Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@laducha taky chceme pohybové spíš.. Myslím, ze učení budou mít najednou dost.. Známá takto dala ještě na ang., náboženství a malá ji vůbec nestíhala..
Ale samozřejme, záleží na každé
Taky jsem našla naši aktovku
Prý kvalitní a osvědčená značka, tak jsem zvědavá.
Naše aktovka
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/…680287_n.jpg?…
Příspěvek upraven 06.07.15 v 20:48
@kvaček píše:
Jinak ty složky na sešity.. Náme doma koupené a nepřijde mi to, že je to nějak extra těžkézase nám učitleky říkaly, že aspň se dětem ty seštiy nepokrčí.. Třeba u nás říkaly, ne nemusíme mít ani desky na číslice, že stačí malinká krabička..
My musíme mít desky na čísla a i na písmena
@orionk píše:
My musíme mít desky na čísla a i na písmena
My taky.
@kvaček nas tam bude mit sveho kamose ze tridy
takze super
@laducha tak to je mala Benjaminek vid
no jestli budou deti po me, tak to uceni bude boj. Ja vzdycky byla lajdak
Dneska toho lituju ![]()
@Pipet pro holcicky maji taky moc pekne barvicky
mate krasnou tasku taky ![]()
Ja bych deti hrozne rada prihlasila na Jogu. Pry je dobra na zada ( nejen..) ale tady vubec pry neni ![]()
Holky tak pockame treba tyden a pak stranku uzavreme? Teda jestli to pujde ![]()
@Šema Já jsem byla šprtka na prvním stupni, na druhém už nějaká ta dvojka byla. Na střední jsem pak měla úúúúplně jiné starosti a podle toho to vypadalo. Ale maturita byla v klidu.
Jo, je to benjamínek, moc mi doma někdo scházel. S jejím otcem to nevyšlo, rozešli jsem se v jejích 3 měsících, po osmileté známosti, nějak neunesl otcovství.
@laducha tak to je mi lito
Moji kamaradky manzel taky ne. Ale ta ma postizeneho chlapecka. Neunesl to.
@Šema píše:Holky tak pockame treba tyden a pak stranku uzavreme? Teda jestli to pujde
proč ne, jen bych ještě počkala, jestli se nechytí další duše.
Holky a nosí se do první třídy první den ještě kornout a kytka učitelce???
![]()
@Šema Mně to líto není, než takový, tak radši žádný. Ale děkuji ![]()
@neumisa urco ![]()
@orionk ja myslim ze kyticka urco? ![]()
@laducha tak to kazdopadne
hlavne ze jste stastny spokojeny
![]()
Ty brdo vzdyt me to uplne vypadlo.. Desky na sesity.. Hlavne ze jsem dneska delala objednavku
![]()
Holky nekdo tady ale ktera to byla
davala stranku kde prodavaji razitka se jmenem pvnacka. Dost tu bylo ohlasu a jako aktiv jsem to hned musela objednat
![]()
@orionk píše:
Holky a nosí se do první třídy první den ještě kornout a kytka učitelce???![]()
podle místních zvyklostí - ale kornout bývá jen v německém příhraničí (aspoň co jsem slyšela). Ono při 30 prvňáčcích těch 30 kornoutů ani není kam dát. Kytka učitelku potěší, ale povinná není. já se s rodiči na tomhle domluvila už na třídní schůzce, aby to měly všechny děti stejně. u nás se dělá slavnostní průvod školou a představa 30 sypajících se kornoutů na schodišti nás přesvědčila všechny. ![]()