První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
16.1.14 15:41

@majorka ne třeba ale určitě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
16.1.14 15:59

@katkalaila ja u meho prvniho ivf zacala tady chodit do jedne uzavrene skupiny, kde jsme tou dobou byly vsechny ve stejne fazi…ted jsme tam posledni 2, asi z 10, ktere jeste nejsou tehu. Jinak uz si tam holky posilaji fota miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
16.1.14 16:02

@majorka no jo to znám,, ale jak říkám dočkáte se všechny :srdce: :srdce: uvidíš už je to tady a příští týd :srdce: n budeš hlásit //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
17.1.14 07:52

Tak dnes jsem se probudila s hroznym pocitem, ze mi letos bude 32 :-( jsem ochotna ukrast nejake dite :-( chtrla jsem deti stihnout do 30 a realita je takova, ze nemam zadne :-( hl :! asim se k zoufalcum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.1.14 08:10

@i.irenka vim jak se citis! Me bylo 32 v listopadu, a kazde dalsi narozky bez mimi si myslim jak uz jsem strasne stara. Ale neni to pravda! Porad jsme jeste mlade a na mimi je cas!!! Nezoufej :hug:
Uz si byla ted v lednu na tom Ketu? Promin, obcas ztracim prehled :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
17.1.14 09:03
@i.irenka píše:
Tak dnes jsem se probudila s hroznym pocitem, ze mi letos bude 32 :-( jsem ochotna ukrast nejake dite :-( chtrla jsem deti stihnout do 30 a realita je takova, ze nemam zadne :-( hl :! asim se k zoufalcum

Přidávám se do klubu a věz, že jsi na tom ještě dobře :lol:, mě bylo v prosinci 34 :zed:. Dnes ráno mě přepadla depka, že se KET nepodařil. Pocuťuju příznaky MS :cert:.
Mám šest mrazáčků a dokud je všechny nevyčerpám, nedočkám se žádného vyšetření. Takže kdo vím kdy já vůbec budu těhotná. Plán jsem měla jako Ty - ve třiceti být těhotná nebo už mimi mít :think:

Už jsem rozhodnutá, že si vydupu alespoň imunologii. I kdybych si to měla zajistit sama! Našla jsem, že za 2.500,– ti udělají výsledky přednostně (cca do týdne). A to dám raději 2.500,– za třeba i zbytečné vyšetření, abych měla větší jistotu před dalším IVF, které bude stát několikanásobně víc.
Sice pořád ve skrytu duše doufám, že se to podařilo, popř. se podaří příští KET, ale… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
17.1.14 09:25

Holky, tak to jste mě teda moc nepotěšily, já si také říkám, že snad se do 30 toho mimíska s manželem dočkáme. Proto jsem začala v 26 a nyní mi je 27. Nesmíme to vzdávat a musíme věřit, že se nám v tomto roce konečně zadaří! Holt některé se zadaří hned při prvním IVF a některé třeba až na 2-3pokus. Holt, kdyby to nebylo i tolika o těch financích. Mě po prvním IVF nezbyl žádný mrazáček, takže teď budu muset vše podstupovat znova, ale to nejdříve koncem března, počátkem dubna. Nedopadly mi dobře krevní testy, takže mi byla nasazena nová léčba, která by snad vše během 2 měs. měla upravit!!!
Brzy těmi maminami jistě budeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
17.1.14 09:31

Ahojky holky mě je 28 let a miminko je už na cestě tak se nebojte na všechny čeká ten kouzelnej drobeček,, jen prostě musíte počkat až bude ten správný čas :hug: :hug:
:hug: oc vám všem držím palce at je to co nejdříve a můžete se radovat z rostoucího bříška a všech těch krásných věcí co těhotenství přináší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.1.14 10:30

Holky já jsem teď nějak na pozitivní vlně (co bude příští týden, když zjistím, že se IUI nepovedlo, těžko říct, to zas budete uklidňovat vy mě :oops: ), tak vás chci moc povzbudit!!! Prostě se dočkáme!!! :hug: Všechny!!! :hug: jen někdo dřív a někdo později!!! takhle o tom musíte přemýšlet! Ne že je vám 26, 32, 34!!! To je přeci jedno!!! Holt už některé z nás nestihnou mít ve 40 vnoučata no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale za to budeme krásné maminky v nejlepších letech, už ne hysterické, ale nad věcí a s životním nadhledem!!! A budeme si to užívat!!! :hug: :hug: :hug: Moc bych to přála nejen sobě, ale i VÁM VŠEM!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
17.1.14 10:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.1.14 10:33

@katkalaila dneska bolení v podbřišku jako těsně před MS :?: :?: :?: snad je to pozitivní příznak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.1.14 10:34

@katkalaila koukám, že už jsi 10. týdnů!!! To letí!!! mám pocit, že já být těhotná, tak v 10. týdnu už mám zařízený pokojíček a sbalenou tašku do porodky!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
17.1.14 10:38

@majorka hhh no jo letí to :-)))
hhno však už taky koukám po postýlkách přebalovacím pultu atd :-) koukal ajsem už jak vyklidím místo ve skříni na oblečení a nebo koupím zatím malou komodku.-))
jelikož miminko bude s náma v ložnici :-))
mám doma první malinkaté ponožtičky.-))
no počká tak do 5-6 měsíce a už začne pořádný nákup a vše okolo.-)))
už se na to strašně moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
17.1.14 11:09

@majorka byla jsem ve stredu na kontrole, vse OK. v pondeli jdu znova a nekdy pristi tyden KET. mam divny pocit. uz me to vic jak rocni dochazeni do CAR nebavi :-(
ale jestli jednou budu tehu, budu je vychvalovat to je jasny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
17.1.14 11:14

@Evaa.j stuj si za svym ze chces tu imunologii, prijde mi divne ze jsi prosla tolika KET a nic nedelaji! ja se na imunologii ptala ve stredu a rekli mi ze ji vubec nedelaji ale pokud ji chci mam si ji zaridit sama nekde v nemocnivi. neco jsem si o tom nacetla a prijde mi dulezite ji mit! pockam na prvni KET a kdyz nic tak jdu behat a byrizovzt at vim co dal
jinak roky leti jako blazen to uznavam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital