Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
No protože ze začátku malá měla pořád rýmu,ted jí má stále,ale dr prej už stím nemůže čekat.Takže dostaneme sinflorix a kombinovanou proto zaškrtu,tetanu atd..doufám že to malá dobre zvladne..Příjde mi to na 4 měsíce strašně moc a ješt ke všemu když má pořád tu rýmu… ![]()
Aha
No náš Maty si taky vytrpěl s nemocema
Jako první! Narodil se s pes eqinovrus.Stočená chodila dovnitř.Měl 5týdnů sádry až k tříslům.Teď má speciální botičky spolené tyčí a musí je nosit 23Hod.Sundaváme jen na koupní a na cvičení na hodku.A to po dobu 3měsíců.Pak se nám to stáhne na 16hodin a pak postupně mín a mín.A pak je bude nosit nej na noc a odpoledne na spaní a to tak do 3 let.Pak jsem sním byla v nemcnici měl bronchitídu.takže spusta léku a kanilka ![]()
No a ve středu jsem sním byla na průplachu slzných kanálku.
Nacpala mu doktorka sondu do toho kanálku a propláchla
au,au.strašně mu hnisla a měl ho slepené.Kapala jsem mu do něj asi měsíc a nepomohlo nic.měl asi 5 kapiček a ani jedny nepomohly.A sále pokašlává a rýma taky ![]()
ve středu se teda taky doktorky zeptám jestli by mu nedala něco proto té rýmě.
ty naše drobátka si teda ale užívaj.
to teda jo ..chudák male,to musím tedy zaklepat že my jsme zatím v pořádku až na tu pitomou rýmu a ted teda asi zoubky ![]()
No to buď opradu ráda.Já to všechno nesla hůř jak on.2měsíce mu jsou a užívá si o 106.Doufám že už bude jen líp.A jsem zvědavá co nám řekne Dr.na ten zoubek.jo hele já mu koupila calgel a mažu mu tím ten zoubek když je nevrlej a ono ho to chladí a má to jako znecitlivět.Tak to taky kup estli to nemáte.mě to doporučila doktorka když jsem ji volala.A opravdu je potom v klidu ![]()
Jo jo taky ho mame,dneska sem jí to taky dávala.No přeju aby byl malej co nejdřív dobrej a tobě aby sis taky už užila a neměla samé starosti… ![]()
Ahoj, my máme 4,5 měsíce a už se nám klubou obě jedničky dole…malý byl taky dlouho před tím nevrlý a takový víc protivný, tak snad už to bude čím dál lepší
Zdravím všechny, jsem tu prvně, tak snad vše bude v pořádku
. Včera jsem zjistila, že máme první zub. Na konci ledna jsme měli 7 měsíců. K mému údivu ale náš první zoubek není jednička ani nahoře ani dole, ale dvojka nahoře vlevo
. Není to divný
?
Ahoj holky myslíte si, že když není v pusince nic vidět, že už se můžou zoubky ozívat? Malá má 3 a půl měsíce, hrozně slintá a přestala jíst ![]()
Koukala jsem ji do pusinky, ale nic tam nevidím
Ahoj Tuki,no jestli nemá zapálené dásně a nebo nateklé tak to asi zoubky nebudou.Náš Maty slintal strašně dlouho a nic nelezlo.Teď má vidět kousek zoubku,ale asi stolička má to na straně
Ale asi 14dní je to pořád steně velké,asi se sekla v růstu
A že ti nepapá je divné,ale třeba to zoubek je.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví jak dlouho může mít mimčo chladící kousátko v pusince. Mám jich asi 6 a malému to střídám. Nemůže se nachladit? ![]()
IFB:Ahojky no nechala bych mu je to jedno dokaď nezteplá.Přesně aby nenastydnul.Hele v lékárně prodával CALGEL je super.Zchladí jim tu dásničku a uleví od bolesti ![]()
ahojky syna trápí růst dvou zoubků už měsíc a půl jsou to zoubky první,většinu dne propláče pořád by chtěl být u mě na ruce.už nevím jak mu pomoct kousátka,gely atd..nic nám nepomáhá a když tak jen na chvilku.Měli jste to někdo podobně dlouho?a co vám případně pomáhalo nejvíce?
ahojky, malá nebyla tak moc utrápená, tak stačil na 2 dny panadol od bolesti a zuby byly venku.
Jsou ještě nějaké čípky - myslím VIBRUCOL na zoubky - prý pomáhají
2 dny to je krása náš měsíc a půl nám oboum dává zabrat
.občas mu dám nurofen pak je to lepší ale nechci to s tím moc přehánět.A co homeopatikum chamomila napsala nám je doktorka za chvíli si pro ně jdeme,máte s nimi zkušenosti?
Ahoj, já malé taky dávám chamomilu a musím zaklepat, tak nám pomáhá, vždycky, když je mrzutá, tak ji dám dvě kuličky přímo do pusinky (ji chutnají
), nemá se na ně sahat.