Poradna duly
Jana Čurdová
@efkart07 Ja mam teda mimco taky hlavičkou nahoru a zatim o cisari nemluvili. Pry je jeste casu dost. Asi co doktor, to jiny názor. Uvidis za ty 2 tydny!
Já ho ve 30tt měla hlavičkou dolu a ted ve 33tt se otočil hlavičkou nahoru. No uvidíme, stejně si udělá co chce ![]()
@efkart07
To je divný.. vždyť se může kdykoli převrátit, někdy dokonce třeba hodinu před porodem..
@efkart07 Taky si myslim, ze se muze lehce otocit. Pani co se mnou lezela, stacil jeden den lezeni na pravem boku a mela mimco hned ve spravne poloze ![]()
@Janča91 @jijo já ležim jenom ted na pravém boku, protože když si lehnu na levý, tak mě začne mlátit
Já si myslim, že se otočí - uvidíme ![]()
@jijo a jak jsi dopadla na kontrole ty?
@efkart07 Cas na to urcite mas
Ja byla dost prekvapena, jak to rychle u te pani zabralo. A to mela týden do termínu. U mne relativne ok. Stav se nezhorsil, ale budu ted kazdy tyden chodit na kontroly. Jen mi zas vyhrozuje nemocnici
Tak uvidim.. Mam narizeno do 9.8. nerodit, tak uvidíme, jak to pujde splnit ![]()
@jijo tak to jo, to by se tam jinčí moc nehoil, to máš pravdu
a ta vlna bude krásně taploučká
já viděla tenkrát jen jeden fusak, co se hodil jen do hluboké korby, a jiný jsem pak už ani nenašla, tak jsem šla do emitexu právě… ![]()
@Janča91 tak špatné to není brát ty vitaminy
alespon máš ty nejlepší
a podzimní bych vzala, je taky nastavitelný, dole má šusták, abys pak nezašpinila případně od botiček a dá se rozložit na deku
takže kdybys ho nevyužila ted, tak ho využiješ třeba na jaře ![]()
http://im9.cz/…12ec6834.jpg
@efkart07 jej, tak snad se prcek ještě otočí
držím palce a to malé je určitě šikovné ![]()
@efkart07 Řekla bych, že je ještě čas, aby se otočilo
jsem tedy ve 31. tt a prcek mi pořád v břiše pořád dělá kotrmelce na kontrolách byl vždycky hlavičkou nahoru… nevim proč tě straší hned císařem…
@junior007
Na ten jsem koukala, asi do něj půjdu.
@efkart07 @jijo @makalka09
Holky, dneska mám teda den. Byla jsem na kontrole v té onko-gynekologické poradně a jsem z toho nesvá
Bral mi hned vzorek, který pošle na histologii, aby jsme nemuseli čekat až po šestinedělí, ale prý je to pořád stejný. Porodem to prý bud zmizí a nebo se to rozjede a zhorší
ach jo. Tak jen doufám, že to zmizí.
No a potom jsem byla v té porodnici a září malujou
Takže musim stihnout porodit do cca 10.9. (termín mám 4.9.) Tak snad se zadaří, nebo budu muset jinam.
@Janča91 A jak casto ti delaji kontrolni stery? Taky jsem zvedava, zda to porod vyresi a bude vse ok.. Urcite to stihnes
ale dobre naplanovali zacatek malování ![]()
@jijo
Každý půl roku chodím na cyto. V té poradně jsem teď byla podruhý, tam děla kolposkopii. Kdyby tak na to byl nějaký lék
Ani nevíš, jak si vyčítám, že jsem tenkrát nešla na to očkování, dneska bych neváhala ani minutu ![]()
No s tim malovánim mě dostali
Ted jsem našla ještě jednu porodnici, je podobně daleko (cca 30min) a je nádherná, nově zrekonstruovaná, pokoje jak na hotelu, každý pokoj vlastní koupelnu se zázemím pro miminko. A prý si ji všichni vychvalují. Tak možná to zkusim tam.
@Janča91 Tak zas jestli Ti rikali, ze to ockovani je k nicemu…Ale to cekani je neprijemne…
Brala bych uz podzim, abych věděla co dal. Vse zle je k necemu dobre! Budeš mit třeba diky malovani vetsi luxus a pohodli!
A kdyz je to stejne daleko, tak je to parada! ![]()
@Janča91 Je to nepříjemné, ale doufám, že vše dobře dopadne
pokud to máš stejně daleko do obou porodnic, tak bych možná vsadila na jistotu a rovnou se domluvila v té druhé…
Mě teď začly trápit otoky nohou, který mam už když ráno vstanu
mam nateklé i nárty, takže řadu bot ani neobuju, nebo to prostě tlačí… Nemáte s tím problémy?
@makalka09
ty jo, mě snad nenatekly ještě ani jednou. A nebo o tom nevím.. Prý pomáhá si sednout/lehnout a dát nohy nahoru, třeba podepřít polštářem. Jinak nevim, co by mohlo pomoci..
Mě poslední dobou začínají brát záda, ale děsně, napravo - jako když bolí ledvina. Asi mimčo tam tlačí
Ale někdy je to dost nepříjemný, ani nepomáhá jiná poloha