Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veveruse78 ahoj, koukam na tvuj popisek, je to teda boj, vysledky mate super tak proc to doprcic nejde
pevne nervy!
@i.irenka u ET nebyl, ale iui mu to sestra nabidla. Ale nesel ![]()
@majorka ovulka se mi nejak tahne. zitra jdu na kontrolu a jestli bude vse OK zaciname rozmrazovat a transfer nedele nebo pondeli. jestli teda neco prezije
na zazraky fakt neverim, mam nervy uz ted. zitra si uz beru dovolenou at se nenervuju zbytecne jeste v praci.
@majorka jj, ja ho mam 1,3…zadna velka slava, ale jeste to jde…jakmilo je to pod tou jednickou, tak uz je to horsi..
@i.irenka ja jsem ted v Cube a tam muze partner byt s tebou na sale i pri ET, jinak je standardne na pokoji, to je i pri OPU. Jinak diky moc, jo je to boj…ale nevzdavame to ![]()
@i.irenka no tak držím palce ať to dobře rozmrzne! No já v těhlech situacích jsem raději v práci, protože to rychleji utíká a ty nervy jsou pro mě právě menší. Mám míň času o tom přemýšlet…teď se třeba nemůžu dočkat rána, až budu moc zase testovat. Ale ještě 2 hodinky práce, pak ke kámošce na mejdan, pak se doplazím do postele a bude ráno! ![]()
@veveruse78 hmmm, to není teda moc vysoké číslo
našla jsem tyhle normální hodnoty:
FSH 1,9 – 12 IU/ml
LH 0.9 – 12 IU/ml
PRL méně než 25 ng/ml
TSH 1,0 – 4,0 IU/ml
AMH 0,5 – 30 IU/ml
Takže chápu to dobře, že čím víc se to blíží spodní či horní hranici, tím je to horší?
ale my jsme holky statečné a nevzdáváme to!!!
![]()
@majorka ono se to uvadi ve dvou moznych jednotkach…ted nevim z hlavy tu druhou variantu, kde je to myslim u AMH 1-5 nebo tak nejak. Ale principialne ano, cim nizsi hodnota, tim mas mensi ovarialni zasobu.
Spravny pristup ![]()
@majorka jeste k tomu Iscare… ta doktorka, ktera zanedbala peci, se jmenuje Jarzembovska, takze te se fakt radsi vyhni…mne by do Iscare nedostali ani nasilim
ale kazdeho samozrejme vec…
aspon dobra zprava je, ze ted ta holcina psala, ze to nastesti neni tumor, ale ze se ji udelal nejaky zanet na vajecniku a mela bricho plne tekutiny…JArzembovska ji udelala KET, kdyz mela 1,5l tekutiny v brise…prachy jsou prachy pro ne ![]()
druhe holcine zase poskodila pri OPU mocak…no proste parada ![]()
@veveruse78 Já chodím také do Iscare a rozhodně nemám problém a zda kamarádka měla problém tak to mě mrzí, ale rozhodně bych podle toho nesoudila celej CAR.
Ale každý ať si udělá názor sám!
Dalsi test nic
uz me ta nadeje nejak opousti
na ms se zatim necitim, ale ja mivam priznaky treba i jen par hodin pred. Touhle dobou uz by pripadne embryjko nejake to hcg mohlo vylucovat?:|…
Spis se tedy pripravuji priznat si neuspech a rozmyslim co dal. Pritel je taky smutny ![]()
@majorka Kočko, drž se
, ono to za pár dní přebolí a budeš se hrozně těšit na další iui
.
@majorka iui je zadarmo tak si aspon rikejte, ze vas to nic nestalo. pockej na menzes, porad je nadeje!!!
ja byla dnes v CAR, zitra rozmrazuji prvojadra a nedele KET. trochu jsem zaskocena proc rozmrazuji hned 3 kousky, doktorka nedavala moc nadeji, ze v tech 3 bude nejake dobre. nasralo me to, mam jen 5 prvojader a divili se proc nechci rozmrazit vsechny ted. co by jako delali kdyby bylo vice dobrych? to by je splachli do hajzlu?
holky ja uz fakt nemuzu. vsechno aby si clovek hlidal, ptal se, doprosoval…
Nemate nekdo zkusenost se statnim CAR v Olomouci? premyslim ze prejdu a radeji budu dojizdet z Ostravy tam. za IVF jsem platila 16 tis. no a ted muj prvni KET budu platit 6 tis. kdybych chtela AH tak dalsich 3 a pul tis. no a za tyhle prachy bych si predstavovala vice nadeje a lepsi pristup
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď