Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nase deti maji postavicky na obleceni ruzne. Veci vesmes dostavame. Jako ze bych ale vylozene „jela“ v hello kitty nebo tak tak to urcite ne.. Kamaradka ta ma malou a ta ji ma totalne vsude. Tak to my ne-é.
Jinak nas ma 133cm a 34cm. On je vysoky po tatovi
kdyz se narodil mel 3975gr a 54cm a celkove mohutny
taky dostat ho ven byl fakt porod
![]()
Jinak bourka tady byla velka v noci. A festovni. Vitr ze jsem malem letela chytat kone
Ale pocasko chvalim.. Konecne se da dychat ![]()
Jsem si dneska do tel. vyfotila co maji mit
tak to dam i vam sem, urco to je vsude tak nejak stejne
na ten telocvik me napadlo. Mam tady takovou soupravu teplaky a bunda takova sportovni tak asi to mu dam ![]()
Aha tak fotka je obracene. Tak nic ![]()
@Pipet mě se to nějak začalonelíbit, když jsem třeba v tom viděla 40 letou obtloustlou pani.. Samozřejmě každý nech si nosí ch chce.. ale když jsem v otm viděla 4 leotu holčičku- Hello Kitty a pak tuto pani, tak prostě už ne… ![]()
Ale samozřejmě to tak neřeším, ale učelově spíš kupuju klasické trička, jednobarevné a nebo s prouškama a nebo i s obrázkem, ale třeba malým ne přes celé břicho..
Ještě co mi vadí je velké logo přes celé tričko Adidas
to mě naočkovala kamarádka, protože pokaždé takto někdo prošel s kočárkem a dítě tričko a hned, no jo, ještě ten nápis mohl být větší..
Tak to me tak nejak nevadi co kdo nosi. Akorat mi mrzi ze mi vcera dosel balicek tricek od jedne pani ( 9ks za 350kc-kdyby mel nekdo zajem, pisnu info) a holky tam nadherne cerne tricko pod zadek… Jenze to je k leginam a to js nedam
164cm a 78kg
leginky nosi stihle ![]()
@AvajBr píše:
Jee, dekujuTam se muze prijit vyzkoušet tasku kdykoliv nebo se musi predem domluvit? Maji tam tu Okruzni totiz psanou jako sklad ne prodejnu. Ale maji vsechny značky, co mam v merku.
Takze by to bylo super!
Byli jsme zkoušet bez domluvy, odpoledne na to mají vyhrazené hodiny.
Osobní odběr v Brně
Brno - Lesná, Okružní 35
Pracovní doba: Po, čt, pa 8 - 15.45hod., út a st 8 - 17.30hod.
Zboží si můžete objednat buď v našem eshopu (je možné zvolit způsob přepravy „osobní odběr“ nebo si jej přijďte vybrat přímo k nám do výdejního skladu na Lesné. Pro tyto účely je vyhrazena doba: út a st 14 - 17.30 hod. Pokud máte již vytypované batohy o které budete mít zájem, doporučujeme si telefonicky nebo emailem zjistit jejich aktuální skladovou dostupnost.
@Šema tak mě to taky nevadí.. fakt jsem neřešící typ.. jenom prostě ten typ oblečení kdyžsi dá starší dáma a pak malá holčička.. tak se mě to nějak.. jakože se do toho nasouká kde kdo… ![]()
Příspěvek upraven 08.07.15 v 16:02
proč by to muselo být k legínám? to je snad jedno, k čemu to oblečeš, ne? ![]()
a k debatě o Hello Kitty a spol… jsem ráda, že kluci na ničem podobném neujíždí. Vlastně si ani nevybavuji, že by nějakou střelenou postavičku silně preferovali. Jasně, když jim dám vybrat mezi trikem s Pavoukem a bez Pavouka, sáhnou po Pavoukovi - ale nevyžadují ho. Ani dinosauři nebyli v kurzu.
Pravda, ten starší se teď „zamiloval“ do růžové, ale podezřívám ho, že mi to dělá naschvál, protože ví že já ji nesnáším ![]()
@kvaček si predstav TOTO v leginach
ps: Kdyz dostane dcera do ruky telefon ![]()
@Šema píše:
@neumisa tak urcite ale lepsi nez dziny budou urcite leginy
to nevím, pro mě je lepší cokoliv než legíny, ty bych na sebe nenatáhla ani pod hrozbou smrti
já bych preferovala džíny.
@Šema já si naopak mylsím, že by ti leginy slušely. Já s ejich taky bála, protože jsem při těle, ale já jsem typ jablko.. a mámá i okolí mi říká, když si dám leginy a volnější tuniku- ne nějaký volný pytel, že mě to naopak zeštíhlý, ale musíš mít k leginám delší- přes zadek
Ne jak vidím tričko k pasu..
Příspěvek upraven 08.07.15 v 16:09
@kvaček no tohle je prave takova delsi tunika
a ted si me potesilaaa tak to koupiim
akorat nevim kde
nebo jsem je nenosila.
@neumisa foto dodano
me se prave leginy libi.. Je to uz hooodne dlouho co jsem jedny mela a sem ram vzala ale pred 10kg ![]()
Příspěvek upraven 08.07.15 v 16:13
@Šema píše:
@Jahru je ahoj tebe jsem tady jeste nepotkala
přispívala jsem včera odpo/večer ![]()
A ad tašky - taky bych si vybrala jiné motivy, než děcka. Ale já to nosit nebudu, že
Další tašku jsem ochotna koupit nejdřív na začátku příštího roku, takže pokud se motiv omrzí, tak holt synátor rozbije prasátko ![]()
A první zub si mlaďoch vytrhl v pondělí večer, cca 2 týdny po 6. narozeninách. Už se za ním klube trvalý. Další zuby asi zatím drží ![]()