První příkrmy do ručičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
20.5.19 21:37
@Martina712 píše:
@máma_ze_severu zatim jsem nic jeste nezkousela, jen kdyz vidim jeji odpor k jidlu lzickou, tak uvazuju, jestli mi ty nervy za to stoji a nemam to zkusit jinak.. tak hledam informace…

kašičku nee, prvně začínat fakt zeleninou a pokračovat jak píše @Veru1987
křupky jsou naprosto v pohodě, dají se koupit pohankové, kukuřičné a rýžové, je to moc dobré právě na to zkoušení toho ožužlávání
ale hlavně, když je plně kojená, asi příkrmy ještě nepotřebuje, já jsem dceru zkoušela převádět na příkrmy třikrát, než se povedlo,
když po několika naprosto marných pokusech nic k ničemu nevedlo, přestala jsem dávat jakékoli příkrmy (kromě těch křupek, ty chtěla) a začala jsem až po 3 týdnech, zase to nemělo úspěch, tak znovu pauza asi 3 týdny a pak už se chytla
prostě ještě není na příkrmy zralá
hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
20.5.19 21:47
@stinga píše:
kašičku nee, prvně začínat fakt zeleninou a pokračovat jak píše @Veru1987
křupky jsou naprosto v pohodě, dají se koupit pohankové, kukuřičné a rýžové, je to moc dobré právě na to zkoušení toho ožužlávání
ale hlavně, když je plně kojená, asi příkrmy ještě nepotřebuje, já jsem dceru zkoušela převádět na příkrmy třikrát, než se povedlo,
když po několika naprosto marných pokusech nic k ničemu nevedlo, přestala jsem dávat jakékoli příkrmy (kromě těch křupek, ty chtěla) a začala jsem až po 3 týdnech, zase to nemělo úspěch, tak znovu pauza asi 3 týdny a pak už se chytla
prostě ještě není na příkrmy zralá
hodně štěstí :kytka:

Joo křupky, ty si ráda dá dcera i nyní ve třech letech, kupujeme ve zdravé výživě i ochucené mrkvové, řepové…nechápu co ji na to chutná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.19 21:49

@Veru1987 mne teda křupky chutnaj. A mrkvovo - jablečný byly tak dobrý, že jich na dceru moc nezbylo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
20.5.19 21:51
@máma_ze_severu píše:
@Veru1987 mne teda křupky chutnaj. A mrkvovo - jablečný byly tak dobrý, že jich na dceru moc nezbylo :oops:

Mě to příjde takové plané bléé, ona ji pořád i ty obyč kukuřičné i ve třech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
20.5.19 22:40

@Martina712 My takhle zacali se synem. Bylo mu pred mesicem pul roku, ve sve zidlicce s nami vzdy sedel u stolu. Kdyz zacal projevovat zajem o jidlo, vzdy jsme mu neco dali na jeho stolecek. Male kolecko varene mrkve, kousicek brokolice, varenou bramboru, sladkou bramboru - vlastne ve skrze vse co my jime, tedy zatim krome masa. Po par dnech vsechno bral do pusy a ozuzlaval, mel z toho radost - no a my taky. Plus k tomu zkousime prikrm na lzicku, ale moc tomu neda. Za me je tohle perfektni, rozviji si jemnou motoriku rukou, zkousi vsechno - ovoce a zeleninu. Dnes rano jsem mu dala na kousicky meloun a banan. A krupky jsou samozrejme nej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.19 22:42
@ocean.mama píše:
@Martina712 My takhle zacali se synem. Bylo mu pred mesicem pul roku, ve sve zidlicce s nami vzdy sedel u stolu. Kdyz zacal projevovat zajem o jidlo, vzdy jsme mu neco dali na jeho stolecek. Male kolecko varene mrkve, kousicek brokolice, varenou bramboru, sladkou bramboru - vlastne ve skrze vse co my jime, tedy zatim krome masa. Po par dnech vsechno bral do pusy a ozuzlaval, mel z toho radost - no a my taky. Plus k tomu zkousime prikrm na lzicku, ale moc tomu neda. Za me je tohle perfektni, rozviji si jemnou motoriku rukou, zkousi vsechno - ovoce a zeleninu. Dnes rano jsem mu dala na kousicky meloun a banan. A krupky jsou samozrejme nej :dance:

v 5ti měsích s vámi seděl u stolu v židličce…raději anonym…

• Citovat
  • Upravit
1074
20.5.19 22:45

@Martina712 jen jeste dodam, kdyz mu davame takhle kousicky jidla - pozorovat jako ostriz, jestli nekucka a tak. Jinak ma i rad mrkove tycinky, ze syrove mrkve, to si chnapne a chroupe, ulevuje tim i bolesti pri rustu zoubku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
20.5.19 22:48
@Anonymní píše:
v 5ti měsích s vámi seděl u stolu v židličce…raději anonym…
ne, ted ma 7 mesicu a od 6 mesicu s nami sedi v zidlicce - samozrejme ne plnohodnotny sed, opreny zadicky atd. Nejaky problem, anonyme, hrdino? Jinak driv “ sedel” ve vajicku v autosedacce. Nebo nejaky jiny typ jak takto krmit miminko ne vleze, aby se nezadusil?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.19 22:55
@ocean.mama píše:
ne, ted ma 7 mesicu a od 6 mesicu s nami sedi v zidlicce - samozrejme ne plnohodnotny sed, opreny zadicky atd. Nejaky problem, anonyme, hrdino? Jinak driv “ sedel” ve vajicku v autosedacce. Nebo nejaky jiny typ jak takto krmit miminko ne vleze, aby se nezadusil?

ano ano, blbě jsem četla anonym hrdina… omlouvám se.

• Citovat
  • Upravit
1074
20.5.19 23:01
@Anonymní píše:
ano ano, blbě jsem četla anonym hrdina… omlouvám se.
nic se nedeje
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
20.5.19 23:03

@ocean.mama dekuju za tvou odpoved. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
20.5.19 23:05

@Martina712 tohle je syn - cca 6.5 mesice (omluva za upatlane ditko) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
20.5.19 23:56

@Martina712 Ja jsem to kombinovala. Davala jsem sice prikrmy i ze lzicky, ale davala jsem detem do ruky kukuricne krupky, kousek jablicka, banan, salatovou okurku, povarenou zeleninu (mrkev, brambor). Sice se z toho moc nenajedly, ale zato se tim na dlouho zabavily. Kdyby mi dite odmitalo jidli ze lzicky, davala bych jen to do ruky a kojila. Hlas urcite nema, jinak by si vzala, asi ji zatim kojeni staci, ale pokud ma zajem o jidlo vcelku, nechala bych ji ochutnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí