Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aduš77 dekuji ![]()
Jeee ani ne, manžel si povídal s doktorem o pive
pak jsme řešili tu naši malou cacorku ![]()
Ja to v podstatě nechávám na něm, tentokrat jsem jen rekla, ze mám strach z OHSS, tak jsme udělali kompromis. ![]()
Jinak ja tam chodím strašně rada, dr je strasne hodný, vždy mě vyslechne a poradi a jako bonus je ještě mladý
![]()
@HandulkaK Držím pěsti, ať máš za chvilku v bříšku dalšího mrňouse. ![]()
Holky, informace od embryologa: embrya jsou stejná jako včera, takže se zastavily ve vývoji, takže asi konečná. Řekl, že u toho jednoho co bylo 7buněčné se mu zdá, že buňky začínají splývat, ale těžko říct, mám zavolat zítra, ale podle mě už je jasno.
Holky, asi už se to tady řešilo, ale prd si pamatuju, nechodíte někdo do CARu v Brně? A jak jste spokojené?
Jani, vydrž do zítřka. Pro tebe by to byl zázrak, ale i zázraky se dějí
@HandulkaK Asi jo, tady mi nechtěli udělat ani imunologii. Furt mi tvrdili jak mám PCO a budu přehnaně reagovat na léky a přitom sem měla normální dávky a z toho 4 folikuly. Žádnou krev mi neodebíraly jako ostatním holkám, nic mi pořádně nechtěli říct. Nevím jestli to tady zkusit za půl roku znova nebo kdy se to může zkusit a nebo rovnou jít jinam.
@Aduš77 Zázraky se určitě dějí, ale mně bohužel ne.
@Janča209 tak to bych šla hned jinam. ![]()
Mě nabírají krev i třikrát, všichni se semnou baví, odpoví na vsechno. Třeba to jinde bude lepší.
@Janča209 kam chodis? Ja mela po ivf vzdycky spatny vyvoj embryi. U nas pomaha minimalka po ni jsou asi vajucha lepsi. Take mam pco
@Janča209 Jani to je stimulace s minimální dávkou. Ja měla 75iu Puregonu a měla jsem po ni krasne dvě vajicka ![]()
@Janča209 minimalni stimulace. Je to podobne jako ivf ale s jinymi leky a davkovanim. Nejsi jedina kopu se embrya rozpadli u prvniho ivf se to stava docela casto. Jinak taky nereaguju prehnane. Krev u nas taky neberou az po opu.