Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pet-emimi píše:
Nám řekli hned, že pera jsou drahé, takže budeme píchat klasicky jehlou. Bojím se, ale zvládneme toJinak nás to vychází na 15 000 Kč (komplet celé IVF ICSI).
já na pero doplácena 1900,– což je myslím velice dobré ![]()
@simoncina píše:
Tak jsem zpátky od doktora a dostala jsem recepty a pro hormony si mám přijít, až dostanu MS. 2× pero Gonalu nějakých 8 tis. a pak něco k tomu celkem to vychází cca na 9 tis. Je to možné? Stimulovat mám 12 dní od 2. nebo 3. dne MS, teď nevím přesně. Prosím jaké máte zkušenosti?
8000,– za gonal? já 1990,–
za jedno pero 900 j
@LuciTau Děkuji to jsem potřebovala vědět. A prosímtě jak to vyšetření probíhá?
@Aninkaaa já to měla ještě rychleji, na objednání cca 10 dní a výsledky měly být do 3 týdnů, ale myslím, že byly trošku dřív. Do ruky jsem je vůbec nedostala, šlo to přímo co CARu. Nevím, jakou formu vyšetření vám doporučili. Vím, že někdy chodí i partner. Já byla sama jen na odběru krve, ale protože toho zjišťovali docela dost, tak mi brali asi 7 ampulek. Pak jsem si chvíli poseděla v čekárně a šla. Nic víc se mnou nedělali.
Já za 900j doplácela dokonce necelých 1400Kč, ale ono to je CAR od CARu. Bohužel léky si vyzvednout jinde nejde, ale vím, že některé holčiny za pero doplácely právě i 4000Kč. V mém případě to pro mě nebyla částka, nad kterou bych nějak přemýšlela.. S perem jsem byla maximálně spokojená, ale kdyby to mělo stát o tolik víc, asi bych se ještě zamýšlela.. ![]()
@LuciTau píše:
8000,– za gonal? já 1990,–za jedno pero 900 j
@Aninkaaa není zač.. jinak já byla s doporučením CARu v IMUMEDu v Mlynářské ul. v Praze.
@f-l-e-a Do Prahy určitě pojedu ale asi je jich tam víc a nevím kam mě Car pošle ![]()
Čauky, včera jsem byla na ET, zavedena blastocysta 5d. kvalitní. Chtěla jsem sice dvě, ale protože mám mírný hyperstimulační syndrom, nebylo mi víc jak jedno doporučeno. 5 blastocysty šly do mrazáku ![]()
@Janyyy píše:
@zivotaschopna to je pěkné, to určitě bude ok![]()
@Aninkaaa pokud pujdes do Prahy, tak chtej dr. Malíčkovou z Karláku, ta je nejlepší
objednaná jsem byla cca za dva tydny a vysledky do 10 dnu - poslala mi je s komentarem primo do mailu, je fakt super. Jinak u ni si popovidate o tvoji anamneze, pozjistuje si ruzne info a posle na krev. a pak uz jen cekas na ty vysledky..hned nabizi i reseni a lecbu ![]()
@veveruse78 Jéé děkuji moc jsem ráda že to bude tak brzy mám totiž poslední pokus IVF a chci udělat maximum pro to aby se zadařilo ![]()
na objednání cca 3 týdny a na výsledky 5 týdnu