První příkrmy, v čem je dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37145
10.5.19 08:08

Taky nejsem pro zbytečnosti. Já varila v malém kastrolu a stačil tyčový mixér. Tyhle blbosti na příkrmy máš stejně na chvilku než dítě začne jist i kousky, tycak využiješ i v normální kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
10.5.19 08:19

https://www.zbozi.cz/…ustrial-gray
Mam toto a jsem s tim hodne spokojene…uzasna vec :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19593
10.5.19 08:28

Mam tri deti. U třetího jsem si od kamaradky koupila ten mixer s parnim hrncem Avent 2v1. Naprosto uzasnej pomocnik. Strasne jsem litovala, ze jsem ho tenkrat nekoupila stejne jako ona uz na první ditko. Navic to jidlo z pary je daleko chutnejsi nez z kastrolku.
Takze za Me jednoznacne ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
10.5.19 08:32

Tycovy mixer, maly hrnec, mikrovlnka… uplne stacilo dokonce ani zidlicku jsme nepotrebovali, taky zbytecnost za me… kazdy si svou cestu co mu vyhovuje ale najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.19 09:49

Právě že zelenina vařená v páře je super věc, zůstanou tam všechny vitamíny.. Ale když si zadám parní hrnec, tak všechny ty nádoby jsou z plastu.. Jako ten co mám..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.19 09:54

Takže myslíte ze vařit zeleninu v tomto je blbe? A spíše v hrnci? A pořídit pouze tyčový mixér..

• Citovat
  • Upravit
Janli
10.5.19 10:00
@Anonymní píše:
Právě že zelenina vařená v páře je super věc, zůstanou tam všechny vitamíny.. Ale když si zadám parní hrnec, tak všechny ty nádoby jsou z plastu.. Jako ten co mám..

Už jsi slyšela o pařáčku na knedlíky? Stojí stovku, je nerez, šoupneš ho do hrnce a vaříš ;).

• Citovat
  • Upravit
18304
10.5.19 10:53

Mikrovlnka je pěknej hnus. Lahvičky jsem ohřívala normálně v kastrůlku s vodou.

Bohužel mikrovlnné trouby dosáhly okamžité oblíbenosti bez velkého předchozího výzkumu, který by studoval účinky konzumace jídla z mikrovlnek. Následkem je nyní stále pokračující ohromný experiment, jehož se obyvatelstvo nevědomky účastní. Menší výzkum, jaký byl učiněn stran následků konzumace jídla z mikrovlny, ukázal, že mikrovlnky mohou mít nepříznivý účinek na tuky a bílkoviny, neboť je činí hůře vstřebatelnými. Novější studie provedená ve Švýcarsku odhalila, že mikrovlnná trouba způsobuje změny v obsahu vitamínů a jejich využitelnosti. Konzumace jídla z mikrovlnky má za následek abnormální krevní obraz podobný tomu, jaký se objevuje při raných stádiích rakoviny.187 Obzvlášť rizikový je zvyk používat mikrovlnnou troubu na ohřívání dětské láhve. Pozměněné bílkoviny v mléce ohřátém v mikrovlnce mohou být toxické pro játra a nervový systém, zvláště pro malé děti.

Mikrovlnka od nás letěla z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
10.5.19 10:55
@Anonymní píše:
Takže myslíte ze vařit zeleninu v tomto je blbe? A spíše v hrnci? A pořídit pouze tyčový mixér..

No blbé..já za sebe žádný plast na horké potraviny a nápoje nepoužívám a hlavně kastrol s pařákem ti udělá úplně stejnou službu a za zlomek ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
10.5.19 10:56
@Janli píše:
Už jsi slyšela o pařáčku na knedlíky? Stojí stovku, je nerez, šoupneš ho do hrnce a vaříš ;).

Přesně, pařák na knedlíky a kastrol s pokličkou. Jinak já tehdy dostala papiňák a u něj je dokonce jako příslušenství i pařák a normální poklička, takže se dá použít i jako nerez napař. hrnec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
10.5.19 11:00

Během pár vteřin po zadání do vyhledavače „nerez parní hrnec“ jsem jich hned našla několik, např. https://www.gastrozone.cz/…z-16-cm.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.5.19 12:01

@Evulina jasně :palec: ohřívat mlíko v mikrovnce je hloupost. Stačí miska z horkou vodou a za pár minut je mléko teplé, není přehřáté a je nezávadné. Jednou z té přetechnizovanosti pojdem… kam se poděl zdravý rozum a jednoduché postupy?

• Citovat
  • Upravit
45747
10.5.19 14:12

A ohřát tam vodu na mliko je taky špatne?
Nevím, těmto výzkumum nevěřím, používám MW 15 let a krevní obraz mám normální :D seriózní výzkumy žádný škodlivý vliv neprokázaly, tohle jsou konspirační teorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.5.19 03:42

@Evulina : ale houby, mikrovlnka nedela s jidlem nic jineho, nez normalni vareni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.5.19 08:46

@Janli :potlesk: konečně někdo kdo to řeší stejně jak já pařák na knedle malý kastrulek a propasírovat přez sítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí