První menstruace po revizi,je na těhotenství brzo?

199
5.9.17 13:08

Prvni menstruace po revizi,je na tehotenstvi brzo?

Ahoj
Zacatkem srpna jsem prodelala potrat v 10tt(v deloze byl jen prazdny gest. vacek). Neodeslo vse samo, tak jsem sla na docisteni(revizi).
Vcera presne po 26dnech dosla prvni menstruace. Je teda silnejsi nez ji mam normalne. Je to teda jen cista krev bez nejakych srazenin. V nemocnici mi doporucili pockat 3 mesice. Muj gyndar mi ale rekl „konejte jak vy to citite“. Jsem po psychicke strance v poradku a i po zdravotni. Nechala sem si udelat odbery krve a vse je ok.
Radi by jsme to zkusili hned po tehle ms, ale nevim jestli neni fakt brzo.
Je tu nekdo, kdo necekal a vse bylo dobre? Nebo mame radeji pockat?
Dekuji za nazory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
929
5.9.17 13:12

@Šouminka ja otehotnela po prvni porevizni ms. Uz jsem nechtela cekat. Telo pozna jestli je pripraveno.
Nyni jsem 23tt.
Drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
5.9.17 13:13

Ja jsem byla v breznu 2012 na revizi a v srpnu 2012 jsem cekala syna. Necekali jsme a těhotenství dopadli dobre. Akorat ukonceni císařským řezem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.17 13:17

@Šouminka Stalo se mi to samé v 7.tt v prosinci 2015. Doktoři taky řekli čekat, ale po 2. menstruaci už jsme s manželem tomu nechali volný průběh, ať se stane, jak to má být a podařilo se. Těhotenství bylo celé v pohodě. Dneska máme skoro 11. měsíčního zdravého chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
5.9.17 14:00

Ahoj, já měla revizi v polovině srpna a na konci září jsem byla těhotná. Hned v prvním cyklu :) Tehotenstvi i porod bez problemu. A mam krásného 14ti měsíčního chlapecka :srdce: Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí