První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
21.1.14 10:26

Holky, tak jsem to nevydržela, testla, a nic :( teď jsem smutná, ale neztrácím naději. Pořád nějak podvědomě věřím, že se to povedlo, jen jsem blbka a testovala moc brzo!!! Vy jste mi to říkaly!!! Já vím!!! :hug: Teď vím, že to mám zkusit nejdřív za 2 dny, tj. čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.1.14 10:30

@majorka to nevadí nemusš být smutná času na // je ještě dost a testni až v pátek to stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
21.1.14 10:33

@katkalaila diiiiky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.1.14 10:36

@majorka nemáš vůbec zač :srdce: :srdce: :srdce: moc ti to přeju a věřím že se zadařilo a ted jen počkat až se to ukáže na testíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.1.14 11:34

@majorka hlavu vzhuru nic to neznamena!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
21.1.14 21:03

@i.irenka ahojky tak jsem dneska byla pro testy z imunologie a partner krev v pořádku a já mám mírně zvýšené protilátky proti spermiím. Takže mám brát nějaké prášky měsíc před IVF. Je to něco jako Prednison akorát že je to jiná směs kortikoidů. Dala mi také nějaké kapičky s vitamínem D. Pokud se nepodaří otěhotnět do 6měsíců, tak tam mám přijít znova na krev a vše zkontrolovat. Jinak mám přijít na krev opět v 8tt a už tam budu mít předepsané co vše mi mají vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
22.1.14 08:30

Holky, tak když se něco se.., tak pořádně :( už jsem tady myslím psala, že jsem raději i s antibiotiky chodila do práce, protože mi šéfka dělala dusno. Příští týden jsme měli jet na hory, na 3 dny!, v práci jsem to hlásila už v listopadu. A včera mi oznámili, že si dovolenou mám přesunout, že až do 14.2. jsem tu velmi potřeba (máme velkou akci na níž pracuji) :-O chtěla jsem je dneska ještě zkusit zlomit, že prostě pojedeme, ale ráno vstanu a zjistila jsem, že naše psice začala nejspíš hárat :-O takže to jí nemůžu dát nikomu příští týden hlídat a na hory se nejede :? Mimochodem jsem už asi před týdnem řekla, že jestli najdu //, tak nepojedeme určitě. Tak teď jen doufám, že mě osud vyslyšel a už mi takhle napovídá, že ty // najdu a hor litovat nakonec nebudu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
22.1.14 08:55

@majorka jéé tak tobě se to sype,, ale je fakt že fenečku ted nikam dát nemůžeš a // na tebe vykouknou doma :dance:
určitě je to dobré znamení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
22.1.14 14:24

Ahoj holky, hlásím že smůla je definitivně prolomena a čekáme na další zprávy která z vás se přidá do klubu těhulí :mrgreen:.

Pro ty, které mají velkou fantazii připojuji jedno foto - není tam nic vidět, tak musíte tu fantazii vážně zapojit :P. Jinak moje dítě už je pěknej macek a má cca 10 mm :lol:

@majorka a ty jsi měla tu dovolenou schválenou? To by Ti alespoň měli uhradit nějáké náklady - pokud teda byly.. No je to na palici, ale neboj, vždycky když se něco takhle všude kolem se. e, tak pak přijde období, kdy se vše napraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
22.1.14 14:40

@Evaa.j no nekecej:-):-):-):-) super gratuluji!!! teda macek poradnej :-):-):-):-)
@snowhite31 no vidis, super, aspon se neco naslo a ted to pujde jako po masle :-)

jinak ja dnes byla na kontrole, ovulace stale nic, takze v patek dalsi kontrola a pak se snad dockam ketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
22.1.14 17:05

@Evaa.j ahojky to je super mají tam tmavé fotky co je pak prd vidět
jaký jsi tt? protože na 10 mm by jsi musela být už v 7-8 tt.-) moc ti gratuluju a mám z tebe velikánskou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
23.1.14 07:17

@katkalaila díky. Já teda vůbec nevím kolikátý tt jsem :nevim:. Já jsem úplný nováček těmito výpočty nepoznamenaný. Taky mi přišlo, že to roste hrozně rychle, ještě před 14 dny to museli zkoumat pod mikroskopem, jestli mi to tam vyklopili a najednou takový přirustek :lol:. Ale on to Dr. asi zaokrouhlil - říkal skoro 10 mm :D.
KET byl 8.1. předtím 5dní PK (dobu mrazení teda počítat nebudu :lol:, to by mu byly už skoro 3 měsíce :P ), no a 1. DC poslední MS byl 22.12.

Jsem teď taková unavená - hlavně večer a bolí mě nohy, nevím zda je možné, že už je to tím čerstvoučkým těhotenstvím :nevim:, nebo se jen nějak moc sleduju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.1.14 07:35

@Evaa.j super, ze ti to potvrdili!!! :hug: porad mi to taky dodava nadeji!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.1.14 07:37

A pises ze te boli nohy a jsi unavena??? Ja taky! A to nesportuju neb jsem predevcirem dobrala antb a nevylezu pomalu v baraku schody. :?:
Nicmene opet jsem dnes testovala a nic :( 27DC. Porad je nadeje ze je brzo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
23.1.14 08:04

@majorka Nic, ani náznak? No ale zatím jsi to nedostala.. Jak dlouhý máš cyklus? Moc bych Ti přála, aby tam ta potvůrka čárka vykoukla :hug:.

Ale neboj se, kdyby náhodou ne, tak Ti to zas strašně rychle uteče do dalšího pokusu o mimi. Alespoň se mezi tím dáš pěkně do kupy a šance bude o to větší.
Co máte v plánu dál, kdyby se nezadařilo teď? Další IUI?
I kdyby to teď nevyšlo, tak to vůbec nevzdávej, neboj zvládly to jiné, tak Ty taky :hug:. Vím, že je to hrozně k breku, když čekáš a ono pořád NIC :zed:. Ale ono to nakonec vyjde, třeba ne úplně hned, ale jednou jo :hug:.
Já se dočkala, @katkalaila potvrdila, že zázraky se dějí a ostatním to taky půjde, ono si to mimčo jen dává na čas.

Já jsem si říkala, že už to snad ani příště nedám, chodila jsem do CAR tak odevzdaně, jako že měsíc uběhnul, tak znova a za měsíc zas a pak opět… Už jak bezduchá.
Taky problémy i nervičky jsem měla a to nejen z toho, že je mi 34 a od května chodíme do CAR bez výsledku. Ségra měla existenční problémy - sama se dvěma dětma, bez bydlení, bez peněz. Prostě to na mě padlo - tak se ani nedivim, že mi ET nevyšel - ani jsem se ještě po OPU necítila úplně ok…

No ale, pak se všechno začalo uklidňovat, já se trochu oprostila od problémů jiných (které jsem svoji pomocí taky tak trochu i vyřešila :lol: ) a buch :potlesk:. Najednou, ač jsem tomu nevěřila a vzdala to, protože jsem měla naprosto jasný PMS a špinění - to tam na mě vykouklo :dance:.

Tak se neboj, ona ta správná chvíle nastane a i kdyby to nevyšlo teď, tak příště to vyjde :hug: :hug: :hug:.

Buď v pohodě (alespoň se snaž :) ) a všechno půjde líp :hug:

@katkalaila tak a asi jsem do toho pronikla a jsem tedy 4+4tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí