Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
27.2.12 17:52

Nettinko to je blbý,ach jo zaměstnavatelé stojí fakt za hovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
27.2.12 19:14

Netinko tak to ti moc držím palce, abys to v práci ještě zvládla. Hlavně si neber nic osobně, když je to debil a buď v pohodě, těš se na mateřskou a na mimi - to je nejdůležitější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
27.2.12 19:27

Netinko, to je ale blbec. :cert: Přeju hodně síly, abys to tam zvládla. 8) Já jsem teď tak přecitlivělá, že bych se před ním ještě rozbrečela. :,( To je hrůza co se mnou dělají ty hormony. :roll:
Taky funim jak blázen, když jdeme s kolegyňkama z oběda po schodech do kanclu, tak se mi vždycky smějou a říkaj co budu dělat za 2 měsíce. :lol:
Lucinko, Londýn je na nakupování fajn. Kamarádka si přivezla plnej kufr věcí na mimi a já plánuju přes Amazon.uk koupit tu chůvičku s monitorem dechu. Tady stojí nová 4 tis. a tam vyjde na 2,5 tis. Jen mám trošku strach, aby to přišlo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
27.2.12 19:29

Jo, díky moc holky, snažím se, co to dá abych byla v klidu.. Tak zítra jdeme na kontrolu a uvidím zase miminko, to mi určitě zvedne náladu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
27.2.12 19:30

Netinko já se přidám, to je asi nějaký blbec. Já jsem taky v práci, teď jsem se po týdnu dovolené vrátila a vítali mě s nadšením. Mám kliku na práci, když mám nějaký problém, tak není problém dělat z domova, občas se mi stává, že mi šéf řekne, že mě tam nechce vidět, abych se doma mohla v klidu soustředit a moji lidé mě neotravovali.
Jinak k dovolený, já lítám každý rok na Madeiru, letos si to musím odpustit. Je to hodně o trekkingu a to v dubnu asi už nepůjde. Takže letos prostě dovča nebude. A to mám z loňska ještě 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
27.2.12 19:31

Vondrýsku, mám s amazonem jednu zkušenost a sice, když jsme v létě objednávali elektronickou čtečku knih. V úterý jsme objednali a ve čtvrtek nebo pátek tady byla, přivezla ji UPS (arogantní řidič až hrůza), ale jinak proběhlo všechno v naprostém pořádku a čtečka bez chybičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
27.2.12 19:31

Netinko prací se nestresuj, nestojí to za to. A držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
27.2.12 19:32

Jo a vítám jitam. :kytka: Ještě mě napadlo, holky používáte nebo budete používat těhotenský pás do auta?( http://tehotenska-moda.heureka.cz/…e-besafe-33/) Někdo se pak přestává poutat, to mi příjde nebezpečné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
27.2.12 19:33
vondrýsek píše:
Netinko, to je ale blbec. :cert: Přeju hodně síly, abys to tam zvládla. 8) Já jsem teď tak přecitlivělá, že bych se před ním ještě rozbrečela. :,( To je hrůza co se mnou dělají ty hormony. :roll:
Taky funim jak blázen, když jdeme s kolegyňkama z oběda po schodech do kanclu, tak se mi vždycky smějou a říkaj co budu dělat za 2 měsíce. :lol:
Lucinko, Londýn je na nakupování fajn. Kamarádka si přivezla plnej kufr věcí na mimi a já plánuju přes Amazon.uk koupit tu chůvičku s monitorem dechu. Tady stojí nová 4 tis. a tam vyjde na 2,5 tis. Jen mám trošku strach, aby to přišlo v pořádku.

Tak s tím pláčem jsem to naštěstí stihla na ten záchod.. Tu radost bych mu nedopřála, aby mě viděl brečet. Jinak v neděli u mě hormony taky fest zapracovaly..koukala jsem na film u kterého jsem se rozbrečela a pak jsem brečela ani nevím kvůli čemu asi půl hodiny… :lol: No přítel ze mě nechápal! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
27.2.12 19:36
BealyAM píše:
Netinko prací se nestresuj, nestojí to za to. A držím palce.

Děkuji moc za podporu :) Tu pohodovou práci ti závidím a samozřejmě moc přeji BealyAM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
27.2.12 19:37

Já pás zatím nemám, možná ho začnu shánět až bude větší bříško, ale jezdím spíš vlakem, autem málo. Jinak poutat bych se určitě nepřestala, to už snad potom ani policajti neomlouvají, jestli je žena těhotná nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
27.2.12 19:39

Já už taky pokukovala po těch monitorech a zatím teda vede tahle ;)http://chuvicky.heureka.cz/…1-angelcare/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
27.2.12 19:39

Netti vykasli se na nejakyho zakomplexovanyho debila…nestoji ti za ty nervy. Bud v klidku a uzivej si mimiska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
27.2.12 19:42

Vondrýsek my máme v práci asi 30 schodů (1 patro) no a já začala s jednou línou kolegyní jezdit výtahem. Všíchni mají ze mě srandu, teda ten, kdo ví, že jsem těhotná.
Já jezdím denně 26 km do práce autem a počítám, že budu jezdit tak do června a poutat se budu. Akorát si to člověk musí dát pod břicho a nad břicho. Jen nevím jak se budu do auta soukat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
27.2.12 19:43

Já právě jezdím autem každý den a snažím si ten spodek pásu dávat spíš pod bříško než na něj, ale vždycky se stejně posune nahoru. :) Takže mě nákup pásu asi nemine. :) Chtěl po vás gynekolog potvrzení do těhu průkazky od zubaře, obvoďáka a EKG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí