Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
uřčitě ji zkusíme ale homeopatika už jsme zkoušeli i na jiné problémky a nikdy nezabraly…no držte nám palce
chamomila malé nezabrala, tak dostala právě ten panadol a pak už byl klid a další zubky rostly v klidu bez pláče. Už jich má 8
ahoj holky maly uz 3 noc skoro nespi chci se zeptat rekla bych ze se nam klubou jednicky dole ale nejsem si jista stale place zkazim neco tim kdyc mu dal pulku parelenu(cipky) malej ma 6660gramu ![]()
Ahojky nelli,nemáš spíše sirup??Bud Nurofen a nebo paralen.Nám pomohl sirup.2,5ml
Ale myslím že čípek můžeš dát.nemam s nima zkušenost,ale jestli je na horečku a bolest tak určo můžeš.Dej tolik kolik máte na krabičce podle věku.Ale nám doktorka spíše doporučila ten sirup a opravdu pomáhá.A kup v lékárně calgel a potírek dásničky
Našemu Matymu to taky pomohlo ![]()
dekuju skusime dojit do lekarny a doufam ze nam neco daji pulk aparalenu cipku nezabral tak snad neco najdem
je mi bobecka lito
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevadí, že malý má na dásni takovou bílou tečku, jako podkožní tuk. Nezdá se mi, že by se mu to zvětšovalo. Má to tam už měsíc a je to na straně, jak je špičák a ještě zoubky nemáme.
Mám se poradit s Dr. nebo to tak nechat?
IFB :to jsme měli přesně to samé..Myslela jsem si že je to zoubek.měl to tam přes měsíc a pak to zmizelo.měl to na levé straně dole jako stolička.
prý je to falešný zub…neboj zmizí ![]()
Ahoj, chci se zeptat na zoubky. Mala ma za tyden 5 mesicu, zacala byt protivna, nechce jist nic ze lzicky, vratila se zase jen k prsu, ma zvysenou teplotu, dneska i zelenou stoluci castejsi, navecer i cervene tvaricky. V pusince si rejsi a slinta uz od tretiho mesice, ale nic tam nevidim-jako nateklou dasen nebo tecku. Muzou to byt presto zoubky? Zda se mi to na zuby jeste brzy…
pansy:nam rostou zoubky uz od pulky 3 mesice takze brzi neni a malej se mi choval stejne akorad ze me nechtel ani prso ze zacatku tam tez nic idet nebylo ale doktorka mi rekla ze nic nevidim kvuli tomu ze mu ta dasnicka natekla a ted mame 4 mesice a uz nam jdou videt carecky na spodnich jednickach
ale jeste nejsoou venku ![]()
Nello diky, tak to budou asi fakt zoubky. Jeste jsem zjistila, ze ji dela dobre studeny. Takze jsem ji dala vychlazeny kousatka a je to lepsi. Teplou zeleninku nechtela, ale studenou hruskovou presnidavku slupla hned:-)
Ahoj holky,mám také tří měsíční miminko a začínají se mu dole klubat zoubky,je kvuli tomu nervni a hodně pláče a to jsme ještě nedonošeni.Takže si člověk nevybere
![]()
ahojky, chtěla bych se zeptat, malá má 3 měsíce a už 4 dny pořád pláče když si strčí ruku do pusy a pak už se nedá utišit…myslíte si že by to mohly být zoubky?koupila jsem calgel , začala jsem je mazat a zdá se mi být lepší…je to možné?
jojo nam zacly dasne otekat ve 3 mesicich a ve 4 na omak citim jednicky ![]()
tak to jo…tak to budou ty zoubky že? a nevíš kdy to řvaní přejde?už fakt nemůžu…jsem ráda za každou minutu kdy je klid
je to šílený ![]()
unas to trva 3 dny a pak je klid ale co mi zabralo byla kombinace paralen čipek s chamomilla vulgaris maly byl po tom klidny a spinkal ![]()