První zoubky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
13.11.11 20:11

Ahoj,malá slintá od čtyř měsíců.pořád si všechno strká do pusinky a nic,je jí 8 měsíců a ještě žádnej zoubek,někdy si říkám jestli je to normální?taky jsem zvědavá až to konečně přijde kolik jich vyroste naráz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
13.11.11 20:16

Syn slintal také tak nějak od čtyřech měsíců. Říkala jsem si, že už musí zoubky vylézt každou chvíli, ale pořád nic. A první zuby vylezly asi kolem toho 8. měsíce. Byly to dva dolní a asi za 14 dní dva horní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.11.11 21:00

Ahojky, my na zoubky už taky čekáme. Moje Karolínka (5 měsíců)je nevrlá a špatně spinká už měsíc a doktorka nám říkala, že to vypadá na zoubky, že by se nedivila, že každou chvíli porostou. Dávám ji Calgel a opravdu se sklidnila a v noci už hezky spinká, ale dásně zatím nijak oteklé nemá, nebo mi to aspoň nepříjde a zoubky zatím taky nikde :-) . Ale příjde mi to už fakt divné, aby ji tak dlouho ty zoubky rostly. :nevim: A masíruju ji dásně tím Calgelem hlavně vepředu, na dásních vůbec. To opravdu můžou prvně vylézt stoličky? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomáš a Petra
2.12.11 12:34

První zoubek

Ahoj,
naše miminko už nám taky slintalo od tří měsíců a postupně prozkumalo všechny hračky pusinkou, ale na zoubek jsme čekali až do dnešního dne. 12.12. bude mít naše malá holčička 8 měsíců a před pár dny ji nateklo dásno dole ještě víc a předevčírem plakala a nedala se utěšit ani na rukách jen tak. Nurofen a maminčina náruč všechno napravili a dneska se nám ukázal venku :) takže už cinkáme lžičkou! :)

• Citovat
  • Upravit
17
9.12.11 20:06

Tak naší Karolínce 5(měsíců) 12.6. už 6 měsíců :D se taky vyklubal první zoubek už začátkem prosince a včera 8.12. se nám vyklubal druhý, tak už cinkáme dvojnásob :D juchů. Zatím mě malá nekouše, tak je to fajn a doufám, že to tak i zůstane :) . Ale za to je poslední dobou strašně mazlivá, hlavně v noci, to mě úplně vyhledává a budí se kolem půlnoci a jak si ji vezmu k sobě do postele, tak se ke mě úplně přitulí, zaboří se do mě nosánkem a takhle spolu spinkáme :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renusiq
30.1.12 19:09

zoubky špičaky

my mame taky 3a pul mesice a vylezli nam první špičaky,jeden je uz videt a dva jeste lezou ven,malej byl nevrlej jenom jeden den,doktorka řikala,že jsou to falešne zoubky a ze mu vypadnou.mate stim nekdo nejakou skusenost??? :(

• Citovat
  • Upravit
497
1.2.12 10:43

Ahoj holky tak našemu Matymu jsou 2měsíce a 8dní a včera jsem zjistila že se mu klube zub.Takže taky dobrý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.2.12 16:26

My máme chlapečka 7.m. a zuby máme už ctyri…lezou jako po dešti..takze si myslím že je možné ze vylezou i dríve jako u nááás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.2.12 19:41

Chci se zeptat jak dlouho trvá než vyleze celej zoubek??Nám kouká pořád jen špičička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
6.2.12 16:36

Každému to trvá jinak dlouho. Někomu den, jinému měsíce :lol: Já mám teď tříměsíčního chlapečka a slintá, rve si ruce do pusinky a řve strašně a úplně jinak než když trpěl na prdíky, takže jsem se mu mrkla do pusinky a vidím na dolní dásni dvě bílé čárky :) Takže uvidíme co z toho bude…

• Citovat
  • Upravit
582
6.2.12 18:26

Ahojky,potřebovala bych poradit,naší malý jsou 4 měsíce,dnes sem jí koukala do pusinky,protoze se nekdy uplně bezdůvodně vzteká,taky strašně slinta a cokoli strčí do pusy,tak necumlá ale kouše..dnes tam má malo bílou tečku,ale je dole v levo a ne uplně na hrane dasně,ale jakoby dozadu..nevim jak to jinak vysvetlit :lol: :nevim: ..myslíte že to může být zoubek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renusiq
6.2.12 19:18

ahoj no mi mame to same malej ma tri mesice a ma taky vlevo dva vedle sebe a taky tak ze strany dasne.Doktorka řikala,ze jsou to zubky na vic,ze mu to bud zmizne ako cista alebo se to bude muset vytrhnout.taky sem o tom jeste neslasela ale je to tam

• Citovat
  • Upravit
497
6.2.12 19:46

Holky nám roste taky v levo dole a jako by stolička a stekný problém neni to nahoře ale více dole na dásni.Ve sředu jdeme k doktroce na očkování tak jí to ukážu a pak dam vědět co nám řekla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
6.2.12 20:07

My jdeme až příští pondělí právě a taky na očkování.Nevim nevim začala být nějaka nevrla a do toho máme dostat dvoje očkování na ráz,to se chudák zblázní… :? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.2.12 20:13

jak to že dvoje na ráz??No to je mi ji líto.:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie