Puberta a odmlouváni u dcery 13let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7398
20.8.25 09:09
@Anonymní píše: Více

ležela a kouřila? Ve 14ti jen tak před tebou, joo???
Noo já bych ji hnala svinským krokem.. jednou by na mě moje 14ti letá zvýšila hlas, volám segře že jede holka domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5163
20.8.25 11:02
:mrgreen: To je fakt dobrá pohádka :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15297
20.8.25 11:51

Manžel s klukem vychází bez problému? Pokud ano, vem si z něj příklad a buď taky parťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 12:01
@Ada67 píše: Více

Ty jo tak tohle mi na mé tři puberťáky nefunguje vůbec. A to ani na nejmladší, která má bohužel předčasnou pubertu v 9 letech. Potvrzeno pediatrem, projevy všeho druhu. :zed: Prý to tak spousta dětí dnes má, vítejte v realitě 21.stoleti. Radu nemám, jen konstatování, že tři puberťáci v jedné rodině je opravdu dost výživné. Snad to všichni přežijeme.

Příspěvek upraven 20.08.25 v 12:07

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.25 12:06

Zajímaly by mě konkrétní kroky, jak jsi jí nastavila dle svých slov tu vojnu jak psovi, můžeš to více rozepsat? Nemám problém s přísností, ale na moje děti moc nefunguje. Tak pro inspiraci kdyžtak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.25 13:14
@KKK85 píše: Více
ano kouřila rodiče ji to kupují tak co mám dělat. Ráno budíček ve 4 potom jídlo hned procházka 5 kilometrů pěkně svižně do obchodu. Nakoupila jsem pěkně tašky aby to nesla zpět ne moc těžké zase nejsem tyran. Vzala to kolem trafiky šla dovnitř s ní říkám výběr vapo koupila jsem ho rozdělala a celou cestu jsem před ní kouřila. Pak domu uklidit nákup. Pěkně vyluxovat vytřít já seděla a kouřila.
Pak šla vařit samozřejmě jsem byla s ní aby se něco nestalo. Pak nádobí do myčky umýt kuchyň. Jídlo to jedla protože měla hlad jak dělala. Potom odpočinek hodinku a zase ven dělat na zahrade. Atd potřebují poznat práci a tvrdou ruku musíš ukázat že ty jsi Pan a nenecháš si ****na hlavu. Nikdy bych nikoho nemlatila já říkám práce léčí vše
Už v 6 večer volala tátovi ať pro ni přijede že jsem Hitler no dostala vynadano že nikam nepojede a bude poslouchat..
Věci co muzes vymýšlet je spousta prostě jako u nevychovaného psa je to stejný musíš určit režim
  • Citovat
  • Upravit
5893
20.8.25 13:40

Proč jsi před ní kouřila, to nechápu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
20.8.25 13:42

@Sandra277 cele je to ujete, proc budicek ve 4 hod v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
20.8.25 13:52

tak sorry nevěřím.. rodiče kupují 14ti leté cigarety.. ha ha ha… a ty si dobrovolně ji bereš na prázdniny.. hezká pohádka… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
20.8.25 13:52
@Cuddy píše: Více

Nevěřím ani slovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 14:05

A proč bych nebrala když mám zahradu obrovskou a oni bydlí v bytě mám je moc ráda. Kouřila před ní abych si ji vychutnala. stejne jako moje mamka tehdy mě a pomohlo mi to také přestat. Ano kupují cigarety elektronické pry je to normální nepřijde mi. 4 ráno není noc pokud chces všechno stihnout je to akorát zvířata musí jíst taky, potom nákup a hned už je pul 7. Nevím teda v kolik vstáváte vy ale asi dýl když vám to přijde jako noc,. Asi nemáte co na práci tak vyspavate

• Citovat
  • Upravit
7398
20.8.25 14:11

pomůže přestat kouřit když se díváš na jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 14:18

Věřit nemusis nikdo tě nenutí nevím v kolik hodin by jsi jako chtěla vstávat aby jsi všechno zvládla. Jako ležet jako princezna do 7 a zvířata nechat o hladu a žízní to nejde aby se váleli v exkrementech přece. Ale tak nějak chápu že nevěříš když jsi to nezažila já takhle vyrostla a nic divného na tom nevidím. Ale to jsem ji samozřejmě dělat nenechala a vzala si brigádníka na to :zed:
Po pár dnech byla změněna k nepoznání a bez cigaret když viděla co se dá všechno zvládnout tak nevím ale asi jsem to neudělala špatně. Když chce přijet znovu

• Citovat
  • Upravit
65288
20.8.25 14:18

v půl sedmé už jste byli po nákupu? Kde bydlíš, že otevírají někdy před šestou, když tam jdeš pět kiláků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 14:19

Ano pomůže protože máš takový neskutečny absťák že jsi ráda že to alespoň vidíš a pak ani to

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi