Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janča209 Jani, také jsem si to říkala, ale tohle už není spineni, ani zavrtavani. ![]()
@HandulkaK Tak to mě mrzí.
Vůbec nechápu jak se to mohlo stát, že to přišlo takhle brzy. ![]()
@Janča209 to ja také ne, jdu příští tyden na kontrolu tak uvidime. Ale do dalšího rozhodne nejdu. ![]()
@HandulkaK Je vidět, že opravdu lidské tělo si dělá co chce. A chápu, že do dalšího nechceš jít, hlavně po tom co se stalo. ![]()
@Janča209 říkám si, ze to tak asi mělo být, nejprve ta komplikace, teď MS tři dny po transferu. Třeba mám být tehotna jindy, nebo jinde. ![]()
@HandulkaK Je to možné, pokud to má vyjít, tak to určitě ještě vyjde. ![]()
@HandulkaK to je mi líto. Jak je to možné, co se asi stalo? Kolikáté je to tvé ivf? Tvůj čas příjde ![]()
@Janča209
jeeee , tak už ve středu. Držím palce a hlavně se těším na další dobré zprávy .
Tak piš ![]()
@Dakanka blahopřeji, my jedeme v pondělí. Kdy máte další sono?
@Aduš77 nikdo netuší, proč se to stalo.
IVF to je pate/seste. A další už nechci, ty neúspěchy jsou pro me cim dal vic náročné a ta operace mě úplně odrovnala. Máme tam ještě mrazacky, ale ani do toho už se mi moc nechce. ![]()
@Aduš77 Děkuji, napíšu. ![]()
@HandulkaK Máš toho už za sebou fakt požehnaně, takže tě naprosto chápu, ale třeba ještě časem na mrazáčky dojde. ![]()
@HandulkaK a co to zkusit za nějakou dobu jinde? To už jste museli platit celé to ivf? Tobě se hned 1ivf zadařilo,že?
@Aduš77 ne, až na čtvrtý pokus.
A my to udělali opačně, my nejprve platili jako samoplatci a teď čerpáme ty na pojišťovnu.
Jiny CAR určitě nechci. To vím jedine jistě. ![]()
@Aduš77 já jdu v pondělí, protože jsem byla přeložena ke svy doktorce tak ta mi bude dělat další a pak uvidíme kdy půjdeme znovu
@Aduš77 Ahojky, tak píšu jak jsme dopadli. Folikulů odebrali 19, z toho 12 zralých, 3 nezralé, ty prej ještě nechají jestli nedozrajou, ale to už asi nedají. Tak snad tam budu ti správní. ![]()