První příkrmy, v čem je dělat?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky nejsem pro zbytečnosti. Já varila v malém kastrolu a stačil tyčový mixér. Tyhle blbosti na příkrmy máš stejně na chvilku než dítě začne jist i kousky, tycak využiješ i v normální kuchyni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.zbozi.cz/…ustrial-gray
Mam toto a jsem s tim hodne spokojene…uzasna vec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam tri deti. U třetího jsem si od kamaradky koupila ten mixer s parnim hrncem Avent 2v1. Naprosto uzasnej pomocnik. Strasne jsem litovala, ze jsem ho tenkrat nekoupila stejne jako ona uz na první ditko. Navic to jidlo z pary je daleko chutnejsi nez z kastrolku.
Takze za Me jednoznacne ano!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tycovy mixer, maly hrnec, mikrovlnka… uplne stacilo dokonce ani zidlicku jsme nepotrebovali, taky zbytecnost za me… kazdy si svou cestu co mu vyhovuje ale najde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě že zelenina vařená v páře je super věc, zůstanou tam všechny vitamíny.. Ale když si zadám parní hrnec, tak všechny ty nádoby jsou z plastu.. Jako ten co mám..
- Citovat
- Upravit
Takže myslíte ze vařit zeleninu v tomto je blbe? A spíše v hrnci? A pořídit pouze tyčový mixér..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Právě že zelenina vařená v páře je super věc, zůstanou tam všechny vitamíny.. Ale když si zadám parní hrnec, tak všechny ty nádoby jsou z plastu.. Jako ten co mám..
Už jsi slyšela o pařáčku na knedlíky? Stojí stovku, je nerez, šoupneš ho do hrnce a vaříš
.
- Citovat
- Upravit
Mikrovlnka je pěknej hnus. Lahvičky jsem ohřívala normálně v kastrůlku s vodou.
Bohužel mikrovlnné trouby dosáhly okamžité oblíbenosti bez velkého předchozího výzkumu, který by studoval účinky konzumace jídla z mikrovlnek. Následkem je nyní stále pokračující ohromný experiment, jehož se obyvatelstvo nevědomky účastní. Menší výzkum, jaký byl učiněn stran následků konzumace jídla z mikrovlny, ukázal, že mikrovlnky mohou mít nepříznivý účinek na tuky a bílkoviny, neboť je činí hůře vstřebatelnými. Novější studie provedená ve Švýcarsku odhalila, že mikrovlnná trouba způsobuje změny v obsahu vitamínů a jejich využitelnosti. Konzumace jídla z mikrovlnky má za následek abnormální krevní obraz podobný tomu, jaký se objevuje při raných stádiích rakoviny.187 Obzvlášť rizikový je zvyk používat mikrovlnnou troubu na ohřívání dětské láhve. Pozměněné bílkoviny v mléce ohřátém v mikrovlnce mohou být toxické pro játra a nervový systém, zvláště pro malé děti.
Mikrovlnka od nás letěla z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Takže myslíte ze vařit zeleninu v tomto je blbe? A spíše v hrnci? A pořídit pouze tyčový mixér..
No blbé..já za sebe žádný plast na horké potraviny a nápoje nepoužívám a hlavně kastrol s pařákem ti udělá úplně stejnou službu a za zlomek ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Už jsi slyšela o pařáčku na knedlíky? Stojí stovku, je nerez, šoupneš ho do hrnce a vaříš.
Přesně, pařák na knedlíky a kastrol s pokličkou. Jinak já tehdy dostala papiňák a u něj je dokonce jako příslušenství i pařák a normální poklička, takže se dá použít i jako nerez napař. hrnec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Během pár vteřin po zadání do vyhledavače „nerez parní hrnec“ jsem jich hned našla několik, např. https://www.gastrozone.cz/…z-16-cm.html?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina jasně
ohřívat mlíko v mikrovnce je hloupost. Stačí miska z horkou vodou a za pár minut je mléko teplé, není přehřáté a je nezávadné. Jednou z té přetechnizovanosti pojdem… kam se poděl zdravý rozum a jednoduché postupy?
- Citovat
- Upravit
A ohřát tam vodu na mliko je taky špatne?
Nevím, těmto výzkumum nevěřím, používám MW 15 let a krevní obraz mám normální
seriózní výzkumy žádný škodlivý vliv neprokázaly, tohle jsou konspirační teorie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina : ale houby, mikrovlnka nedela s jidlem nic jineho, nez normalni vareni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli
konečně někdo kdo to řeší stejně jak já pařák na knedle malý kastrulek a propasírovat přez sítko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit