Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem z Liberce a chodím v Lbc do Gennetu. Ty žiješ v Plzni? Jsem ráda za info., trochu jsem se uklidnila. Nemám žádné zkušenosti
@Aduš77 Nn já bydlím kousek od Tachova asi 60 km od Plzně… já to chápu já poprvé se taky ptala úplně na vše ze všeho jsem byla hrozne vypleskla
Ta bolest mi trochu připomíná bolest při menstruaci. @Dakanka ty se vyznáš v tom značení BL3aa (co je ta 3?)
@Aduš77 Jo je to hodně podobné… bolest břicha a zad je opravdu to podobné menstruaci… Nn v těch názvech se vůbec nevyznám
@Aduš77 Ahojky, tak už máme výsledky imunologie. Výsledků máme na 3 A4.
Závěr je takový, že manžel má dobrou morfologii spermií pouze u 6%, ale říkala, že v dnešní době je to normální a vzhledem k počtu 170 mil. spermií nevýznamné. U mně všechno v pořádku až na buněčnou imunitu, mám lehce zvýšené NK buňky (přirozené zabíječe). Paní primářka říkala, že se to hlavně řeší od 18%, já mám 16%, přesto mi radši napsala léky. Tak uvidíme.
Jinak fragmentace DNA taky dopadla dobře, takže teď mít prostě jen to štěstíčko. ![]()
@Janča209 super, to je dobře
a už jste domluvili druhé ivf? Nebo jak budete pokračovat?
@HandulkaK to je hezké
já se totiž nikde nedočetla co znamená ta 3. Viděla jsem, že to značí od 1až do 5
@Aduš77 Budeme se domluvat ve čtvrtek, ale myslím, že za 14 dní začneme hned co přijde ms. ![]()
@Aduš77 1- začínající blastocysta, 2- blastocysta, 3- expandovana blastocysta
Tzn. Číslo označuje stupeň vývoje.
AA - výborný vnitřní shluk buněk a výborné okrajové buňky
BB- dobrý vnitřní shluk buněk a dobre okrajové buňky
CC- horsi vnitřní shluk buněk a horsi okrajové buňky.
Snad to trochu pomohlo ![]()
@Janča209 no tak super. To se budeme podporovat v červenci navzájem ![]()
@HandulkaK Tak u tebe to určitě dobře dopadne.
U nás to bude asi horší, i doktor říkal, že musíme počítat s tím, že žádný zdravá embrya nebudou. ![]()
@Janča209 vzdycky musí pripravit na nejhorsi, ale verim, ze nějaké určitě bude. ![]()
Mě jeden cyklus říkali, ze super, super. A nakonec jsem měla bricho plné prázdných folikulu. ![]()
@HandulkaK Já vím, že radši řeknou horší variantu, kdyby to bylo 1 IVF, tak si řeknu, že to prostě vyjde, ale teď už vím jak to probíhalo minule, ale musíme doufat. ![]()