Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Není divu, že má problémy..protože uvědomit si v 50ti, že jsem z dítěte vychovala spratka co mi je schopnej takhle nadávat tak se divim, že na tom není hůř…myslim, že si z nás zakladatelka dělá legraci.. ![]()
@ivulk píše:
Není divu, že má problémy..protože uvědomit si v 50ti, že jsem z dítěte vychovala spratka co mi je schopnej takhle nadávat tak se divim, že na tom není hůř…myslim, že si z nás zakladatelka dělá legraci..
začínám mít také ten pocit, nějak mi nesedí, že by žena, která se nechá týrat najednou na křičící matku zařvala drž hubu, to by byl obrat, který jsem v životě neviděla. ![]()
Tys rekla vlastni matce a jeste k tomu pred svym synem, aby drzela hubu?
Tomu teda rikam silny kafe. A nesnaz se to ohajovat, pro tohle proste neexistuje zadna omluva ![]()
Jinak souhlas, podle popisu to muze byt panicka porucha, coz neni zadna sranda. ![]()
Taky to vidím na psych. poruchu, panickou nebo úzkostnou, vím o čem mluvím a „drž hubu“ tvojí mamince asi vůbec nepomůže ![]()
Jinak psychicky týraná a takhle mluvíš o mámě? To je dost hustý, mám stejnou zkušenost a dlouhodobě chodím po terapiích, protože naopak neumím říct ne a jsem taková… submisivní…
Tak je vidět, že málokdo žil nebo žije s psychicky nemocným člověkem a jednou ti ty nervy prostě rupnou, takže drž hubu JÁ NEVYČÍTÁM, ALE CHÁPU
Ono tohle zažívat každý den je prostě o nervy a každý by vylítl, já rozhodně bych trvala na doprovodu k psychiatrovi a vše mu tam za její přítomnosti řekla, může to být deprese ze stáří, z nemoci, z práce nějaká panická porucha
Jetsli to trvá déle a horší se to léky zřejmě nezabírají ![]()
@tetma Sorry, ale tohle ja proste nechapu..kdyz uz, tak existuje neco jako: Bud uz zticha!
Drzhubovat jeste pred vlastnim deckem…no je to neco na zpusob s..i si do vlastniho hnizda, kdyz pominu ostatni veci. Nicmene je to uz jedno.
Tak pokud se tak někdo běžně baví doma, že říká drž hubu…
, my teda ne. Natož před dětma!
@tetma a já to zas nechápu, jsem panikářka a z vlastní zkušenosti vím, že to poslední co potřebuju slyšet, když mám zrovna těžkou chvíli je DRŽ HUBU
panika a úzkost není o změněném vnímání.
@asha píše:
@tetma Sorry, ale tohle ja proste nechapu..kdyz uz, tak existuje neco jako: Bud uz zticha!Drzhubovat jeste pred vlastnim deckem…no je to neco na zpusob s..i si do vlastniho hnizda, kdyz pominu ostatni veci. Nicmene je to uz jedno.
Moji tchánovci se běžně posílají do pr..e a to jak mezi sebou, tak i manželův brácha si to dovolí k mámě a ona na to nic neřekne. Švagrové klidně říká před jejich 1,5 letým synem, že je kráva…
Příšerné - na tohle jsem nebyla nikdy zvyklá a dle manžela (který v tom bohužel taky vyrůstal, ale přede mnou se krotí, protože ví, že by se se zlou potázal) to nemám řešit a dělat si s tím hlavu, oni to tak nemyslej…No já vždycky padám do mdlob ![]()
Oni jsou jinak fajn, ale v tomhle je to hrůza. A pořád se do sebe navážej, i když třeba nemluví sprostě, tak prostě z kraviny dokáží udělat hrozný problém (nedokořeněná omáčka apod.).
Naši malou taky hlídají a pevně věřím, že před dětmi se krotí.
No nic, to jen takové odbočení…
Řekla bych, že se u zakladatelčiny maminky sešlo možná víc faktorů dohromady - vyvstává jí něco z dětství + nespokojenost v práci + přechod (?). Myslím, že hlavně hodně lásky je potřeba…vám oběma ![]()
@tetma píše:
Tak je vidět, že málokdo žil nebo žije s psychicky nemocným člověkem a jednou ti ty nervy prostě rupnou, takže drž hubu JÁ NEVYČÍTÁM, ALE CHÁPUOno tohle zažívat každý den je prostě o nervy a každý by vylítl, já rozhodně bych trvala na doprovodu k psychiatrovi a vše mu tam za její přítomnosti řekla, může to být deprese ze stáří, z nemoci, z práce nějaká panická porucha
Jetsli to trvá déle a horší se to léky zřejmě nezabírají
3 ROKY TYRANA A TED JSEM ROK ROZVEDENA, bez peněz a jestě dodam že 2 roky se staram o ležaka… SAMA SE Z TOHO DOSTAVAM… 5 LET to mamku takte trapi ale řikat že si z Vas dělam standu a obviňovat me jakej jsem fracek jsem fakt hodně potrebovala slyšet ![]()
nejdřív tam můj syn nebyl až začala po mě řvat tak přišel!!!
Něco to s tou panikou bude mit společnyho… četla nějakej članek a uplně se v něm viděla jakoby to psala ona sama, ale to dokrotce neřekne
@Šalvějka a napadlo tě někdy, že ten komu to furt říkáš má právo mít z tebe nervy v kýblu
Prostě zakladatelka vylítla, protože už to nemohla poslouchat, ptá se tady na radu co s maminkou jde podniknout a vy jí tady všechny buzerujete, že prostě už dál nemohla a bouchla ![]()
@petrulinka Kdybych měla dceru stejnou jako ty tak bych radost neměla. Chápu, že to je pro tebe těžký a měla by jsi se dojít poradit s psychiatrem jak se k tomu postavit. Tvoje máma očividně podřebuje pomoc a podporu rodiny
Měla by ti dát po papuli a ty by ses jí pak měla víc a lépe věnovat. Předpokládám, že bydlíš ty u ní. Copak si nezaslouží aby ses k ní chovala slišně a s úctou?