První zoubky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
6.2.12 20:26

No protože ze začátku malá měla pořád rýmu,ted jí má stále,ale dr prej už stím nemůže čekat.Takže dostaneme sinflorix a kombinovanou proto zaškrtu,tetanu atd..doufám že to malá dobre zvladne..Příjde mi to na 4 měsíce strašně moc a ješt ke všemu když má pořád tu rýmu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.2.12 20:40

Aha :-( No náš Maty si taky vytrpěl s nemocema :-( Jako první! Narodil se s pes eqinovrus.Stočená chodila dovnitř.Měl 5týdnů sádry až k tříslům.Teď má speciální botičky spolené tyčí a musí je nosit 23Hod.Sundaváme jen na koupní a na cvičení na hodku.A to po dobu 3měsíců.Pak se nám to stáhne na 16hodin a pak postupně mín a mín.A pak je bude nosit nej na noc a odpoledne na spaní a to tak do 3 let.Pak jsem sním byla v nemcnici měl bronchitídu.takže spusta léku a kanilka :-(
No a ve středu jsem sním byla na průplachu slzných kanálku.
Nacpala mu doktorka sondu do toho kanálku a propláchla :-( au,au.strašně mu hnisla a měl ho slepené.Kapala jsem mu do něj asi měsíc a nepomohlo nic.měl asi 5 kapiček a ani jedny nepomohly.A sále pokašlává a rýma taky :-(
ve středu se teda taky doktorky zeptám jestli by mu nedala něco proto té rýmě.
ty naše drobátka si teda ale užívaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
6.2.12 20:43

to teda jo ..chudák male,to musím tedy zaklepat že my jsme zatím v pořádku až na tu pitomou rýmu a ted teda asi zoubky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.2.12 20:47

No to buď opradu ráda.Já to všechno nesla hůř jak on.2měsíce mu jsou a užívá si o 106.Doufám že už bude jen líp.A jsem zvědavá co nám řekne Dr.na ten zoubek.jo hele já mu koupila calgel a mažu mu tím ten zoubek když je nevrlej a ono ho to chladí a má to jako znecitlivět.Tak to taky kup estli to nemáte.mě to doporučila doktorka když jsem ji volala.A opravdu je potom v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
6.2.12 21:15

Jo jo taky ho mame,dneska sem jí to taky dávala.No přeju aby byl malej co nejdřív dobrej a tobě aby sis taky už užila a neměla samé starosti… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
littles
7.2.12 08:44

Ahoj, my máme 4,5 měsíce a už se nám klubou obě jedničky dole…malý byl taky dlouho před tím nevrlý a takový víc protivný, tak snad už to bude čím dál lepší

• Citovat
  • Upravit
Lili11
7.2.12 09:44

Máme zoubek

Zdravím všechny, jsem tu prvně, tak snad vše bude v pořádku :oops: :lol: . Včera jsem zjistila, že máme první zub. Na konci ledna jsme měli 7 měsíců. K mému údivu ale náš první zoubek není jednička ani nahoře ani dole, ale dvojka nahoře vlevo :zed: . Není to divný :-))?

• Citovat
  • Upravit
31
12.2.12 10:07

Ahoj holky myslíte si, že když není v pusince nic vidět, že už se můžou zoubky ozívat? Malá má 3 a půl měsíce, hrozně slintá a přestala jíst :(
Koukala jsem ji do pusinky, ale nic tam nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.2.12 21:55

Ahoj Tuki,no jestli nemá zapálené dásně a nebo nateklé tak to asi zoubky nebudou.Náš Maty slintal strašně dlouho a nic nelezlo.Teď má vidět kousek zoubku,ale asi stolička má to na straně :-D Ale asi 14dní je to pořád steně velké,asi se sekla v růstu :-D A že ti nepapá je divné,ale třeba to zoubek je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ifb
3
16.2.12 17:24

chladící kousátko

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví jak dlouho může mít mimčo chladící kousátko v pusince. Mám jich asi 6 a malému to střídám. Nemůže se nachladit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.2.12 08:06

IFB:Ahojky no nechala bych mu je to jedno dokaď nezteplá.Přesně aby nenastydnul.Hele v lékárně prodával CALGEL je super.Zchladí jim tu dásničku a uleví od bolesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.3.12 10:26

ahojky syna trápí růst dvou zoubků už měsíc a půl jsou to zoubky první,většinu dne propláče pořád by chtěl být u mě na ruce.už nevím jak mu pomoct kousátka,gely atd..nic nám nepomáhá a když tak jen na chvilku.Měli jste to někdo podobně dlouho?a co vám případně pomáhalo nejvíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
6.3.12 10:29

ahojky, malá nebyla tak moc utrápená, tak stačil na 2 dny panadol od bolesti a zuby byly venku.
Jsou ještě nějaké čípky - myslím VIBRUCOL na zoubky - prý pomáhají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.3.12 10:37

2 dny to je krása náš měsíc a půl nám oboum dává zabrat :) .občas mu dám nurofen pak je to lepší ale nechci to s tím moc přehánět.A co homeopatikum chamomila napsala nám je doktorka za chvíli si pro ně jdeme,máte s nimi zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.3.12 10:42

Ahoj, já malé taky dávám chamomilu a musím zaklepat, tak nám pomáhá, vždycky, když je mrzutá, tak ji dám dvě kuličky přímo do pusinky (ji chutnají :) ), nemá se na ně sahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.