Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30638
8.7.15 16:44
@Šema píše:
@laducha tak to je dobra. To ten nas dokud mu nevypadne.. Nebo nevytrhnu ja :think:

Ona to tu má složité, kvůli mojí práci ji často hlídají bráchové a ti se s ní zrovna nepářou. A já jsem taky docela drsoň :mrgreen: Nejlepší oblečení jsou tepláky nebo kraťasy a tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.7.15 16:45
@laducha píše:
Ona to tu má složité, kvůli mojí práci ji často hlídají bráchové a ti se s ní zrovna nepářou. A já jsem taky docela drsoň :mrgreen: Nejlepší oblečení jsou tepláky nebo kraťasy a tenisky.

ta se neztratí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
8.7.15 16:47
@neumisa píše:
ta se neztratí :mrgreen:

No to ne. A ty její hlášky. Možná je sepíšu a vydám 8)

Jedna z mnoha
Paní venčila dva čínské chocholaté psy.

• Jé, paní, ti jsou hezcí, vypadají jako HYENY!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 16:57

@laducha u nás tak zase kluk pronesl u tchýně, kdy tam bylo víc lidi i švagrová s rodinou..
Já jsem malý.. mám malého švonečka… taťka je veliký má velikého, až budu veliký jak taˇka budu mít taky velikého :mrgreen: to měla asi 3,5 roku
Půl rodiny se málem udusilo jídlem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.7.15 16:59

Majda si taky škube zuby sama…

Jinak já mám za chvíli 29. Majda bude mít v říjnu 7 a Jindříšek měl v dubnu 2.
Mno, taky asi vypadám mladší… :oops: Na tom předškoláckém programu jsme s Majdou plnily úkoly, co jim připravili osmáci (budoucí deváťáci, jejich „patroni“) a ten jeden chlapec byl chudák celý zmatený, jestli jsem mamka nebo ségra :lol: Ale nebyla jsem namalovaná, vlasy v culíku, ustřihnuté džíny, tenisky…

Leginy nemám ráda, max. nějaké silnější bavlněné na doma… nebo v zimě jako spodní vrstva.

Tady dneska celý den prší, ale děsne těžký, vlhký vzduch, nic moc teda. Ale lepší, než to horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
8.7.15 17:29

Ty jo. Co to mate doma za terminatory? :mrgreen:

Ja cerstvych 35. A doma kluk 6,5 a kluk 4. Jo a manzel :P Odmlouvaji a jsou drzi vsichni tri! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.7.15 18:18

@AvajBr Terminátor :mrgreen: No ona je bolestínek :roll:, vživotě by si nenechala ode mě vyrvat zub.
Tak si ho vytrhla sama, ale… „vytrhla“ - on už tam tak visel na vlásku, kdyby udělala stojku a otevřela pusu, vypadl by sám :lol: Druhý skončil v jablku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.7.15 18:36

Můj Terminátor usoudil, že bude lepší, když si je vyškube sám, než když se do toho vloží matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
8.7.15 18:39

Tyjo, když my jsme synovi trhali první mléčňák, teda trhal mu ho manžel, tu scénu musela slyšet celá vesnice :mrgreen: Zub už skoro nedržel, hrozilo že ho v noci spolkne nebo vdechne, za ním už druhej zub a on řval jak tur jenom když jsme se mu na to podívali, natož mu na to ještě šáhnout a dokonce trhat! No ale nakonec se nechal ukecat na zoubkovou vílu. Vytrženej zub jsme pak hledali až kdesi pod ledničkou - to řval ještě víc, pak se hodinu znovu učil mluvit, ale pak už dobrý. Další zub už nebyl takové drama :D Po kladné zkušenosti se zoubkovou vílou o jeho vytržení dokonce prosil, náš mladej je totiž ten typ, co by si nechal pro korunu vrtat koleno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
8.7.15 18:56

Tak já jsem tu asi nejmladší matka :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.7.15 18:58
@orionk píše:
Tak já jsem tu asi nejmladší matka :mrgreen: :oops:

neprovokuj! :pocitac: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
8.7.15 19:01

Mě je 28 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
8.7.15 19:02
@neumisa píše:
neprovokuj! :pocitac: :mrgreen: :kytka:
:jazyk: :mrgreen: Ona to není žádná sranda. Na schůzkách mi řekla paní učitelka, že měli přijít rodiče a né poslat sourozence :roll: :roll: Byla jsem rudá až na pr.li a pípla jsem že jako teda já jsem rodič. :mrgreen: Nevím jestli v tu chvíli bylo trapně víc mě, nebo jí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
8.7.15 19:02
@sao píše:
Mě je 28 :P

25 :kytka: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335