IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
26.3.12 09:55

Tak vítej a určo kdo bude vědět tak Ti rád poradí :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.3.12 21:06

@Katarinash Katari, tady téměř všechny holky otěhotněly a už sem skoro nikdo nepíše. Zkus si najít nějaké novější téma, třeba IVF na začátku roku 2012. Tak jsou holky, co se chystají na IVF ;)

• Citovat
  • Upravit
137
27.3.12 07:20

Díky Kleofásku, vidím, že jsi i v tom druhém tématu ;) Jen jsem to zkopírovala a vložila příspěvek tam. Tak ahoj a ať se vám všem tady daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
29.7.15 10:05

@Hoope ahoj,snad nevadí, že píšu, objevila jsem tvůj příspěvek o neprůchodné děložním hrdle. mužů se te zeptat, jak ti to zjistili? Já při et měla komplikace a nakonec museli embryjko zavádět nějakým kovovým zavadecem. Při menses mám občas jakoby problém, že se to ucpe a třeba dva dny menstruuju, pak den ani kapka a pak zas jo… Bojím se dalšího ivf, že bude kvůli komplikovaném et zase neúspěšné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
30.7.15 08:20

@kathon Ahojky jasně že nevadí. No mě embrya u obou ET zavýděli pod narkózou, mám dělohu nějak zahnutou či co. Jinak menstruace v pohodě :). Požádej si u dalšího ET narkózu i na zavádění, stojí to pár stovek a budeš to mít v pohodě a bez bolesti a beze strachu :) :palec: :palec: :palec:. A nenech se odbít :) Máš na to právo :) :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí