Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9307
8.7.15 20:50

@Pipet super :) :srdce: Tam. muzem kecat o vsem a fotky a tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
8.7.15 20:53
@kvaček píše:
@laducha u nás tak zase kluk pronesl u tchýně, kdy tam bylo víc lidi i švagrová s rodinou..
Já jsem malý.. mám malého švonečka… taťka je veliký má velikého, až budu veliký jak taˇka budu mít taky velikého :mrgreen: to měla asi 3,5 roku
Půl rodiny se málem udusilo jídlem :lol:

:lol: :lol: :lol: To je jak u nás, koukám! Nejmladší (taky 3,5 roku) před nedávnem řešil něco podobného. Na záchodě sledoval tatínka, jak čůrá, a pak se ho zeptal: „Tatí, proč máš dlouhý čulinek?“ :D Taťka mu to náležitě vysvětlil, tak doufám, že teď, řádně poučen, na nějaké rodinné sešlosti nepronese něco podobného jako ten tvůj kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.7.15 20:57

Velcí pinďourové jsou aspoň fajn, já se posledně dozvěděla, že „máš nějaké krátké prsa, mami“.
Mám, no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
8.7.15 21:01
@Pipet píše:
Velcí pinďourové jsou aspoň fajn, já se posledně dozvěděla, že „máš nějaké krátké prsa, mami“.
Mám, no :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To mi připomnělo vtip:
Starší žena se vzhlíží v zrcadle, pak se otočí na svého manžela a ptá se: „Co myslíš, vypadám bez podprsenky líp?“ Chlap se na ni podívá a řekne: „Jo, vyhladilo ti to vrásky v obličeji.“ :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
8.7.15 21:04
@Pipet píše:
Mám, no :cert:

To máš dobré, já je zase mám dlouhé, říkala mladá. Kdyby aspoň velké. Ale dlouhé? :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
8.7.15 21:06
@laducha píše:
To máš dobré, já je zase mám dlouhé, říkala mladá. Kdyby aspoň velké. Ale dlouhé? :mrgreen: :zed:

Náhodou, „dlouhé“ bude pro moje prsa po čtyřech dětech výstižnější, než „velké“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.7.15 21:08

@laducha @sao Tzv. kozy pobožné. Rozepnete prádlo a padnou na kolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
8.7.15 21:09

Náš plavat taky neumí. V bazénu se nebojí, tam se potápí a blbne. Ale minulé jsme byli na řece a na jezeře a to vyvadel jak blázen. Malém utopil i mě. Pak jsme koupili vestu a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
8.7.15 21:10
@Pipet píše:
@laducha @sao Tzv. kozy pobožné. Rozepnete prádlo a padnou na kolena :mrgreen:

Hm, to je ještě o něco výstižnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
8.7.15 21:13
@sao píše:
Hm, to je ještě o něco výstižnější :mrgreen:

Soused říkal „hvízdací“. :twisted: Rozepneš podprsenku a hvízdnou až na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 21:20

Náš se umí potápět a dělat např. kotoul pod vodou a lovit puky.. Chodily v mateřské školce na 10 lekci por malé plaváčky…
Ale co jsem slyšela, tak je lepší, když neumí.. Že je od začátku učí plavčík než tak nějak podomácku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
8.7.15 21:32

@Jahru dobry tip s vilou. Znamenam si… :mrgreen:
Starsi plavat neumi. Mladsi umel. Chodili jsme plavat od mimina a bavilo ho to. Ve 3,5 letech uplaval pod vodou i pres tri metry. Jenze jsme toho kvuli memu navratu do prace nechali, pac to bylo v tydnu a dopoledne a zapomnel to. Tak maji oba rukavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
8.7.15 21:34

Prsa okomentuju az v uzavrene diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 21:36

U nás prsa nic, ale unás kluk ví, kde se berou mimča a jak jsem přibrala a zůstalo mi břicho tak najednou začal po okolí vyprávět, že budemet mí další miminko holčičku, že má maminka velké bříško :mrgreen: jak mě bylo trapně.. když to jsou jenom špeky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
8.7.15 21:38

Ale maji kluci podobne komentare. Jak o pindourovi, tak o kozach. Nejlip v saline nebo ve skolkove satne :pankac: Typu a namko, proc nemaji male holky velky prsa jako ty? A kdy budou mit v prsích (jeho tvar) mlicko? Jo a taky si myslí, te holky curaji zadkem :zed: :lol: Ja zatim nemam nejak silu jim to fo detailu kreslit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí