Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katkalaila tak to je super
Bude to asi malý obřík ![]()
Mě bohužel nedopadly dobře výsledky z krve, takže mi byla nasazena nová léčba - léčím se na endokrinologii, tudíž mi bylo doporučeno druhé IVF odložit než se upraví hormonální hodnoty do normálu, takže pokud vše dobře dopadne, tak bych na další IVF mohla v dubnu? Jinak další skvělá zpráva je, že firma ve které pracuji jde ke dnu a budou zřejmě všechny propouštět bez nároku na odstupné - prostě na to nemají
. V součastné době jsem v PN a pokud by se nedej bože nezadařil dubnový pokus č. 2, tak bych si musela opět hledat novou práci
. Takže mě ten rok 2014 začíná parádně ![]()
@sikoku no já měla taky špatný výsledek v caru, když jsem šla na endokrinologii tak krev ok i sono dopadlo dobře,,,
no nevím jak dlouho se budeš léčit ale doufám, že to nebude nijak dlouho,,
jaj no tak to je hrůza s tou prací,, doufám, že se ti to povede a nebudeš muset řešit nové hledání,,, moc ti držím palce
@katkalaila Děkuji
Pokud vše dobře dopadne, tak bych na další IVF mohla zhruba někdy v dubnu, tak snad se zadaří a já nebudu mít starosti ohledně práce ![]()
@sikoku nemáš zač,, moc ti držím palce at nemáš žádné konplikace a vše jde hladce,, a hlavně at máš brzy // na testu
![]()
@sikoku ahoj, to je teda pech, tak budeme drzet palce at zdarne nemocenskou preklopis na tehu dovolenou
a pak se clovek nema stresovat ze?
endokrinologie je se stitnou zlazou?
@i.irenka Děkuji, přiznám se, že teď v klidu moc nejsem, ale já to ustojím a než půjdu na druhé IVF, tak se dám jak zdravotně tak psychicky do pořádku. Ne se štítnou žlázou problémy nemám, ale s nadledvinkama. Bylo by fain, kdyby se to překlopilo na těhu dovolenou ![]()
@sikoku at uz jsme maminy, ze? mam pocit ze mi roky utikaji jak voda a nic z toho zivota nemam. ne jako uplne doslova, ale mam pocit, ze jsem jakoby neco jeste nestihla. to chozeni po doktorech bez vysledku, kdyz jsme vlastne zdrave mi taky moc nepridava. v praci se na me divaji jako na chudaka nemocnou, ale co jim mam rikat, ze nemuzeme otehotnet? rekli by, ze na to nemam myslet a nestresovat se a ze to prijde samo. takovych chytrych reci jsem uz slysela ![]()
ve stredu jdu do car domluvit se na transfer. doktor rikal, ze jestli vubec se neco bude vyvijet dal. moc nadeji teda nedavaji ale jak clovek plati tak co by ho nelecili ze?
Tak se holky opět přidávám do řady čekatelek na výsledek.
Po včerejším Ketu mi zbylo 2× po jednom embriu a 2× po dvou. Pokud by se to opět dalším nedopatřením nepodařilo
, jsem rozhodnuta pro transfer dvou kusů. Pokud mám nějaký zdravotní problém, nehodlám na jeho odhalení čekat další rok. Nejraději bych jich tam flákla rovnou všech 6
… Čas je bohužel neúprosný
.
Chtěla bych nám všem dodat potřebnou energii a elán pro tenhle rok, tak vám sděluji, že rok 2013 byl údajně přípravou pro rok 2014 - to se vše dotáhne do konce. Tak pravila má kolegyně. Já na ty horoskopy moc nevěřím, ale třeba je na tom trošičku pravdy a pro ty co věří - jsou to jistě dobré zprávy ![]()
@Evaa.j jsem taky zase cekatelka, dnes nase 1. IUI. Tak snad se to letos dotahne, jak pises! ![]()
@katkalaila diky
co se iui tyce tak jsem v pohode. Boli me trochu v podbrisku, ale to bude bud jeste rostouci folik nebo prichazi ovulka. Jinak je mi zase blbe - boli me silene v krku. Doktorovi jsem ale rekla, ze jsem byla na iui, tak mi rekl, ze k tomu musime pristupovat jako ze jsem tehu
takze zadna antibiotika, vysledky z vyteru budou zitra a do te doby smim jen septolete ![]()
@i.irenka tak ti budu na středu držet palečky
letos už to vyjde uvidíš : ![]()