Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Pettule69 píše:
@Ali-Ali proč mě to rozčiluje? Protože banda puberťáků se naváží do nás matek a mě se to prostě nelíbí
no pubertaci se navazi do kde koho. od duchodcu po matky ![]()
ja netvrdim, ze s nima ma nekdo souhlasit. me jenom fascinuje, co nekoho dokaze rozcilit ![]()
@Pettule69 píše:
@Ali-Ali proč mě to rozčiluje? Protože banda puberťáků se naváží do nás matek a mě se to prostě nelíbí
a o tohle jim přesně jde… jsi další v řadě.
jako taky s tím nesouhlasím, ale abych si tím kazila večer, když dítě v pohodě spí, já si můžu dát kafe a cigáro. Tak to fakt ne hele ![]()
Nečekají na nic jiného, než právě na reakce pobouřených matek… beztak to má na svědomí Sdružení zlých bezcitných individuí, nebo jak se nazývali… 95% těch lidí to vážně nemyslí, jen se vyžívají v trollingu, ignorovat ![]()
@Lenka512 píše:
No…od včerejškaJe to provokace, to nemá cenu řešit…
Tak v tom případě jim tu stránku co byla před tím zrušili a oni založili jinou… viděla jsem tam něco takového už tak před půl rokem…
@Nejhodnější píše:
Tak v tom případě jim tu stránku co byla před tím zrušili a oni založili jinou… viděla jsem tam něco takového už tak před půl rokem…
Vždycky je někdo nahlásí, oni je zruší a oni se vynoří znovu s tím starým a přidají ještě něco navíc ![]()
No já viděla v jednom vlákně fotku dítěte jedné maminky, co ji vlastník toho profilu poupravil docela nechutně. To mně přijde teda přespříliš. Na přesdržku.
To už je věc další, každý si musí dopředu pořádně rozmyslet, jak moc veřejně bude na internetu vystavovat fotky svých dětí, pak to může dopadnout právě takhle… ale dokud na ně lidi budou reagovat, je to bude bavit a nepřestanou… čím víc reakcí, a čím víc těch negativních, tím víc takových stránek
No me na tom fascinuje slovnik nekterych vzornych maminek. I stamgasti z páté cenové by se divili. ![]()
@SussieS já vím, je blbá, že to má veřejné. Ale je to prostě zvrhlé, nemůžu si pomoct. Možná to je jen provokace ať se vzpamatuje a trošku si to pozamyká nebo je to nějaký pošuk, co si to fakt užívá. ![]()
Je fakt, že někdo zneužívá mateřskou ale tak to je asi se všim na tomhle světě že dřív či později se začne zneužívat..
Proč ještě nikdo nenapsal zrušme tento stát? Jelikož ho také plno jiných zemí a hlavně EU zneužívá.. ![]()
Myšlenka na nic s tou mateřskou tohle bych raději někomu narvala do ři*i
![]()
Ani jsem to celý nečetla už teď mi je z toho blbě.. Jinak s těma dětskýma fotkama to přeháněj když zagooglim tak těch fotek najdu x. ![]()
Příspěvek upraven 06.11.13 v 22:24
Je to humus…hlavně tam nepřispívat holky. Já mám malýho taky na profilovce a ikdyž mám bloklej profil…tak ta profilovka se ukáže každýmu…takže jim tam nic nepsat ubožákům! ![]()
To je nějakej debil, taky jsem tu stránku viděla už před časem… ale že jeden blb je schopnej psát toto pochopím spíš, než to že tam spousta maminek má rasistický kecy
![]()
Jasný trolling. Stránku jsem nahlásila, blokněte si to, je to buď parta co se nudí, nebo moná nějaký student.. Tohle už tady bylo a né jednou.. Nevšímejte si toho, ono to přestane ![]()