Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ja byla ted na ultrzvuku. Termin mam 30.7. A jsem v 18 t. Miminko uz melo 21 cm. Asi to bude poradny macek - holcicka. ![]()
Teena21 píše:
Holky ja byla ted na ultrzvuku. Termin mam 30.7. A jsem v 18 t. Miminko uz melo 21 cm. Asi to bude poradny macek - holcicka.
ty jo to je teda macicek…cca o 6cm vice nez by mimi v 18tt melo mit. Jen me tak napada jestli ti delali testy z moci jestli nemas tehotenskou cukrovku ze je mimi tak velike?
LucinkaS - já taky nic necítím, kromě toho pnutí. Já na lyžích jezdila děsně opatrně a ještě jsem furt hlídala kdo odkud přiletí. Naštěstí tam co jezdíme si člověk vždycky našel sjezdovku, kde byl téměř sám. Ale to bylo začátkem ledna, teď už bych to neriskovala. 20 km, tak to je paráda. Jak zvládáte chození do kopce nebo do schodů?
Teena21 to je teda kus.
holky, kdy s Vámi půjde nebo byl partner přímo na ultrazvuku?
Teena21: ty jo tak to je už velkej, ale zase,že by to bylo něco divného mě nepřijde.. jen je asi u maminky v bříšku hodně spokojenej.
jap14 píše:
holky, kdy s Vámi půjde nebo byl partner přímo na ultrazvuku?Teena21: ty jo tak to je už velkej, ale zase,že by to bylo něco divného mě nepřijde.. jen je asi u maminky v bříšku hodně spokojenej.
se mnou pujde pritel na to 3D z toho normalniho by asi nic moc nemel ![]()
Pce píše:jap14 píše:se mnou pujde pritel na to 3D z toho normalniho by asi nic moc nemel
holky, kdy s Vámi půjde nebo byl partner přímo na ultrazvuku?Teena21: ty jo tak to je už velkej, ale zase,že by to bylo něco divného mě nepřijde.. jen je asi u maminky v bříšku hodně spokojenej.
a kde je vůbec v Pcích ten 3D a nevíš kolik stojí? na ten asi taky půjdeme…
Objednavala jsem se na nej v Trnovy za poliklinikou jak je genetika u doktorky Belobradkovy dojizdi tak z HK doktor Elias to je kapacita pres vvv a stoji to 1000 kc a mas v tom DVD s celym prubehem vysetreni a 2 fotky
jj.. tak to je fajn, tak to jsem zvědavá, kam mě navrhne můj doktor. já jdu na genetiku do Bulharské… já si myslím,že někam právě k nemocnici…
BealyAM: Chůze do kopce a schodů je trošku horší, myslela jsem, že funět budu až s velkým břichem, ale přijde mi, že se zadýchám už teď. Možná je to těmi kily navíc ![]()
Jinak přítel se mnou chodí na SONO pořád, to je pro něj aspoň zážitek, jinak je to těhotenství pro něj zatím takové virtuální. Já dám v Plzni za 3D a DVD 1000Kč ![]()
LucinkaS: já začala mít problémy s běháním do schodů a kopců hned od začátku. Běhala jsem takovou asi 4 km dlouhou trasu po práci se psem a občas tam byly i schody, které jsem vždy bez problémů vyběhla. A najednou z ničeho nic vyběhnu první patro a mám dost. No a od té doby schody a kopce hrůza.
Jinak přítel byl se mnou na screeningu ve 13 týdnu a byl to pro oba zážitek. Počítám s tím, že půjde zase 20. března na ten druhý screening.
jj.. já s tím taky počítám, já už jdu 15.3. to budu v 17. týdnu, tak snad něco z toho uvidí.. a pak chci teda i ten 3D.
a je pravda,že já chodím do práce do 4. patra.. a doddechuji teda víc a víc:-D
Ahoj holky,dřív pro mě nebyl problém projít celý město od zhora dolů a ted ani ne v půlce funim. ![]()
Jinak i na obyč UZ semnou byl partner,byl pak semnou i na screeningu.
Jéé to jste mě potěšili s tím funěním, už jsem si říkala, že jsem divná, když funím ve 4. měsíci…ikdyž…za chvilku budu v 5tém
naplánovala jsem si na duben výlet busem do londýna, tak jsem na sebe s pupkem v autobusu zvědavá ![]()