Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evaa.j
já vím, a jsem za tebe tak štastná že se zadařilo skvělá zpráva
![]()
Tak devcata, TT koupeny, tak ted je otazka do kdy to vydrzim???
dnes 11 den po iui, 24 DC. Kdy po iui jste zkouseli test a pripadne nasli pzitivni? Nechci to uspechat, ale znate to…nekdy je ta zvedavost silnejsi ![]()
@majorka já být tebou tak ještě tak 4 - 5dní vydržím,,, aby jsi pak nebyla třeba zbytečně zklamaná,, vydrž ted je ještě brzo
budu ti moc držet palce
![]()
@katkalaila ja vim ze je jeste asi hodne brzo…jenze
![]()
Mam pocit ale ze se se mnou tentokrat neco deje a snad si to ani nevsugerovavam sama sobe…je otazka co mi ale muze v tak casnem stadiu byt ![]()
@majorka to já chápu tak třeba cítíš jak se embryjko zchumlává ale trvá nějakou dobu než začne vylučovat hcg tak aby jsi se jen zbytečně nestresovala že nic víš
@katkalaila puvodne jsem rekla ze vydrzim do patku. Tak se toho budu drzet a jeste par dni nepodlozene doufat. Ale stejne ti reknu, to jsou nervy! A to jsem si slibovala, ze to nebudu prpzivat ![]()
@majorka to znám taky jsem si říkala že nebudu blbnout a budu to brát normálně ale stejně na to člověk pořád myslí a představuje si co kdyby,,a testoval by 100× denně
pátek je dobrý den a neboj se určitě to výjde,, moc ti věřím a držím palce ![]()
@katkalaila
diky moc, jsi mila
kez by to vyslo. Jsi sice trochu napred, ale mohly bysme porovnavat pupky
![]()
@majorka no to je jasný že by jsme mohly ale já mám teda velkej náskok celých 28 let hhhhh
@majorka priznam se ze ja jsem na tohle meka. nesmim mit doma test jinak curam patek nepatek
tak vydrz aspon do ctvrtka, uz je skoro utery, to zvladnes ![]()
Holky ja nevim
ja si ten test dneska nemela kupovat
ted me svrbi ruka a nejradsi bych sla hned curat!!!. Asi to zkusim rano…no nemela bych, ja vim. Nechci byt zklamana, ale zase bych chtela UZ videt ty //!!!
@majorka tak budu na ráno držet palce
ať tam vidíš co si přeješ ![]()
@majorka taky držím palce a doufám, že to tam bude
- pokud tedy nevydrříš a fakt se testneš ![]()