Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Je to humus…hlavně tam nepřispívat holky. Já mám malýho taky na profilovce a ikdyž mám bloklej profil…tak ta profilovka se ukáže každýmu…takže jim tam nic nepsat ubožákům! ![]()
To je nějakej debil, taky jsem tu stránku viděla už před časem… ale že jeden blb je schopnej psát toto pochopím spíš, než to že tam spousta maminek má rasistický kecy
![]()
Jasný trolling. Stránku jsem nahlásila, blokněte si to, je to buď parta co se nudí, nebo moná nějaký student.. Tohle už tady bylo a né jednou.. Nevšímejte si toho, ono to přestane ![]()
..mě to přijde vtipný…některý ty příspěvky mě fakt rozesmály…nechápu jak tohle může někoho rozčílit tak, že tam začne psát rozhořčený nebo dokonce sprostý komentáře… ![]()
@Pettule69 píše:
@Ali-Ali proč mě to rozčiluje? Protože banda puberťáků se naváží do nás matek a mě se to prostě nelíbí
Že tě tohle točí, tož mně je úplně u mého výstavního zadku, zda se někdo naváží do „nás“ matek ![]()
@Aleana píše:
Je fakt, že někdo zneužívá mateřskou ale tak to je asi se všim na tomhle světě že dřív či později se začne zneužívat..Proč ještě nikdo nenapsal zrušme tento stát? Jelikož ho také plno jiných zemí a hlavně EU zneužívá..
Myšlenka na nic s tou mateřskou tohle bych raději někomu narvala do ři*i![]()
Ani jsem to celý nečetla už teď mi je z toho blbě.. Jinak s těma dětskýma fotkama to přeháněj když zagooglim tak těch fotek najdu x.Příspěvek upraven 06.11.13 v 22:24
můžu se zeptat, jak někdo může zneužívat mateřskou?
No co… Ať mateřskou klidně zruší, ještě máme rodičák. Mně tahle skupina teda žíly netrhá. ![]()
Je vidět, že to psal někdo neznalý věci, když tvrdí, že mateřská jde ze státní kasy. Stejně jako hromada ženskejch, co mu to přišly nandat, který tvrdí, že jsou na mateřský tři, jiná dokonce čtyři roky (já chci taky!).
@Pettule69 tak na to nekoukej, jak Tě to rozčiluje. Takových skupin je tam spousta, nedávno byl den za šikanování tlustých holek.. ignoruj to..
@ncc1701 píše:
No co… Ať mateřskou klidně zruší, ještě máme rodičák. Mně tahle skupina teda žíly netrhá.
Je vidět, že to psal někdo neznalý věci, když tvrdí, že mateřská jde ze státní kasy. Stejně jako hromada ženskejch, co mu to přišly nandat, který tvrdí, že jsou na mateřský tři, jiná dokonce čtyři roky (já chci taky!).
Já náhodou částečně souhlasím. Kdo chce dítě, měl by na něj mít. Pokud nemá a přesto ho chce, mohou to vyřešit nějaké dávky v nouzi, přídavky na děti a podobně. Ovšem výměnou za nízké daně. Tak, aby byl každý zodpovědný sám za sebe.
Volím Svobodné! ![]()
@terinka4444 jak? Dejme tomu pár, chlap nepracuje a žena také ne, pořídí si mimčo a žijí z příspěvků včetně mateřské. Ale čas plyne a stále se muži nechce do práce a metařská skoro pryč tak další dítě si pořídí. Znám pár kde muž nedělá cca 10let teď už mají páté dítě a žijí převážně z mateřský a dávek..
Takovýchto lidí je víc.. A jen vsuvka ani nezávisí na barvě pleti či národnosti.. ![]()
@Aleana Až na to, že mateřskou vyplácí zaměstnavatel, tudíž kdo byl např. nezaměstnaný nebo osvč, která si neplatila nemocenskou, žádnou mateřskou nedostává. Jediné, co dostávají všichni stejně je rodičovská, což je zřejmě to, o čem ty mluvíš jako o mateřské - už v vzhledem k tomu, že zmiňuješ nějaký čas - a právě rodičovská je po dobu let, kdežto mateřská jen měsíců…