PS 2 koupit či nekoupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2427
13.12.21 09:32

@Mar__tanka1983 no jasný, proto píšu sen. Ale myslím, že co se týče následně nákupu her atd., tak by se ta dvojka pak prodražila a nakonec mohla vyjít dráž než pětka. Muselo by se složitě shanet po bazarech, aby bylo vůbec něco a doufat, že není poškrábané CD Pokud bych chtěla konzoli, ale ušetřit, šla bych spíš do nějakého toho levného Xboxu nebo čtyřky. Akorát tam to bude s hrama těžší, pokud vím, jsou už vázané na účet, takže nepůjdou aktivovat na jiný účet. Je to dost ošemetné, takže bych šla jenom do nové. Nebo aspoň co se týče her.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.12.21 09:36
@VitaminC píše:
@Královna Kosmíru Petka uz je. @Barusatko Rozhodne nekupuj. Kup petku, na deset let mas vystarano. Plastationy jsou prakticky nekazove zbozi.

Nemam jitrnici na čele… muj syn na ni čeka 3/4 roku …ma ji už objednanou.. ješte mu to nepřišlo kvuli čipum.. doma mame trojku a budeme se ji zbavovat až mu to přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
13.12.21 09:37
@KimL píše:
@Mar__tanka1983 no jasný, proto píšu sen. Ale myslím, že co se týče následně nákupu her atd., tak by se ta dvojka pak prodražila a nakonec mohla vyjít dráž než pětka. Muselo by se složitě shanet po bazarech, aby bylo vůbec něco a doufat, že není poškrábané CD Pokud bych chtěla konzoli, ale ušetřit, šla bych spíš do nějakého toho levného Xboxu nebo čtyřky. Akorát tam to bude s hrama těžší, pokud vím, jsou už vázané na účet, takže nepůjdou aktivovat na jiný účet. Je to dost ošemetné, takže bych šla jenom do nové. Nebo aspoň co se týče her.

to si zase nemyslím, za pětku chtějí 13 tisíc nebo kolik, to bys těch her musela koupit celou knihovnu…koukla jsem na bazary a dvojkový hry se tam dají sehnat za 200-300, ale v jakým stavu, toť otázka.
Ono PSko je celkově drahá sranda, u těch novějších jsou zase drahý hry, aspoň mě to tedy přijde hrozně nastřelené. To ale obecně tyhle hrací konzole. Syn by si přál Nintendo Swich, jako osmičku za konzoli do ruky, chjo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.21 09:54

@Barusatko už staré, nebrat :think: budeš mít problém sehnat na to hry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
13.12.21 10:05
@VitaminC píše:
@Královna Kosmíru Petka uz je. @Barusatko Rozhodne nekupuj. Kup petku,na deset let mas vystarano. Plastationy jsou prakticky nekazove zbozi.

Ale PS5 jen tak nekoupí, sháněla jsem ho posledních tři měsíce a stejně jako nejnovější Xbox se sehnat nedá, max. předobjednat a pár měsíců čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.12.21 10:49
@Keyllah píše:
Ale PS5 jen tak nekoupí, sháněla jsem ho posledních tři měsíce a stejně jako nejnovější Xbox se sehnat nedá, max. předobjednat a pár měsíců čekat…

No trva to zhruba rok, ta objednavka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.12.21 12:07

@Mar__tanka1983 no ja koukla po te 2 hlavne kvuli cene a toho jestli se to chytne a potom bych hledala vyssi level.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20909
13.12.21 12:28
@Mar__tanka1983 píše:
to si zase nemyslím, za pětku chtějí 13 tisíc nebo kolik, to bys těch her musela koupit celou knihovnu…koukla jsem na bazary a dvojkový hry se tam dají sehnat za 200-300, ale v jakým stavu, toť otázka.
Ono PSko je celkově drahá sranda, u těch novějších jsou zase drahý hry, aspoň mě to tedy přijde hrozně nastřelené. To ale obecně tyhle hrací konzole. Syn by si přál Nintendo Swich, jako osmičku za konzoli do ruky, chjo… :roll:

Novinky jsou drahý jako prase. Chce to kupovat hry tak rok po vydání, to člověk koupí v pohodě za půlku i míň časem. Nebo sledovat přímo na PS store výprodeje a koupit digitální verzi jenom. Ty hry se pak dají kupoval za 300-600,–, jen fakt hru co jsem šíleně moc chtěl hrát, tak jsem si za těch 1500,– koupil novinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
13.12.21 13:07

@Cenarius No já třeba koukám na to Nintendo, už od loňska, a furt se drží okolo té osmičky :poblion: další hry litr…
a na bazarech moc není, nebo za plnou cenu
tak uvidíme napřesrok :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
13.12.21 17:44

@Barusatko nedá se to srovnávat. Je to jako kdybys mu koupila člověče nezlob se, abys zjistila, jestli ho budou bavit hrát deskovky typu osadníci a podobně.
Kdyby byla zadarmo nebo za cenu do 500, tak bych ti asi řekla, že to máš vzít. Ale 1500 už je dost.
To už je lepší koupit konzolový ovladač na počítač :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.12.21 17:47

@KimL no ja uz jsem to odrekla, kdyz mi vsichni tady rikate, ze bych udelala blbost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
15.12.21 11:28

PS2 je v dnešní době fakt blbost, jedině jako sběratelský koutek, jak tady zaznělo.

Jinak syn dostane od Ježíška PS5, takže PS4 i s hrami jde do světa, kdyby měl někdo zájem.

https://www.emimino.cz/…her-2087588/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
15.12.21 13:03

Tak prodáno, hodil jsem to na Sbazar a byl to celkem frkot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí