Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
ležela a kouřila? Ve 14ti jen tak před tebou, joo???
Noo já bych ji hnala svinským krokem.. jednou by na mě moje 14ti letá zvýšila hlas, volám segře že jede holka domu…
Manžel s klukem vychází bez problému? Pokud ano, vem si z něj příklad a buď taky parťák.
@Ada67 píše: Více
Ty jo tak tohle mi na mé tři puberťáky nefunguje vůbec. A to ani na nejmladší, která má bohužel předčasnou pubertu v 9 letech. Potvrzeno pediatrem, projevy všeho druhu.
Prý to tak spousta dětí dnes má, vítejte v realitě 21.stoleti. Radu nemám, jen konstatování, že tři puberťáci v jedné rodině je opravdu dost výživné. Snad to všichni přežijeme.
Příspěvek upraven 20.08.25 v 12:07
Zajímaly by mě konkrétní kroky, jak jsi jí nastavila dle svých slov tu vojnu jak psovi, můžeš to více rozepsat? Nemám problém s přísností, ale na moje děti moc nefunguje. Tak pro inspiraci kdyžtak.
@KKK85 píše: Víceano kouřila rodiče ji to kupují tak co mám dělat. Ráno budíček ve 4 potom jídlo hned procházka 5 kilometrů pěkně svižně do obchodu. Nakoupila jsem pěkně tašky aby to nesla zpět ne moc těžké zase nejsem tyran. Vzala to kolem trafiky šla dovnitř s ní říkám výběr vapo koupila jsem ho rozdělala a celou cestu jsem před ní kouřila. Pak domu uklidit nákup. Pěkně vyluxovat vytřít já seděla a kouřila.
tak sorry nevěřím.. rodiče kupují 14ti leté cigarety.. ha ha ha… a ty si dobrovolně ji bereš na prázdniny.. hezká pohádka…
![]()
A proč bych nebrala když mám zahradu obrovskou a oni bydlí v bytě mám je moc ráda. Kouřila před ní abych si ji vychutnala. stejne jako moje mamka tehdy mě a pomohlo mi to také přestat. Ano kupují cigarety elektronické pry je to normální nepřijde mi. 4 ráno není noc pokud chces všechno stihnout je to akorát zvířata musí jíst taky, potom nákup a hned už je pul 7. Nevím teda v kolik vstáváte vy ale asi dýl když vám to přijde jako noc,. Asi nemáte co na práci tak vyspavate
pomůže přestat kouřit když se díváš na jiného?
@KKK85 píše: Více
Věřit nemusis nikdo tě nenutí nevím v kolik hodin by jsi jako chtěla vstávat aby jsi všechno zvládla. Jako ležet jako princezna do 7 a zvířata nechat o hladu a žízní to nejde aby se váleli v exkrementech přece. Ale tak nějak chápu že nevěříš když jsi to nezažila já takhle vyrostla a nic divného na tom nevidím. Ale to jsem ji samozřejmě dělat nenechala a vzala si brigádníka na to ![]()
Po pár dnech byla změněna k nepoznání a bez cigaret když viděla co se dá všechno zvládnout tak nevím ale asi jsem to neudělala špatně. Když chce přijet znovu
v půl sedmé už jste byli po nákupu? Kde bydlíš, že otevírají někdy před šestou, když tam jdeš pět kiláků.
@KKK85 píše: Více
Ano pomůže protože máš takový neskutečny absťák že jsi ráda že to alespoň vidíš a pak ani to