastním baráku, ač je třeba neprodejný a na spadnutí, tak je to majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.11.14 22:02

Tyjo ja to taky nepochopim. Kazdej vi, ze tyhle pujcky jsou cestou do pekla a stejne se nikdo nepouci. Rozumim tomu, kdyz nekomu neco bouchne a nema nasetreno, muze se stat, ale prvni na rade je snad banka a pokud vam ta nepujci, ma asi sakra dobrej duvod a je minimalne k zamysleni, jestli ty penize fakt tak nutne potrebuju. Natoz na kraviny jako mobil nebo telka.

Jednou mi vybouchly domluveny penize v praci a mela jsem doplatit zalohu na dovolenou, ten den. Ano, taky jsem si sla pujcit, 5000 do banky. Rekne se blbejch pet tisic, z dalsi vejplaty to zaplatim, ale sama za sebe muzu rict, jak blbe se to splaci. A opakuju, ze slo o pet tisic!! Natoz kdyz si nekdo vezme od Providentu 50 000. Ja v ty dobe studovala, mela jsem brigadu, zadny uspory, bylo to pro me dost penez, vytrhlo mi to trn z paty, ale poucila jsem se - za a) lehce se pujcuje, hur splaci, za b) pokud jste schopny to splatit, banka pujci. Pokud nepujci, je neco spatne. A ne na strane banky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ozy
1
3.2.25 23:16

Nezkutecny podvod mesicni splatka 400 kc urok 300 kc radeji nic nepujcovat vzdy je nejaka moznost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.2.25 10:00

Rychlá půjčka online - https://pujckaplus.cz S půjčkou jsem byl spokojený. Peníze jsem získal rychle bez zbytečného čekání a papírování.

Příspěvek upraven 21.02.25 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101781
12.2.25 10:20
@jetkelee píše: Více

A on te snad nekdo nutil si u nich půjčovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
12.2.25 10:55
@SaDpíše: Více

To je fakt k zamyšlení, vzít si půjčku a nezaplatit ani první splátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel