Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Regina Hero píše: šikovný synek…
debil
jsem málem umřela strachy
@Kelsey Tak oddil reckorimskeho zapasu tam asi nemáte
Syn si tento sport vybral v peti letech a ted uz jezdi na zavody s oddilem i mimo republiku. Dcera chodi na nastroj, dramatak v ZUS, dalsi dcera balet v ZUS. Jinak věřím, ze ve větši vesnici může byt take bohaté vyžití. Do jedne takové jsem chodila do skoly, pobocka ZUS tam byla, ale jen hudebni obor, ne tanecni nebo literárně dramaticky. Ale ja jsem mestsky typ, vesnice mi nechybí a po životě tam netouzim. Maximálně mi vyhovuje tam, kde jsme ![]()
@Regina Hero píše:
jejda, nepíšeš to o nás? Jen teda děti mi už prťata nikam nevodí, páč ty starší dvě se odstěhovaly… tak už zase nebydlíme se čtyřmi dětmi, ale opět mám doma už jen dvě… a to už má teda taky něco do sebe… no a na kroužky je teda vodíme s manželem, ale za pár let už to bude taky jinak a budou se vodit samy…
My je zatim doprovazime jen v zimnim obdobi za tmy a tak nejak na střídačku. Treba odvedu a muž vyzvedne. My máme primo u baraku nové krásné detske hřiště,5 minut chůze park, dalsi hriste, hriste pro dospělé-cvicici stroje, atleticky oval, cast na behani, cast beton na kolo a brusle, hvezdarnu, drevene hřiště,15 minut chůze prirodni biokoridor s řekou, různé posezení, i koně, posezeni s kozami…
@Jana206 jaj, tu hvězdárnu bych brala, i to posezení s kozami… to tady nemáme… mrkla jsem, odkud jsi, ale pět teček fakt neznám, tam jsme asi ještě nebyli…
Budeš asi od tam, co dcera, ta říká, že tam mají všechno a že je to nejlepší město…
Příspěvek upraven 20.08.17 v 23:02
@Jana206 píše:
@Kelsey Tak oddil reckorimskeho zapasu tam asi nemáteSyn si tento sport vybral v peti letech a ted uz jezdi na zavody s oddilem i mimo republiku. Dcera chodi na nastroj, dramatak v ZUS, dalsi dcera balet v ZUS. Jinak věřím, ze ve větši vesnici může byt take bohaté vyžití. Do jedne takové jsem chodila do skoly, pobocka ZUS tam byla, ale jen hudebni obor, ne tanecni nebo literárně dramaticky. Ale ja jsem mestsky typ, vesnice mi nechybí a po životě tam netouzim. Maximálně mi vyhovuje tam, kde jsme
![]()
Slo mi hlavně o to vcitit se do zakladatelky, jak musí být vycerpana
My je zatim doprovazime jen v zimnim obdobi za tmy a tak nejak na střídačku. Treba odvedu a muž vyzvedne. My máme primo u baraku nové krásné detske hřiště,5 minut chůze park, dalsi hriste, hriste pro dospělé-cvicici stroje, atleticky oval, cast na behani, cast beton na kolo a brusle, hvezdarnu, drevene hřiště,15 minut chůze prirodni biokoridor s řekou, různé posezení, i koně, posezeni s kozami…Ne srovnavat zivot ve městě a na vesnici. Mam podobny počet dětí a nic z toho nemusim, vsude se dostanou sami a kdyz fakt nemůžu, jsou schopni doprovodit i tu petiletou.Pet az deset minut chůze. Kdezto jeji 16.leta dcera mladsiho sourozence autem nikam neodveze, že
Tak tam je radost bydlet ![]()
@matkabagristy píše:
My nemáme poblíž vůbec nic. Puboš se přibližuje sám. Negativní stránkou bylo jeho oznámení, že na tábor 100 km dojede sám na kole. Dojel
@Jana206 píše:Šikovný. Budu to muset dat přečíst detem, na tábor odjíždí v sobotu
At reknou tatinkovi, ze je nemusí vozit. Jen by me zajimalo, kam dal na kole ty kramy s sebou
ukecala jsem ho a krámy s sebou mu dovezla předem k vedoucímu. Dva dny před odjezdem mu došla zpráva o tématu tábora, měl mít s sebou cestovatelský klobouk. Ten by se mu pod přilbu nevešel, pobral jarmulku. On je exot
@matkabagristy píše:
ukecala jsem ho a krámy s sebou mu dovezla předem k vedoucímu. Dva dny před odjezdem mu došla zpráva o tématu tábora, měl mít s sebou cestovatelský klobouk.Ten by se mu pod přilbu nevešel, pobral jarmulku. On je exot
@matkabagristy píše:
ukecala jsem ho a krámy s sebou mu dovezla předem k vedoucímu. Dva dny před odjezdem mu došla zpráva o tématu tábora, měl mít s sebou cestovatelský klobouk. Ten by se mu pod přilbu nevešel, pobral jarmulku. On je exot
Tak tema tábora je u nás známé od zacatku, uz při rezervaci. No, vzhledem k slozitosti terénu a tomu, ze dcera ještě nemá deset, nechame vlastni dopravu na kole na pristi rok ![]()
@jdukolem píše:![]()
no co no Ibrahim Ibn Jákob to je skoro jako Emil Holub ![]()
@matkabagristy píše:
no co no Ibrahim Ibn Jákob to je skoro jako Emil Holub
Je správně střelenej…po kom to má matinko?
@Anna766 píše:
jsme se doma kvůli tomu pohádali, manžel s větou- on je naší vizitkou. Dobral jsme se k tomu, že vzhledem k dědičným předpokladům to asi jinak dopadnout nemohlo ![]()
@matkabagristy píše:
no však to byla cestovatelská jarmulka, ne? Nepřivezl si ji náhodou z jedné takové cesty?
@Anna766 píše:
no po tatínkovi, ne?
![]()
@matkabagristy píše:
no co no Ibrahim Ibn Jákob to je skoro jako Emil Holub
za mě skoro synonymum ![]()
@Regina Hero píše:
no však to byla cestovatelská jarmulka, ne? Nepřivezl si ji náhodou z jedné takové cesty?
jo, další jsem mu musela uháčkovat