Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak ja pres svatky dlabala antibiotika na anginu, pak par dni lepe a minuly ctvrtek kdyz jsem sla na iui zase bolest v krku
tak jsem sla pro jistotu znovu k obvodakovi a dnes mi sdelil diagnozu - streptokok
od zitrka budu zobat dalsi penicilin. Pry mi da neco co by v pripadnem tehu nemo vadit. Ale stejne z toho mam strach
co kdyz se zrovna zadarilo a ja budu zobat takove driaky ![]()
V praci jsem si vzala alespon castecny home office, abych byla alespon trochu v klidu. At se toho bacilu tentokrat zbavim ![]()
@majorka ahojky ježííš toběě se to holka sere,, to mě moc mrzí,, tak snad se ti povede co nejdříve uzdravit,,,
a pokud ti dr napsal slabá antibiotika tak se jich neboj
@snowhite31 zadari, urcite, hlavne mit co nejvic vysetreni aby doktori vedeli a to pujde! musi!
![]()
@katkalaila vid? Ja to nechtela tak napsat ale tys to vystihla
jenze moje nej kamoska ted akorat prochazi ivf a ja jsem proste nejak presvedcena ze budeme tehotne ted zaroven spolu!!!
proste mam pocit ze to ted vyjde! Rikam to denne i do zrcadla (to jsem nekde vycetla nejakou carodejnou radu
), takze to by bylo aby nebylo ![]()
@majorka no tak to je jasný když jsi se začarovala tak to by bylo aby to nevyšlo
a neboj se,, určitě ti to neublíží,, a antibiotika dr normálně píše i v těhu,, takže to nebude zas tak tragické
@katkalaila zase si rikam, ze jsem strasne premyslela jak po iui zustat trochu v klidu bez stresu v praci a sportu, a ono se to takhle vyresilo za me ![]()
@majorka
no vidíš neboj se vše je tak jak má být a vždy se objeví řešení,, který jsme předtím neviděly
já jdu zítra na gyndu tak se těším na utz,, jak drobek za dva týdny vyrostl,,
@i.irenka tobě taky držím palečky, aby se nám konečně zadařilo. ![]()
Ahojky holky
byla jsem dnes na utz a takhle ta moje láska
vypadá
ji a měříme 28 mm
@katkalaila to je ale pěkná prďolka
. A vše je jak má být doufám ![]()
@Evaa.j ano vše je v pořádku odpovídáme tt a špuntíček se má dobře
už se nemůžu dočkat až ho zase uvidím
![]()