Prý ji v ničem nepodpořím, řekla mi, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66852
20.8.17 22:55
@Regina Hero píše: šikovný synek… :palec:

debil :cert: jsem málem umřela strachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
20.8.17 22:57

@Kelsey Tak oddil reckorimskeho zapasu tam asi nemáte :) Syn si tento sport vybral v peti letech a ted uz jezdi na zavody s oddilem i mimo republiku. Dcera chodi na nastroj, dramatak v ZUS, dalsi dcera balet v ZUS. Jinak věřím, ze ve větši vesnici může byt take bohaté vyžití. Do jedne takové jsem chodila do skoly, pobocka ZUS tam byla, ale jen hudebni obor, ne tanecni nebo literárně dramaticky. Ale ja jsem mestsky typ, vesnice mi nechybí a po životě tam netouzim. Maximálně mi vyhovuje tam, kde jsme :)

Slo mi hlavně o to vcitit se do zakladatelky, jak musí být vycerpana :( Ne srovnavat zivot ve městě a na vesnici. Mam podobny počet dětí a nic z toho nemusim, vsude se dostanou sami a kdyz fakt nemůžu, jsou schopni doprovodit i tu petiletou.Pet az deset minut chůze. Kdezto jeji 16.leta dcera mladsiho sourozence autem nikam neodveze, že :mrgreen:
@Regina Hero píše:
jejda, nepíšeš to o nás? Jen teda děti mi už prťata nikam nevodí, páč ty starší dvě se odstěhovaly… tak už zase nebydlíme se čtyřmi dětmi, ale opět mám doma už jen dvě… a to už má teda taky něco do sebe… no a na kroužky je teda vodíme s manželem, ale za pár let už to bude taky jinak a budou se vodit samy…

My je zatim doprovazime jen v zimnim obdobi za tmy a tak nejak na střídačku. Treba odvedu a muž vyzvedne. My máme primo u baraku nové krásné detske hřiště,5 minut chůze park, dalsi hriste, hriste pro dospělé-cvicici stroje, atleticky oval, cast na behani, cast beton na kolo a brusle, hvezdarnu, drevene hřiště,15 minut chůze prirodni biokoridor s řekou, různé posezení, i koně, posezeni s kozami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.8.17 22:59

@Jana206 jaj, tu hvězdárnu bych brala, i to posezení s kozami… to tady nemáme… mrkla jsem, odkud jsi, ale pět teček fakt neznám, tam jsme asi ještě nebyli… ;) Budeš asi od tam, co dcera, ta říká, že tam mají všechno a že je to nejlepší město…

Příspěvek upraven 20.08.17 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
20.8.17 22:59
@Jana206 píše:
@Kelsey Tak oddil reckorimskeho zapasu tam asi nemáte :) Syn si tento sport vybral v peti letech a ted uz jezdi na zavody s oddilem i mimo republiku. Dcera chodi na nastroj, dramatak v ZUS, dalsi dcera balet v ZUS. Jinak věřím, ze ve větši vesnici může byt take bohaté vyžití. Do jedne takové jsem chodila do skoly, pobocka ZUS tam byla, ale jen hudebni obor, ne tanecni nebo literárně dramaticky. Ale ja jsem mestsky typ, vesnice mi nechybí a po životě tam netouzim. Maximálně mi vyhovuje tam, kde jsme :)

Slo mi hlavně o to vcitit se do zakladatelky, jak musí být vycerpana :( Ne srovnavat zivot ve městě a na vesnici. Mam podobny počet dětí a nic z toho nemusim, vsude se dostanou sami a kdyz fakt nemůžu, jsou schopni doprovodit i tu petiletou.Pet az deset minut chůze. Kdezto jeji 16.leta dcera mladsiho sourozence autem nikam neodveze, že :mrgreen:

My je zatim doprovazime jen v zimnim obdobi za tmy a tak nejak na střídačku. Treba odvedu a muž vyzvedne. My máme primo u baraku nové krásné detske hřiště,5 minut chůze park, dalsi hriste, hriste pro dospělé-cvicici stroje, atleticky oval, cast na behani, cast beton na kolo a brusle, hvezdarnu, drevene hřiště,15 minut chůze prirodni biokoridor s řekou, různé posezení, i koně, posezeni s kozami…

Tak tam je radost bydlet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
20.8.17 23:00
@matkabagristy píše:
My nemáme poblíž vůbec nic. Puboš se přibližuje sám. Negativní stránkou bylo jeho oznámení, že na tábor 100 km dojede sám na kole. Dojel
:palec: Šikovný. Budu to muset dat přečíst detem, na tábor odjíždí v sobotu :D At reknou tatinkovi, ze je nemusí vozit. Jen by me zajimalo, kam dal na kole ty kramy s sebou :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.8.17 23:05
@Jana206 píše: :palec: Šikovný. Budu to muset dat přečíst detem, na tábor odjíždí v sobotu :D At reknou tatinkovi, ze je nemusí vozit. Jen by me zajimalo, kam dal na kole ty kramy s sebou :think:

ukecala jsem ho a krámy s sebou mu dovezla předem k vedoucímu. Dva dny před odjezdem mu došla zpráva o tématu tábora, měl mít s sebou cestovatelský klobouk. Ten by se mu pod přilbu nevešel, pobral jarmulku. On je exot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.8.17 23:06
@matkabagristy píše:
ukecala jsem ho a krámy s sebou mu dovezla předem k vedoucímu. Dva dny před odjezdem mu došla zpráva o tématu tábora, měl mít s sebou cestovatelský klobouk.Ten by se mu pod přilbu nevešel, pobral jarmulku. On je exot
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
20.8.17 23:08
@matkabagristy píše:
ukecala jsem ho a krámy s sebou mu dovezla předem k vedoucímu. Dva dny před odjezdem mu došla zpráva o tématu tábora, měl mít s sebou cestovatelský klobouk. Ten by se mu pod přilbu nevešel, pobral jarmulku. On je exot

Tak tema tábora je u nás známé od zacatku, uz při rezervaci. No, vzhledem k slozitosti terénu a tomu, ze dcera ještě nemá deset, nechame vlastni dopravu na kole na pristi rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.8.17 23:08
@jdukolem píše: :mrgreen: :lol:

no co no Ibrahim Ibn Jákob to je skoro jako Emil Holub :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
20.8.17 23:10
@matkabagristy píše:
no co no Ibrahim Ibn Jákob to je skoro jako Emil Holub :oops:

Je správně střelenej…po kom to má matinko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.8.17 23:13
@Anna766 píše:

jsme se doma kvůli tomu pohádali, manžel s větou- on je naší vizitkou. Dobral jsme se k tomu, že vzhledem k dědičným předpokladům to asi jinak dopadnout nemohlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.8.17 23:14
@matkabagristy píše:
ukecala jsem ho a krámy s sebou mu dovezla předem k vedoucímu. Dva dny před odjezdem mu došla zpráva o tématu tábora, měl mít s sebou cestovatelský klobouk. Ten by se mu pod přilbu nevešel, pobral jarmulku. On je exot

no však to byla cestovatelská jarmulka, ne? Nepřivezl si ji náhodou z jedné takové cesty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.8.17 23:15
@Anna766 píše:

no po tatínkovi, ne? :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.8.17 23:18
@matkabagristy píše:
no co no Ibrahim Ibn Jákob to je skoro jako Emil Holub :oops:

za mě skoro synonymum 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.8.17 23:19
@Regina Hero píše:
no však to byla cestovatelská jarmulka, ne? Nepřivezl si ji náhodou z jedné takové cesty?

jo, další jsem mu musela uháčkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect