Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39409
8.7.15 21:40
@kvaček píše:
U nás prsa nic, ale unás kluk ví, kde se berou mimča a jak jsem přibrala a zůstalo mi břicho tak najednou začal po okolí vyprávět, že budemet mí další miminko holčičku, že má maminka velké bříško :mrgreen: jak mě bylo trapně.. když to jsou jenom špeky

Hihi. Stejny zazitek mame :D Nas se na me taky jednou takhle dival v koupelne. Mela jsem vyvaleny bricho a zrovna pred MS. A vydesene koukne a rika, my budeme mit miminko?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 21:41

@AvajBr asi je to všude stejné :lol: já se nedávno řechtala, jak mi sestřenice říkala, jak šel manžel k dětské, v čekárně narvané, samé maminky, a jejich kluk se na plnou pusu zeptal táty, jak to, že má velké prsíčka a jestli v nich má mlíčko jako maminka a proč nekojí :mrgreen: je trochu silnější.. tak má trochu prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
8.7.15 21:44
@orionk píše:
Tak já jsem tu asi nejmladší matka :mrgreen: :oops:

Já jsem stejně stará :mrgreen: - můžu se taky přidat dcera 6 let 10m jde taky v zářído první třídy :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
8.7.15 21:49
@enny3 píše:
Já jsem stejně stará :mrgreen: - můžu se taky přidat dcera 6 let 10m jde taky v zářído první třídy :pankac: :mavam:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
9.7.15 07:14

K těm prsům - nejmladšího jsem kojila dlouho, teprve nedávno jsem to ukončila (má cca 3,5 roku). A tak už to pak bral celkem i rozumem a říkal mým prsům „ham“. „Mami, dáš mi ham?“ - No a jednou jsme takhle šli po ulici a potkali jsme paní s velkým výstřihem a malej si ji prohlížel, pak se otočil na mě a polohlasně mi říká: „Mami, paní má taky ham!“ :mrgreen:

K tomu těhotenskému břichu - Syn, který jde teď do školy, spolu s mladším bráchou ve školce letos taky perlili. Když jsem je odvezla do školky a jela do poradny s bříškem (to to na mě ještě nebylo moc vidět, byla jsem v prvním trimestru), věděli kam jdu a dost se vyptávali, co mi bude pan doktor dělat a asi to špatně pochopili, protože jak jsem pro ně do té školky zas přijela, učitelky na mě koukaly jak na blbce a kluci hned ve dveřích: „Jé, mami, tak pan doktor ti už to miminko z toho bříška vytáhl? Takže my teď máme doma miminko?“ (Tímto okamžikem mi bylo jasné, že své těhu už před učitelkama neutajím.) Vysvětlila jsem jim, že se pan doktor na miminko jen podíval, že ještě musí být dlouho v bříšku, a tak spustili na celou školku: „A jak ti pan doktor to miminko udělal? Jak ti ho do toho bříška dal?“ Rodiče i učitelky čekali s napětím, jak jim tohle vysvětlím :D Ale smůla, řekla jsem, že jim to vysvětlím doma a pelášili jsme pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.7.15 07:38

Tradááá

Prosím, přidávejte se do skupiny

https://www.emimino.cz/…vnacci-2015/

Já vám to schválím (sice ještě nevím jak, ale to půjde :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
9.7.15 07:53
@Pipet píše:
Tradááá

Prosím, přidávejte se do skupiny

https://www.emimino.cz/…vnacci-2015/

Já vám to schválím (sice ještě nevím jak, ale to půjde :mrgreen: )

Požádáno :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
9.7.15 07:56

@Pipet ahojky i ja mam pozadano :)

Jinak dobre ranko :) ja nastydla jak praar :? Kaslu jak tuberak. Vsechno me boli to je hnus :? A to mame jet k nasim na pout :roll:

Jo a zazitky super.. :) me taky nedavno holka rika proc mam tak tlusty prsa a Adamka maminka hubeny :) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
9.7.15 13:13

@Pipet Taky pozadano :)
@Šema tak se brzo uzdrav! To jsou ty teplotni skoky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
9.7.15 13:16

Enny3 jasne ze bereeem vitejteee :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
9.7.15 13:42

Ahojte.. teda vy jedete, nestíhám dočítat - ale pobavily jste mě. hned vám ve skupině napíšu pár vtipných nedávných hlášek dcery o prsou a mém zadku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
9.7.15 13:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
9.7.15 15:41

Holky a jak poznám, ze uz ta skupina funguje? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
10.7.15 06:39

No to se ptam i ja :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
10.7.15 07:40
@Šema píše:
No to se ptam i ja :oops:

však funguje, jsi tam členem ;) najdeš ji na profilu vpravo ve sloupečku skupiny. Já si ji dala do oblíbených, abych k ní měla jednodušší přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí