Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janyyy já myslím, pokud se to počítá od datumu poslední menstruace, tak budu asi 7 nebo 8 týden, poslední menstruaci jsem měla 19. 2.
@Ráďa111 píše:
A jaké byly pocity, nějaké příznaky máš? Nebo je to po těch hormonech těžko rozpoznatelné???musí se čekat až na odběr krve?
no bolest v podbřišku jako na menstruaci, pálení prsou no a taky musím říci, že mi vadí parfémy, mám pocit, že se kolem mě všichni až moc voní ![]()
No já dělala test 12 den po Et - 20tkovej a ten vyšel velmi slabě pozitivní, pak jsem si koupila 10tkovej a ten jsem dělala včera odpoledne a dnes ráno a vyšla celkem hezká čárka, měla jsem radost, ale stejně jsem čekala s pochybnostma až co mi řeknou na výsledek zkrve
Myslím, že na to testování je opravdu lepší se moc nespoléhat, protože mám spoustu kamarádek, které byly těhotné a test to neukázal.
@majabo jééé, tak to mám radost za tebe!
a budu moc držet palečky, ať to bojovníčci zvládají i nadále
![]()
@majorka píše:
@majabo jééé, tak to mám radost za tebe!![]()
a budu moc držet palečky, ať to bojovníčci zvládají i nadále
![]()
děkuji. Jsem moc šťastná, ale mám teď takové smíšené pocity radosti a strachu.
To je jasný, takový pocity má asi každý i po potvrzení těhotenství. Z toho si nic nedělej. A kdy ti začly příznaky? Myslím ta bolest břicha a prsa?
@Ráďa111 píše:
To je jasný, takový pocity má asi každý i po potvrzení těhotenství. Z toho si nic nedělej. A kdy ti začly příznaky? Myslím ta bolest břicha a prsa?
já ani nevím, břicho mě bolelo po odběru, i po zavedení, ale jinak, tuto jakoby menstruační bolest mám asi od 9dne po ET a to jsem vlasně obrečela, protože jsem ráno začala špinit a myslela jsem, že přichází menstruace ![]()
@majabo píše:
já ani nevím, břicho mě bolelo po odběru, i po zavedení, ale jinak, tuto jakoby menstruační bolest mám asi od 9dne po ET a to jsem vlasně obrečela, protože jsem ráno začala špinit a myslela jsem, že přichází menstruace
No já se chci testnout zítra 10 den po ET, prsa mě ok, břicho ok, nic mi není, tak nevím, zda to mám pokoušet, abych nebyla zbytečně zklamaná…
Ale máš pravdu, že dokud neuvidíme na Uz srdíčko, tak není vyhráno, že!!! A to je třeba si uvědomit, že // jsou pouze 50% štěstí…
je nejdležitější…
Takže všem přeji brzké
kdo na něj čekáte…
@belhana já bych netestovala 10 den, podle mé zkušenosti, já bych tam nic neměla, dělala jsem 12 den a čárka byla slaboulinká. Dneska zase mírně špiním, takový hnědý spíš, ale to je prý normální
. Už abych byla v 9 měsíci, nebo lépe chovala to malé v rukou. ![]()
@majabo Gratuluji to je super, já měla 998 HCG. Neboj ono to rychle uteče uvidíš…
@majabo píše:
@belhana já bych netestovala 10 den, podle mé zkušenosti, já bych tam nic neměla, dělala jsem 12 den a čárka byla slaboulinká. Dneska zase mírně špiním, takový hnědý spíš, ale to je prý normální. Už abych byla v 9 měsíci, nebo lépe chovala to malé v en jsem narukou.
No měla jsi pravdu, nic tam není, ale ta touha byla tak silná, jsem to prostě nevydržela… ach jo, jen jsem naštvaná, že teď na to budu celý den myslet… ![]()
@belhana myslím si, že v tvém případě je ještě brzy, je teprve 10. den a navíc jsi neměla blastocystu, což je ještě tak 3 dny rozdíl. Asi to teď bude těžké, ale zkus vydržet ještě nějaký den netestovat a věřit. Moc Ti to přeju!
Holky prosím vás chtěla bych poprosit Dr.aby mě poslal na imunologii než zase půjdem do posledního IVF. A chtěla jsem se zeptat jak dlouho trvá než mě vezmou (myslím jak dlouho čekám na termín) a jak dlouho se pak čeká na výsledky. Prosím jestly máte někdo zkušenosti s tímto vyšetření tak mi prosím prosím napiště
![]()
@f-l-e-a píše:
@belhana myslím si, že v tvém případě je ještě brzy, je teprve 10. den a navíc jsi neměla blastocystu, což je ještě tak 3 dny rozdíl. Asi to teď bude těžké, ale zkus vydržet ještě nějaký den netestovat a věřit. Moc Ti to přeju!
Děkuju, to přesně si říkám, že musím ještě počkat a v pondělí tam budou //.
tak
snad se dočkám…
A jaké byly pocity, nějaké příznaky máš? Nebo je to po těch hormonech těžko rozpoznatelné???musí se čekat až na odběr krve?