První příkrm bez očko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
10.2.15 11:52

@bibi-lili ty 3 kmeny navíc se tu skoro nevyskytují. Prevenar byl vytvořen primárně pro USA. (Pokud se mýlím, tak mě klidně někdo opravte).

• Citovat
  • Upravit
51
10.2.15 11:53

JEŽIŠ VIM NA CO SE OČKUJE!!! VY SI ZAS PŘEČTĚTE CO SEM VYŠE PSALA NEŽ VYPUSITITE KRAVINY!! VÍM ŽE TO SPOLEČNÉHO NIC NEMÁ ALE MYSLIM TO TAK JESTLI TO NEMUŽE TĚLIČKU UBLIŽIT BÝT Z TOHO NÁKA NEMOC NĚJAKY BAKTERIE KDYŽ NENÍ OČKOVÁNA… JEN NECHCI SVOJÍ PRDELCE UBLÍŽIT ABY MĚLA PROBLÉMY CHAPETE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.2.15 11:54

@bibi-lili Vzhledem k tomu, že těch kmenů pneumokoků existuje mnohem ví než je ty obsažené v prevenaru, tak ten rozdíl 3 kmenů mezi synflorixem a prevenarem už to moc nevytrhne.
Já ty prachy asi raději nacpu do očkování proti meningokovi - na to se na rozdíl od zánětu středouší fakt umírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.2.15 11:55

@bibi-lili me rikala nase dr. v podstate to same. Ale jeste mi rekla, ze pokud jsem ja ci muz jako mali trpeli na anginy a zanety stredniho ucha, tak by o tom uvazovala, pokud ne, tak by ho nedavala. Oba s muzem jsme byli chcipacci nemocni, tak jsme teda naockovali prevenarem. I kdyz je fakt, ze to, ze my jsme byli prichpli jako deti, ze bude i syn. V tomhle ti tady asi nikdo neporadi, rozhodnuti bude na tobe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.2.15 11:55
@bibi-lili píše:
JEŽIŠ VIM NA CO SE OČKUJE!!! VY SI ZAS PŘEČTĚTE CO SEM VYŠE PSALA NEŽ VYPUSITITE KRAVINY!! VÍM ŽE TO SPOLEČNÉHO NIC NEMÁ ALE MYSLIM TO TAK JESTLI TO NEMUŽE TĚLIČKU UBLIŽIT BÝT Z TOHO NÁKA NEMOC NĚJAKY BAKTERIE KDYŽ NENÍ OČKOVÁNA… JEN NECHCI SVOJÍ PRDELCE UBLÍŽIT ABY MĚLA PROBLÉMY CHAPETE?

Tak když to víš, tak zapoj tu hlavu a neptej se, zda může mít s příkrmu nemoc, na kterou není očkované. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
10.2.15 11:57

Já jsem nikdy s onemocněním během zavádění příkrmů spolu s očkováním neměla. Ale myslím si, že nějaký závažný vliv by to mít nemělo. Důležitější spíše je, zavádět přikrmy ve vhodném pořadí. U dnes dvouletého syna jsem začínala s brokolicí, květákem, později to byla třeba mrkev kombinovaná s jablíčkem.
Prevenar: Starší dcera byla očkovaná původním Prevenarem, dnes je jí šest a zánět středního ucha měla pouze jednou. Nosní mandle byly odebrány z důvodu častých infektů HCD, ale zánět středního ucha byl až po jejich odebrání. Syn očkován Prevenarem 13, zatím bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.2.15 12:00
@bibi-lili píše:

Tak ještě jednou, pokud víš, proti čemu se očkuje, tak zapoj hlavu a zamysli se, co by mohlo být na zelenině a nakazit. Nehledě na to, že na začátku se vaří a tudíž se breberky zničí. Nebezpečné by bylo, kdybys něco z toho měla ty.
Btw. když už se tak strašně staráš, aby malá neměla problémy, určitě ses nechala před jejím narozením přeočkovat proti černému kašli a nechodíte nikam na nákupy a do kolektivu. To je totiž mnohem nebezpečnější než že chytne něco z příkrmu ;)

• Citovat
  • Upravit
17630
10.2.15 12:03
@bibi-lili píše:
Kvuli očkování mě napadlo totiž že přece jen jsou to latky na určite nemoci a aby třeba malá z toho neměla něco když není chráněna když je bez jakýhokoli očkování a Antonie Bolavá: sklenička to nebude pěkně čerstvě domá vařené :palec:

Tak hlavně nenakupuj v Tescu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.2.15 12:04
@bibi-lili píše:

No vždyť takhle přesně jsme to pochopily :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.2.15 12:13
@bibi-lili píše:
Dobrý den, jsme nekojení a za chvíli budeme mít čtyři měsíce tak se chystám na příkrmy jenže jsme byli dlouho nemocní tak ještě nemáme ani první očkování a nevím jestli mám počkat až po očkování nebo mužem začit i když nejsme očkování :( nemusí te psat že je čas že není kam spěchat jen mě zajíma jestli mužem příkrmy i bez očkování malá přes den chce pořád papkat je moc aktivní pořád vzhuru takže má hlad ani ne po dvou hodinách takže si myslim že čas na příkrmy má… A ještě se chci zeptat co říkate na prevenar 13? dali jste ho? je k něčemu dobrý nebo zbyteečny? Díky moc :palec:

Papání nemá s očkováním nic společného:)
JInak my Prevenar13 dali.. Je to na pneumokoky, myslím, že to smysl má. Ale dala bych ho jindy, než Hexu.. Zvlášť..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
10.2.15 12:14
@bibi-lili píše:

No, pokud bys věděla proti čemu se očkuje, tak bys takovouhle kravovinu nemohla napsat… jo CPSLOCK se nepoužívá, ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.2.15 12:14
@bibi-lili píše:

Mrkni na co ty vakcíny jsou, myslím tím, na jaké nemoci… a pak si řekni, jestli je malá může chytit třeba z mrkve;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
10.2.15 12:16
@Lejaa píše:
Mrkni na co ty vakcíny jsou, myslím tím, na jaké nemoci… a pak si řekni, jestli je malá může chytit třeba z mrkve;-)

Myšlení bolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.2.15 12:17

Mladšího kluka jsem měla poprvé očkovaného až v 6 měsících. První příkrm dostal v 5 měsících… očkování a jídlo spolu nijak nesouvisí. Co se toho Prevenaru týče, starší kluk ho má, mladšímu jsem nedávala navíc vůbec nic.

Příspěvek upraven 15.06.16 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.2.15 12:18

Zakladatelko a ven chodíte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...