První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
23.1.14 08:14

@Evaa.j diky za podporu!!! :hug: :hug:
Cykly mam vetsinou 28dni, max 30. Mela bych to dostat zitra. Krome te unavy a boleni nohou vsechny ostatni „priznaky“ zmizely. No jeste ve me malicka nadeje je, vlastne doufam docela dost. :think:
Tentokrat vim, ze kdyz se to nepovede, tak se nijak hroutit nebudu, jsem na tom nejak lepe psychicky nez driv.
Ale co bude dal, kdyby to nevyslo… objednam si lunarni kalendar, nekde jsem to nasla, kontryhel, to jsem taky jeste nezkousela, zacnu pit zase inofolic a cvicit Mojzisovou a objednam se na narovnani kostrce. A treba za 3 mesice bych chtela 3.IVF. akorat jsme zvazovali zmenu CARu, ale to me pak trochu opustilo. Tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
23.1.14 08:35

@majorka Jsi statečná :hug:, uričitě dělej všecho co by tomu mohlo napomoci. A jaktože už za sebou máš 2 IVF? Co se stalo, neříkej, že nic nenašli :zed:?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.1.14 08:38

@Evaa.j kočko tak to je jasný to není 10 mm miminko ale dutinka
ale to nevadí do toho se dostaneš.-) ted jsi někde na začátku 5 tt a to by jsi měla fakt obříka.-))
a kdy jdeš na další utz?
moc ti gratuluju ještě jednou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.1.14 08:39

@Evaa.j 4+4 super tak to je vážně velikost dutinky a ne miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
23.1.14 08:40

@katkalaila jo dutinka, jo? Tak já nemám mimi, ale jsem dutá - skvělý :mrgreen:

Na utz jdu 5.2. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.1.14 08:44

@Evaa.j hhh no jasně to je ještě brz na miminko já měla dutinku v 5+2 tt 16 mm a miminko ještě nikde,, zatím se ti tam jen připravuje místo pro drobečka pak se bjeví žloutkový váček a ten maličký červíček
jéé to jdem na utz den po mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.1.14 08:45

@Evaa.j viz podpis. 1.IVF bez ET vsechna embryjka posla a 2.IVF zustal jeden bojovnik ale neuchytil se. A protoze jsme oba zdravi tak jsme vyzkouseli ted i iui neb nebyl nalezen duvod proc netehotnim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
23.1.14 08:45

@katkalaila ten internet to je věc… Takže v tuhle dobu, jak praví chytrá leteratura, má tak 1 mm (ne 10, možná mi řekl žádná celá deset a já to zmotala :nevim: - ježíííš chudák potomek)a mělo by vážit méně než 1 gram. Tak doufám, že současný stav mám již nastudovaný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
23.1.14 08:47

@majorka a do jakého CAR chodíte?

@katkalaila a já už žloutkový váček mám heč. Tím jsem si jistá, to dr. opravdu říkal :P - to bych snad sama nevymyslela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.1.14 08:48

@Evaa.j hhhh určitě ti říkal jen velikost dutinky takhle brzo ještě miminko vidět není
ale počkej já ti pošlu mojí fotku v 5 tt
je tam jen žloutkový váček a miminko se ukázalo později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.1.14 08:48

@Evaa.j no tak vidíš to je super že už ho máš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
23.1.14 08:55

@katkalaila jo super, bez žloutkovýho váčku a dutinky ten život za moc stejně nestál :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.1.14 08:57

@Evaa.j :lol: :lol: no to určitě
a jak se cítíš?
koupila jsis nějaké vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.1.14 08:58

@Evaa.j chodime k Apolinari v Praze, a premyslela jsme o Iscare. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.1.14 09:02

@majorka jestli ti můžu poradit tak do iscare nechod ted mojí kamarádku tak zanedbaly že musí na operaci,, odešla odtam tud do cube v praze a tam jí při utz dr zjistil že má na vaječníku tumor 25×15 cm a že tam musel být už při ivf, má v bříše přes dva litry vody z toho jak tumor prosakuje,,chudinka nejspíš kvůli nim příjde i o druhý vaječník a bude úplně neplodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí