První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
21.3.13 18:10
@Aninkaaa píše:
Holky prosím vás chtěla bych poprosit Dr.aby mě poslal na imunologii než zase půjdem do posledního IVF. A chtěla jsem se zeptat jak dlouho trvá než mě vezmou (myslím jak dlouho čekám na termín) a jak dlouho se pak čeká na výsledky. Prosím jestly máte někdo zkušenosti s tímto vyšetření tak mi prosím prosím napiště :kytka: :kytka:

na objednání cca 3 týdny a na výsledky 5 týdnu :think:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
21.3.13 18:12
@Pet-emimi píše:
Nám řekli hned, že pera jsou drahé, takže budeme píchat klasicky jehlou. Bojím se, ale zvládneme to :) Jinak nás to vychází na 15 000 Kč (komplet celé IVF ICSI).

já na pero doplácena 1900,– což je myslím velice dobré :-)

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
21.3.13 18:15
@simoncina píše:
Tak jsem zpátky od doktora a dostala jsem recepty a pro hormony si mám přijít, až dostanu MS. 2× pero Gonalu nějakých 8 tis. a pak něco k tomu celkem to vychází cca na 9 tis. Je to možné? Stimulovat mám 12 dní od 2. nebo 3. dne MS, teď nevím přesně. Prosím jaké máte zkušenosti? :nevim:

8000,– za gonal? já 1990,– 8o za jedno pero 900 j

• Citovat
  • Upravit
2555
21.3.13 18:25

@LuciTau Děkuji to jsem potřebovala vědět. A prosímtě jak to vyšetření probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
21.3.13 18:52

@Aninkaaa já to měla ještě rychleji, na objednání cca 10 dní a výsledky měly být do 3 týdnů, ale myslím, že byly trošku dřív. Do ruky jsem je vůbec nedostala, šlo to přímo co CARu. Nevím, jakou formu vyšetření vám doporučili. Vím, že někdy chodí i partner. Já byla sama jen na odběru krve, ale protože toho zjišťovali docela dost, tak mi brali asi 7 ampulek. Pak jsem si chvíli poseděla v čekárně a šla. Nic víc se mnou nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
21.3.13 18:55

Já za 900j doplácela dokonce necelých 1400Kč, ale ono to je CAR od CARu. Bohužel léky si vyzvednout jinde nejde, ale vím, že některé holčiny za pero doplácely právě i 4000Kč. V mém případě to pro mě nebyla částka, nad kterou bych nějak přemýšlela.. S perem jsem byla maximálně spokojená, ale kdyby to mělo stát o tolik víc, asi bych se ještě zamýšlela.. :think:

@LuciTau píše:
8000,– za gonal? já 1990,– 8o za jedno pero 900 j
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.3.13 18:56

@f-l-e-a Děkuji moc :mrgreen: Aspoň vím co mě čeká :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
21.3.13 18:59

@Aninkaaa není zač.. jinak já byla s doporučením CARu v IMUMEDu v Mlynářské ul. v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.3.13 19:03

@f-l-e-a Do Prahy určitě pojedu ale asi je jich tam víc a nevím kam mě Car pošle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.13 19:10

Čauky, včera jsem byla na ET, zavedena blastocysta 5d. kvalitní. Chtěla jsem sice dvě, ale protože mám mírný hyperstimulační syndrom, nebylo mi víc jak jedno doporučeno. 5 blastocysty šly do mrazáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
21.3.13 19:21

@zivotaschopna to je pěkné, to určitě bude ok :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.13 19:22
Díky, jsem jak vzducholoď, nafouknutá, jen se vznést :) Ale doufám, že to na podruhé vyjde
@Janyyy píše:
@zivotaschopna to je pěkné, to určitě bude ok :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
21.3.13 19:37

@Aninkaaa berou jen krev a manžel sperma :lol:

• Citovat
  • Upravit
9093
21.3.13 20:23

@Aninkaaa pokud pujdes do Prahy, tak chtej dr. Malíčkovou z Karláku, ta je nejlepší :palec: objednaná jsem byla cca za dva tydny a vysledky do 10 dnu - poslala mi je s komentarem primo do mailu, je fakt super. Jinak u ni si popovidate o tvoji anamneze, pozjistuje si ruzne info a posle na krev. a pak uz jen cekas na ty vysledky..hned nabizi i reseni a lecbu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.3.13 22:32

@veveruse78 Jéé děkuji moc jsem ráda že to bude tak brzy mám totiž poslední pokus IVF a chci udělat maximum pro to aby se zadařilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí