První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9093
31.3.13 20:08
@nikisek7777 píše:
Potřebujete půjčit? Chcete najít úspěšný výdělek na internetu? Nevíte kde? Pak stačí navštívit stránku http://www.finance-pujcky.eu. Zde získáte veškeré informace kolem financí a půjček.

ze ti to neni trapny, takhle zaplevelit komplet vsechny diskuze! doufam, ze te admin vykopne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie Petrakova
1.4.13 11:49

Ahojik holcicky, potřebují pomoct…Jsem 25 dní po ET a teď cekam na první uz, který mě čeká příští týden. Ale mám problém celý týden je i divně nechutenství a pocit na zvracení a mám takový pocit jakoby na mě šla chřipka, ale horečku nemám, ale jsem hrozně unavená a mám strach aby to nemělo vliv na plod…Prosím poraďte máte nějaký zkušenosti???Lucie.

• Citovat
  • Upravit
489
2.4.13 13:09
@Lucie Petrakova píše:
Ahojik holcicky, potřebují pomoct…Jsem 25 dní po ET a teď cekam na první uz, který mě čeká příští týden. Ale mám problém celý týden je i divně nechutenství a pocit na zvracení a mám takový pocit jakoby na mě šla chřipka, ale horečku nemám, ale jsem hrozně unavená a mám strach aby to nemělo vliv na plod…Prosím poraďte máte nějaký zkušenosti???Lucie.

Ahojky, to jsou těh. příznaky… ale jak píšeš, zda tě bolí v krku, tak z vlastní zkušenosti z minulého týdne, kdy mě začalo bolet v krku jako blázen a viděla jsem to na chřipku jako hrom… kamarádka poradila vykloktat krk slanou vlažnou vodou… Je to hnus, ale dvakrát jsem kloktala a krk ok!! Hrozně se mi ulevilo- moc doporučuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
4.4.13 13:42

Ahojky holky, tak dnes mám za sebou první injekci Menopuru. Takže do pondělka píchám a v úterý utz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
4.4.13 16:52
@Pet-emimi píše:
Ahojky holky, tak dnes mám za sebou první injekci Menopuru. Takže do pondělka píchám a v úterý utz :lol:

Tak ať ti to utíká a moc to nebolí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
5.4.13 09:00

Ahoj holky,
tak po boji s cystou se mi jí konečně podařilo zbavit. Chodila jsem na akupunkturu a dělala snad vše možné. Takže konečně mám rozpis léků 14.4 bych měla začít píchat. Konečně se to někam hnulo.
@Pet-emimi tak a%t tě to moc nebolí a podávej informace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.4.13 18:06

Ahoj holky, tak po delší době zde, dnes mě pustili s nemocnice mám OHSS tak k transferu nedošlo. Máme zamraženo 14 jednodenních embryí a 5 čtyřdenních embryí. Tak doufám že stimulaci už nikdy nebudu muset podstupovat že nám na nějakou dobu vystačí. A jak vás se vede? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
6.4.13 18:11

@medmenka ahoj tak to máš parádní zásobičku :) jen jsem myslela že se zamražuji až blastičky :think: a už máš domluvený KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.4.13 18:16

@petullle nene, ještě válčím s OHSS jsem teprve první den doma. Břicho jak v šestým měsíci, ještě spousta vody. Tak to bude ještě asni nějakou dobu trvat. V pondělí si budu volat do centra tak uvidim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
6.4.13 18:18

@medmenka tak at se brzy ulevi, ja jsem taky mela OHSS ale mela jsem ET, prý se po OHSS lépe miminko uhnizduje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
9.4.13 16:02

Ahojky holky, tak jsem doma z UTZ. Máme tam pár folikulů (viděla jsem jich asi 10), ale jsou ještě malé. S tím prý ale doktorka počítala, tak je to asi normální. Sliznici mám asi 7mm, a to prý super. Menorup ještě dnes, zítra a pozítří. A zítra a pozítří ještě Cetrotide. V pátek znovu UTZ a prý tak úterý nebo středa OPU :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.4.13 16:18
@petullle píše:
@medmenka tak at se brzy ulevi, ja jsem taky mela OHSS ale mela jsem ET, prý se po OHSS lépe miminko uhnizduje :think:

tak dneska už je to o něco lepší, ale ještě jsem jak mátoha. Zítra jdu do CARU tak jsem moc zvědavá co mi doktorka poví, kdy by se mohlo konat případné KET. Ale odhaduji to až na červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
9.4.13 16:52

@medmenka proč až tak pozdě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.4.13 20:13

@petullle musím být úplně ok a myslim si, že než se mi dostanou vaječníky do normálu, tak to bude ještě nějakou dobu trvat. Zatím je mám čtyřnásobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
10.4.13 12:57

Tak dneska kontrola v CAR dopadla dobře, sice ještě nějakou volnou tekutinu v břiše mám, ale je to o něco lepší. V půlce května asi KET :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí