První zoubky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
29.7.10 18:33

hele a prosvítá ten zoubek trochu? jako když ještě není vylezlej… :lol: :lol:

a můžou vyrůst obě jedničky zaráz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
3.8.10 09:12

má tam obě jedničky naráz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janinkakol
3.8.10 23:19

čauky, není to zrovna normální ale náš malej to tak měl a týden před koncem čtvrtého měs.měl první zoubek a pak už to jelo, ted je mu 9 měs. a rostou mu stoličky :cry:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
12.10.10 16:41

Nám se malá už narodila se zoubkama,má proříznutý dva spodní zoubečky,prý se občas stává,akorát je to síla při kojení :roll: Přišly jsme na to v porodnici,když jí řezali jazýček,měla ho přirostlej.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
12.10.10 16:43

Zato naše první holčička začala v devátém měsíci chodit,ale v pusince neměla ještě ani zub,pak jí narostly skoro všechny najednou :wink:

• Citovat
  • Upravit
mom.kri
12.10.10 21:55

ahoj, tak malá měla ve 4,5 m vylezlí oba dolní zuby, také nejdřív strašně slintala a strkala si do pusy prstíky, tak jsem zkusila přejet prstem po dásních a ucítila je, teď je nám 6m a žádný další zub zatím není. Taky se všichni divili ale je já je měla taky brzo, a ve 4 letech mi ty první museli trhat, protože už lezly ty druhý.

• Citovat
  • Upravit
960
12.10.10 22:06

Tak my mame 3 a pul mesice a taky mam pocit ze ji lezou zoubky. Je to divne ale vypada to na spicaky na hore a oba zaroven. Je to mozne? Ja si zatim nejsu jista, ale uz tam prosvita bile. Tak co by to mohlo byt jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
14.1.11 01:07

Ahojte mám 2 měsíční holčičku mám takový pocit že jí rostou zoubky začala mi strašně slintat když jí dám dudlíka snaží se do něj kousat i kyž to dříve nikdy nedělala.V noci mistrašně pláče i když zkouším všechny metody uspávání které dříve fungovaly.Pláče mi i když kojím má i maličko zvýšenou teplotu a nateklou dáseň zatím se zoubek neukázal.Ctěla jsem se zeptat jestli by některá neměla radu jak maličký pomoct je to strašný koukat se na to jak se trápí a nemoct jí pomoci.Předem děkuji za rady Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janinkakol
14.1.11 11:21

zoubky

Ahoj, našemu prckovi začali zoubky taky růst brzy, ted ve 14ti měs. už jich má 16:)vždycky nam pomohl mundisal gel a nurofen sirup.

• Citovat
  • Upravit
805
14.1.11 13:21

Ahoj oc ti děkuju zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janinkakol
14.1.11 13:34

neni zač, Ten nurofen jsem davala v krajní nouzi, když nezabral mundisal a malej nebyl k utišení a samozřejmě teda když měl horečku,tak hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
444
22.6.11 13:20

Ahojky, prosím o radu. Dnes jsme byli se synem (5,5 měsíce) u doktorky v poradně. Malej měl zvýšenou teplotu 37,5. Doktorka říkala, že to nic nebude, ale kdyby se teplota zvýšila, máme přijít. Když jsem šla domů, napadlo mě, jestli to nemůžou být zuby. Syn si jinak hraje, směje se, s jídlem také není žádný problém. Už asi 3 měsíce slintá a strká si pořád něco do pusy. Poslední dva až tři dny pořád tak pobrekává. Ale když se mu podívám na dásničky, tak se mi zdá, že je oteklé vůbec nemá. Zdá se mi i, že je víc unavenější než jindy. Myslíte, že to jsou zoubky nebo něco jiného? Ještě dodám, že občas malinko zakašle a někdy má i plný nosík, jakoby popotahuje. Ale odsávačkou nic neodsaji. Doktorka se mu dívala do krku, tam je prý vše v pořádku a ta rýmička taky prý nic není. Tak nevím, snad to nic není. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janinkakol
22.6.11 19:27

Ahoj, já si tedy myslím že to jsou zoubky :think: my měli první ještě než byly prckovi 4 měsíce,teď mu je 19 měs.slintá pořád a minulý týden jsem našla stoličku-pětku 8-o a to mi doktorka tvrdila že mu ted žádný zoubky neporostou, že stoličky vylezají až po druhým roce života :-? teplota je jasná a ta rýmička může být taky k zoubkům,to znám, my k tomu měli ještě vždycky navíc trochu prujem!Tak snad se brzy zacinká :wink:

• Citovat
  • Upravit
444
22.6.11 19:57

Díky za odpověď. Jsou to zoubky :-D Před chvílí jsem mu sahala na dásničky a nahoře máme první zoubek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.11.11 08:29

Ahoj, chtěla bych se zeptat na dvě věci:
1. Jak dlouho se zoubek prořezává ven? Já ho nahmátla už před týdnem a pořád je venku jen nepatrná špička.
2. Může vyrůst už první zoubek (jednička vlevo dole) nakřivo?
Dík za zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.