První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
10.1.14 07:37

@Evaa.j hodně štěstí at se tentokrát už zadaří. A dny do testování ti utečou jak voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
10.1.14 08:55

Holky díky, doufám, že jo, že to uteče a už se konečně dočkám kýženého výsledku…

Stejně jako my všechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.1.14 09:23

@majorka to je normální někde jsem četla že při stimulaci se trochu oslabuje organismus a tím je člověk náchylnější k virozam
tak se brzo uzdrav a už se moc těším na tvoje testování.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.14 10:38

@Evaa.j tak drzim palecky a az to vyjde tak si tve mrazacky beru ja, uz jsem tak zoufala ze bych brala vsechno at mi zavedou :-)
jak to je ve vasem car s placenim? platis pri kazdem transferu zmrazeni, rozmrazeni a transfer? nebo zamrazeni platilas jen jednu castku pro vsechny embrijka? a platis si i AH a PK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.14 10:47

@snowhite31 a jak vlastne pokracujete vy? co vas ted ceka?

jinak holky zabrousila jsem i do jine diskuze a kdyz si ctu popisky cim vsim si holky prosly a nic tak jsem zase upadla do beznadeje. je to tak slozita vec a ja myslela ze to bude jednodussi. radeji jsem odesla a uz si budu cist jen nasi skupinku! kezby to bylo uz za nama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
10.1.14 11:08

@i.irenka tak zamražení jsme platili společně s IVF a PK, AH jsme si nedávali. Dr. říkal, že to není až tak úžasné jak se píše „v ženských časopisech“ :P. No a pak při každém KET platím rozmrazení.
Mě jich zbývá zatím ještě 6, ale 4 embrijka jsou zamražena po 2 kusech, takže tam se budou rozmrazovat dvě. Když mi to zase nevyjde :zed: (nejsem pesimista, ale realista - proto počítám raději se vším), tak bych je tam nechala nejraději šupnout všechny naráz… Ono by se buď něco chytlo nebo ne - a to bych se konečně dočkala nějakého detailnějšího vyšetření. Což teda znamená placení dalšího IVF. Ještě toho prcka ani nemám a už nás stojí ranec - až vyroste, bude makat jako Bulhar, aby si to pěkně odpracoval :lol: :lol:

V našem CARu razí teorii, že 1. IVF je víceméně zkušební, nechtějí ženy podrobovat „zbytečným“ vyšetřením a narkózám. Já chtěla imunologii a Dr. řekl, že to se taky moc přeceňuje… No nechala jsem se blběna ukecat, no… Ale já doufám, že něco z těch zmrzlíků se chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
10.1.14 11:10

@i.irenka Zlato moc Ti přeji, aby byl i v Tvém případě transfer úspěšný. Je to opravdu těžké na psychiku, ale my jsme holky statečné a vše zvládneme. Jednou si toho našeho zlatíčka budeme tolika vážit a zahrneme ho jen samou láskou. Věřím, že se nám všem tento rok zadaří :hug: Holt to chce více trpělivosti a odhodlání…

@Evaa.j držím pěstí, aby jsi na testíku viděla jen //, ať Ti to čekání uteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.1.14 11:26

@Evaa.j určitě to dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.14 12:40

@Evaa.j taky prave premyslim, ze si necham zavest rovnou prvojadro, protoze kdybych si platila PK a AH byl by to poradny ranec, kdyz si vezmu ze mam zamrazeno na 3×. puvodne jsem chtela vyuzit vsech metod at tomu co nejvic pomuzu, ale to by bylo v nasem pripade po 3 rozmrazeni 21 tis navic. to si radeji tyhle penize necham na dalsi ivf nabo na kocarek :-) platit jak magor se mi nechce :-( navic se bojim ze kdyz mecham PK a nic mi neprezije budeme platit za nic plno penez. je to paradox ze i v takovem pripade pocitam penize ale proste clovek nemuze vyhazovat bezhlave. i tak si to budu vycitat ze jsem se mela rozhodnout jinak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.14 12:43

@sikoku statecne musime byt!!! to je jasne! vy ted budete cekat a aspon nam budes delat podporu :-)

holky a az budeme vozit kocary tak musime udelat sraz, to by takhle neslo jen pismenkove :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.1.14 12:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
11.1.14 15:38

@i.irenka dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
11.1.14 16:43

@i.irenka ted se zatim nic nedeje. 21.1. jdu do caru na konzulaci. Ten samý den ráno si jdu pro výsledky z immunologie, tak uvidime jak to vsechno dopadne a zda budu moci zacit druhy pokus koncem unora ci začátkem března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
11.1.14 19:42

@snowhite31 tak dej vedet jak imunologie. co tam vlastne muzou najit? ja byla jen na genetice.teda vlece se to co? :-( musime vydrzet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.1.14 19:10

@i.irenka vleče se to hodně. Už jsem si zvykla, že pořád se na něco čeká. Musíme došetřit peníze, takže šetříme na 2. pokus. :) Snad se tentokrat zadaří. Určitě pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí