Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kvaček píše:
@laducha u nás tak zase kluk pronesl u tchýně, kdy tam bylo víc lidi i švagrová s rodinou..
Já jsem malý.. mám malého švonečka… taťka je veliký má velikého, až budu veliký jak taˇka budu mít taky velikéhoto měla asi 3,5 roku
Půl rodiny se málem udusilo jídlem
To je jak u nás, koukám! Nejmladší (taky 3,5 roku) před nedávnem řešil něco podobného. Na záchodě sledoval tatínka, jak čůrá, a pak se ho zeptal: „Tatí, proč máš dlouhý čulinek?“
Taťka mu to náležitě vysvětlil, tak doufám, že teď, řádně poučen, na nějaké rodinné sešlosti nepronese něco podobného jako ten tvůj kluk ![]()
Velcí pinďourové jsou aspoň fajn, já se posledně dozvěděla, že „máš nějaké krátké prsa, mami“.
Mám, no ![]()
@Pipet píše:
Velcí pinďourové jsou aspoň fajn, já se posledně dozvěděla, že „máš nějaké krátké prsa, mami“.
Mám, no
@Pipet píše:
Mám, no
To máš dobré, já je zase mám dlouhé, říkala mladá. Kdyby aspoň velké. Ale dlouhé?
![]()
@laducha píše:
To máš dobré, já je zase mám dlouhé, říkala mladá. Kdyby aspoň velké. Ale dlouhé?![]()
Náhodou, „dlouhé“ bude pro moje prsa po čtyřech dětech výstižnější, než „velké“ ![]()
Náš plavat taky neumí. V bazénu se nebojí, tam se potápí a blbne. Ale minulé jsme byli na řece a na jezeře a to vyvadel jak blázen. Malém utopil i mě. Pak jsme koupili vestu a super.
@Pipet píše:
@laducha @sao Tzv. kozy pobožné. Rozepnete prádlo a padnou na kolena
Hm, to je ještě o něco výstižnější ![]()
@sao píše:
Hm, to je ještě o něco výstižnější
Soused říkal „hvízdací“.
Rozepneš podprsenku a hvízdnou až na zem.
Náš se umí potápět a dělat např. kotoul pod vodou a lovit puky.. Chodily v mateřské školce na 10 lekci por malé plaváčky…
Ale co jsem slyšela, tak je lepší, když neumí.. Že je od začátku učí plavčík než tak nějak podomácku ![]()
@Jahru dobry tip s vilou. Znamenam si… ![]()
Starsi plavat neumi. Mladsi umel. Chodili jsme plavat od mimina a bavilo ho to. Ve 3,5 letech uplaval pod vodou i pres tri metry. Jenze jsme toho kvuli memu navratu do prace nechali, pac to bylo v tydnu a dopoledne a zapomnel to. Tak maji oba rukavky.
U nás prsa nic, ale unás kluk ví, kde se berou mimča a jak jsem přibrala a zůstalo mi břicho tak najednou začal po okolí vyprávět, že budemet mí další miminko holčičku, že má maminka velké bříško
jak mě bylo trapně.. když to jsou jenom špeky
Ale maji kluci podobne komentare. Jak o pindourovi, tak o kozach. Nejlip v saline nebo ve skolkove satne
Typu a namko, proc nemaji male holky velky prsa jako ty? A kdy budou mit v prsích (jeho tvar) mlicko? Jo a taky si myslí, te holky curaji zadkem
Ja zatim nemam nejak silu jim to fo detailu kreslit ![]()