Prvňáčci vysvědčení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16398
6.7.25 09:39
@Anonymní píše: Více

A jak tedy vypadala konkrétně vaše denní práce s prvňákem, že se nenaučil vůbec nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66526
6.7.25 09:42

a opakování ročníku nechcete? Znám víc dětí, které takto opakovaly. Můj názor je, že pokud to ted horko těžko dá, bude se příští rok trápit. A stejně možná propadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 09:50

@zrcadlo tam jde spíše o to, že on nechtěl dělat ve škole nic..trucoval, otravoval, takže to měl vždy za du..doma mu to celkem šlo, pak zase zhoršení. Potřebuje přestávky, jinak ho to přestane bavit a je konec. @vokishka ano,stejně se toho tolik nenaučí..má tamtoho strašně moc. Prostě bude opakovat, nedá se..Víte co mě štve nejvíc?? měla opakovat ročník i dcera (3třída. M za 5),sám učitel mi psal, že pro její dobro bude lepší opakovat ročník, všichni jsme souhlasili..přijdu na schuzky a uplně všechno jinak M za 4 :nevim: :nevim: žádné testy už nepsali.

• Citovat
  • Upravit
66526
6.7.25 09:52

a co ti bránilo se s tím učitelem domluvit, že bys pro její dobro chtěla, at jí tu pětku dá, at může opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 09:58

@vokishka he,místo učitele mluvila za něho zástupkyně..jako by neuměl řešit nic sám. Sama jsem byla v šoku a do ted mám chut mu něco ktomu napsat. Nelíbí se mi to a je to za mě podvod prostě :think:

• Citovat
  • Upravit
66526
6.7.25 09:59

dobře, ale ty jsi tam byla, když ta zástupkyně mluvila. Tak ses mohla ozvat. Co měla dcera za průměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 09:59

@vokishka ale k synovi..prostě na testy pujdeme, stejně to neudělá a uvidíme co řekne doktorka v psych. poradně.

• Citovat
  • Upravit
66526
6.7.25 10:02

pokud jsi předem rozhodnutá ho nechat opakovat, tak bych k těm opravákům s ním ani nešla. Bude to pro něj pocit obrovského neúspěchu, bude si ještě méně věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 10:03

@vokishka na lístku se známkami měla za 5 a na vysvědčení dostane 4?nerozumým tomu prostě. Já učitelovi řekla,,ale vy jste mi psal meil že doporučujete, aby dcera opakovala ročník..a místo něj zase mluvila zástupykně..ono to tak není, že když má někdo za 5,že se opakuje ročník, tak kde tedy najednou vzala 4? sám říkal( v meilu)že se bude v dalším ročníku trápit…to ted jako najednou nebude?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.25 10:05

@vokishka manžel to řešil s ředitelkou a třídní že chceme, aby opakoval..no a rozhodli to zase jinak.Jdu se věnovat dětem, potom odepíšu.

• Citovat
  • Upravit
16398
6.7.25 10:10

Ty jsi troll? V prvním příspěvku „dcery v pohodě“, a v dalším, že dcera ve třetí třídě taky měla opakovat ročník, průměr na 5 a nakonec jí tu čtyřku dali? Pokud máš děti ve škole takhle slabé, měla bys tam být pečená vařená, a ne že přijde e-mail a ty jsi pak na vysvědčení překvapená, netušíš, jak to v srpnu bude atd. :roll:
Já si neumím představit, že mám dítě ve třetí třídě, rok má průměr na 5 a já to aktivně neřeším. U prvňáka už tuplem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
6.7.25 10:11
@vokishka píše: Více

Dvě pětky znamenají opakování ročníku. Opravky jenom při jedné pětce. V případě zakladatelky to vidím na snížený intelekt u obou dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66526
6.7.25 10:15
@hanka.br. píše: Více

zajímavý, že dítě má dvě pětky a přitom jde na opravné zkoušky. Automatické propadnutí je od tří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
6.7.25 10:19
@vokishka píše: Více

Nevidím nikde, že by šli na opravné zkoušky, ale na testy do PPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59502
6.7.25 10:20

to je asi lepší opakovat ročník ne? Co bude dělat ve 2 třídě? Vždy tam budou navazovat na 1 třídy a pokud nezvládá učivo 1 třídy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí