Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HandulkaK Řekl mi, že kdyby zůstalo jedno, tak radši hned v pondělí, jenže když zítra volat nemám, tak nevím. Jinak říkali úterý nebo středa. ![]()
@Janča209 oni by v pondeli zavolali.
tak budu držet všechny palce ![]()
@HandulkaK píše:
@Beruska.tucnacek55 ahoj, pichni jedno vpravo a jedno vlevo. Stehno boli
Mě ještě napadlo, jestli si to nemám píchat do stehna, protože si do břicha píchám ještě fraxiparine na ředění krve.. ![]()
@Beruska.tucnacek55 tak v tom případě pichej do stehna
jen pocitej, ze stehno není moc prijemne ![]()
@Beruska.tucnacek55 tak ať ti to pichne manžel/ přítel. Ja si do stehna také netroufám píchnout sama ![]()
@HandulkaK
To je v celku srandovní představa, nechce být ani u toho, když píchám do břicha..Je hrozně měkký ![]()
@Beruska.tucnacek55 aha ![]()
Tak to manžel vždy pomůže, i když občas pichame na dvakrat
![]()
A kdy pichas dnes?
Holky a to oni vám zavolaj, že zítra musíš dorazit a ty s tím třeba nepočítáš? A jak často? Jak to máte v práci?
@Aduš77 Nene, já vždycky věděla kdy bude kontrola, v práci sem to měla docela dobrý, protože pracuju v nemocnici, tak sem si jen odskočila a nebo sem třeba měla po noční a nikdo to ani nevěděl.
@Janča209 jee taky sestřička ![]()
Ja také. ![]()
Mě volali vždy rano, každý den, jak to vypadá a když jsem byla v práci, tak za mě na chvilku zaskočila většinou staniční
@HandulkaK píše:
@Janča209 jee taky sestřička
Ja také.Mě volali vždy rano, každý den, jak to vypadá a když jsem byla v práci, tak za mě na chvilku zaskočila většinou staniční
To si děláte holky srandu
to se asi často nestává
těší mě kolegyně
jsem si vás našla
@Aduš77 jakoze vážně? ![]()
To jsme všechny zdravotní sestry?
Kde děláš? ![]()