První příkrmy, v čem je dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
13.5.19 10:48
@beruska9 píše:
@Evulina : ale houby, mikrovlnka nedela s jidlem nic jineho, nez normalni vareni.

Haha ;)
Ale nikdo vám to nebere holky, každý má možnost volby :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
13.5.19 10:52

Hrnec a tyčový mixér, ještě mám doma smoothie mixér a ten je fajn, dělám si tam mléko s banánem třeba a dá se v něm namixovat vlastně jakékoliv ovoce i zelenina.

• Citovat
  • Upravit
18304
13.5.19 10:56
@09Veronika09 píše:
Hrnec a tyčový mixér, ještě mám doma smoothie mixér a ten je fajn, dělám si tam mléko s banánem třeba a dá se v něm namixovat vlastně jakékoliv ovoce i zelenina.

No, já smoothie udělám právě i tím tyčákem, pořád nechápu, jaký je rozdíl udělat smoothie v nějaké nádobě tyčákem nebo ve spešl smoothie mixeru, já v tom nevidím rozdíl a člověk má doma o krám míň ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
13.5.19 11:13

@Evulina Já jsem ho dostala a vyhovuje mi, je malý a rovnou mi to namixuje do flašky, ze které to piju. Tyčovým mixérem mi to vždycky všechno stříká kolem. A místo v kuchyni mě netrápí, mám ho dost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18304
13.5.19 12:19
@09Veronika09 píše:
@Evulina Já jsem ho dostala a vyhovuje mi, je malý a rovnou mi to namixuje do flašky, ze které to piju. Tyčovým mixérem mi to vždycky všechno stříká kolem. A místo v kuchyni mě netrápí, mám ho dost :mrgreen:

Jo tak to já ne, mám kuchyňskej koutek a vařím tam pro 5 lidí, no, je to, slušně řečeno, hodně „kreativní“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
13.5.19 12:36

@Evulina já to měla doteď stejně, i když jsem vařila jen pro dvě a jen o víkendech, ale poštěstilo se mi najít manžela s velkou kuchyní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže teď zas budu mít co uklízet :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.19 10:44

Twistshake Multifunkční mixér 6v1

Mě přijde super tenhle mixér, ale ty peníze za to no.. https://www.twistshake.cz/…-6-v-1-bila/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko