První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
23.1.14 15:04

@veveruse78 ahoj, koukam na tvuj popisek, je to teda boj, vysledky mate super tak proc to doprcic nejde :-( pevne nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.1.14 15:10

@i.irenka u ET nebyl, ale iui mu to sestra nabidla. Ale nesel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.1.14 15:11

@i.irenka a kdy te vubec ceka transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.1.14 15:17

@majorka ovulka se mi nejak tahne. zitra jdu na kontrolu a jestli bude vse OK zaciname rozmrazovat a transfer nedele nebo pondeli. jestli teda neco prezije :-( na zazraky fakt neverim, mam nervy uz ted. zitra si uz beru dovolenou at se nenervuju zbytecne jeste v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
23.1.14 15:22

@majorka jj, ja ho mam 1,3…zadna velka slava, ale jeste to jde…jakmilo je to pod tou jednickou, tak uz je to horsi..
@i.irenka ja jsem ted v Cube a tam muze partner byt s tebou na sale i pri ET, jinak je standardne na pokoji, to je i pri OPU. Jinak diky moc, jo je to boj…ale nevzdavame to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.1.14 16:10

@i.irenka no tak držím palce ať to dobře rozmrzne! No já v těhlech situacích jsem raději v práci, protože to rychleji utíká a ty nervy jsou pro mě právě menší. Mám míň času o tom přemýšlet…teď se třeba nemůžu dočkat rána, až budu moc zase testovat. Ale ještě 2 hodinky práce, pak ke kámošce na mejdan, pak se doplazím do postele a bude ráno! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.1.14 16:11

@veveruse78 hmmm, to není teda moc vysoké číslo :think: našla jsem tyhle normální hodnoty:
FSH 1,9 – 12 IU/ml
LH 0.9 – 12 IU/ml
PRL méně než 25 ng/ml
TSH 1,0 – 4,0 IU/ml
AMH 0,5 – 30 IU/ml

Takže chápu to dobře, že čím víc se to blíží spodní či horní hranici, tím je to horší?

ale my jsme holky statečné a nevzdáváme to!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
23.1.14 16:56

@majorka ono se to uvadi ve dvou moznych jednotkach…ted nevim z hlavy tu druhou variantu, kde je to myslim u AMH 1-5 nebo tak nejak. Ale principialne ano, cim nizsi hodnota, tim mas mensi ovarialni zasobu.
Spravny pristup :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
23.1.14 20:20

@majorka jeste k tomu Iscare… ta doktorka, ktera zanedbala peci, se jmenuje Jarzembovska, takze te se fakt radsi vyhni…mne by do Iscare nedostali ani nasilim :mrgreen: ale kazdeho samozrejme vec…
aspon dobra zprava je, ze ted ta holcina psala, ze to nastesti neni tumor, ale ze se ji udelal nejaky zanet na vajecniku a mela bricho plne tekutiny…JArzembovska ji udelala KET, kdyz mela 1,5l tekutiny v brise…prachy jsou prachy pro ne :zed:
druhe holcine zase poskodila pri OPU mocak…no proste parada :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.1.14 21:40

@veveruse78 Já chodím také do Iscare a rozhodně nemám problém a zda kamarádka měla problém tak to mě mrzí, ale rozhodně bych podle toho nesoudila celej CAR.
Ale každý ať si udělá názor sám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
24.1.14 08:53

Dalsi test nic :,( uz me ta nadeje nejak opousti :nevim: na ms se zatim necitim, ale ja mivam priznaky treba i jen par hodin pred. Touhle dobou uz by pripadne embryjko nejake to hcg mohlo vylucovat?:|…
Spis se tedy pripravuji priznat si neuspech a rozmyslim co dal. Pritel je taky smutny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
24.1.14 09:56

@majorka Kočko, drž se :hug: :hug: :hug:, ono to za pár dní přebolí a budeš se hrozně těšit na další iui :hug: :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
24.1.14 09:58

@snowhite31 děkuju :hug:
A neboj, všem se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.1.14 12:06

@majorka iui je zadarmo tak si aspon rikejte, ze vas to nic nestalo. pockej na menzes, porad je nadeje!!!

ja byla dnes v CAR, zitra rozmrazuji prvojadra a nedele KET. trochu jsem zaskocena proc rozmrazuji hned 3 kousky, doktorka nedavala moc nadeji, ze v tech 3 bude nejake dobre. nasralo me to, mam jen 5 prvojader a divili se proc nechci rozmrazit vsechny ted. co by jako delali kdyby bylo vice dobrych? to by je splachli do hajzlu? :-( holky ja uz fakt nemuzu. vsechno aby si clovek hlidal, ptal se, doprosoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.1.14 12:12

Nemate nekdo zkusenost se statnim CAR v Olomouci? premyslim ze prejdu a radeji budu dojizdet z Ostravy tam. za IVF jsem platila 16 tis. no a ted muj prvni KET budu platit 6 tis. kdybych chtela AH tak dalsich 3 a pul tis. no a za tyhle prachy bych si predstavovala vice nadeje a lepsi pristup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí