Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
divné to asi není, ale já jsem ten první typ…takže v masce, neklepeme a i jsem před ním rodila… ![]()
Tak ja bych rekla ze kazda rodina je proste jina, my si na dvere neklepem, nazi chodime jen nekdy a kdybych nosila natacky a masku, tak klidne i predmanzelem a kafe si varime nastridacku.
Tak to jsem asi taky divná
Mě teda tyhle věci přijdou normální a v pořádku,tak si nelem hlavu,divná určitě nejsi! ![]()
Taky klepu,když jdu do koupelny a je tam přítel,to samý platí i obráceně.Jinak před chlapem taky nechodim v masce,natáčkách apod. - nemusí vidět všechno,ne?Jen at si myslí,že jsem krásná a dokonalá od přírody ![]()
Nechápu tvojí kamarádku
.Každý to má doma zařízený tak,jak to vyhovuje jemu a pokud to někdo není schopný pochopit,tak je divný on. ![]()
U nás se teda taky neklepe - nevidím důvod
nazí před sebou chodíme jak kdy, třeba když jsem měla bolestivé bradavky z kojení a větrala si je, tak jsem taky lítala do půl těla
kafe moc nepijem (jedině dolce gusto) k ránu spíš čaj a ten u nás dělá ten, kdo dřív vstane
natáčky nenosím a pleťový masky si taky nedělám
![]()
Ale nemyslím, si, že jste divní, každého věc, jak to má doma zařízené ![]()
divná rodina nejste, každý pár má své zvyky. Buď v klidu ![]()
Příspěvek upraven 15.10.11 v 20:56
mahdalka píše:
Tak to jsem asi taky divnáMě teda tyhle věci přijdou normální a v pořádku,tak si nelem hlavu,divná určitě nejsi!
Taky klepu,když jdu do koupelny a je tam přítel,to samý platí i obráceně.Jinak před chlapem taky nechodim v masce,natáčkách apod. - nemusí vidět všechno,ne?Jen at si myslí,že jsem krásná a dokonalá od přírody
Nejsem samaaa
to si právě taky říkám že vše vidět nemusí ![]()
když se nad tím zamyslím,tak bych řekla jestli mi trošku nezáviděla,přeci jen když to schrnu tak na svého manžela skoro pořád nedávala a já o tom svém mluvím hezky ![]()
Jsem čekala, co tu bude za story o divné rodině ![]()
Myslím, že vůbec divní nejste, každý to máme zařízené jinak. My třeba doma chodíme nazí úplně běžně, i před dětma. Kafe si vaříme na střídačku, to samý jídlo. Někdy vaří on, někdy já. Do koupelny mi klidně vleze, klepu jenom já, když jdu za ním do kanceláře (nechci mu tam vpadnout a zjistit, že místo práce čumí na péčko
) Natáčky nenosím, pleťovou masku taky ne, za to si „porodil“ oba syny, nic horšího vidět nemůže ![]()
Heh tak myslím, že mě už viděl v horších situacích než s natáčkama
Takže neklepeme, klidně si před ním dám natáčky, masku nebo třeba vytrhám obočí či nabarvím vlasy.. nevidím na tom nic divného, dokonce se vedle něj ráno budím ODLÍČENÁ
(
Každej to má hold asi jinak..
)
Jak už tu padlo, každá rodina je jiná a to by si Tvoje kamarádka měla uvědomit. Hlavně každému vyhovuje něco jiného a hodně věcí si neseme z původní rodiny. Nejdůležitější je, aby to vyhovovalo oběma partnerům.
My třeba boma nazí chodíme (teda do koupelny, z koupelny). Kdybych používala masky, tak se v nich klidně před ním producíruju. Na dveře do koupelny si neťukáme, my je většinou ani nezavíráme
, protože tam zlobí klika.
Kallkapa píše:
Heh tak myslím, že mě už viděl v horších situacích než s natáčkamaTakže neklepeme, klidně si před ním dám natáčky, masku nebo třeba vytrhám obočí či nabarvím vlasy.. nevidím na tom nic divného, dokonce se vedle něj ráno budím ODLÍČENÁ
(
Každej to má hold asi jinak..
)
Já se ráno vedle něho taky budím nenalíčená to mi nevadí,ale s maskou bych to fakt nedala ![]()
Nevim, ja doma nahata chodim, ale do koupelny si klepeme - nekdy proste nejsem v pozici, kdy by mi bylo prijemne, ze partner vpali do dveri - stejne tak on.
Natacky nenosim, masku mi dela kosmeticka.
Kafe varime jak kdy, nekdy ja - nekdy on.
Každá domácnost má nějaká pravidla a návštěva by je měla respektovat a ne kritizovat.
Kamarádce bych s klidem řekla, že vaše domácnost takhle funguje, že jste spokojeni ( což přepokládám, že jste) a vyhovuje vám to. To, že jí se to zdá divné je opravdu jenom její pohled a její „problém“
.
Je v podstatě úplně jedno jestli ti napíšeme, že doma chodíme v nátačkách nebo bez, nebo si klepeme nebo ne. Důležité je co vyhovuje tobě:-). Takže jak to máme u nás doma ti ani psát nebudu, přijde mi to zbytečné
.
Příspěvek upraven 15.10.11 v 21:13
Ahoj všem,docela by mě zajímal váš názor.
a vůbec nemohla pochopit že když je manžel doma tak vaří kafe on mě,že jí manžel snad ani jednou kafe neuvařil
,a když jsme se spolu bavily tak mi říkala že před manželem doma chodí nahá,tak to jsem zase koukala jako blázen já protože my doma nazí nechodíme- máme děti a vždy jsem byla trošku stydlivější typ,určitě se doma před manželem jen tak nahá nenakrucuju
,a také nemohla pochopit že se před manželem neobjevuji s natáčkama na hlavě,nebo s bahenní maskou na obličeji-moje babička říkala že jestli mě takto chlap doma uvidí často ztratím pro něj kouzlo
,a neodpustila si že jsme divná rodina,tak se ptám je tu taky někdo tak divný jako my kdo nechodí před manželem s maskou na obličeji,nebo kdo klepe na dveře než vstoupí do koupelny? 
Radši anonymě,před pár dny byla u nás na návštěvě moje kamarádka a pár dní tu u nás přespala,máme skoro stejné staré děti takže to bylo fajn
Jenže hned druhý den když už byl manžel v práci mi povídá,proč když jde manžel zatebou do koupelny tak klepe na dveře? Vytřeštila jsem na ni oči a říkám jí a proč by nezaklepal? U nás je to normální že když je jeden v koupelně(třeba je ve vaně)tak ten druhý zaklepe,prý že jsme jak manželé po 20 letech